Rezolutii 2009

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu:
- sa ma joc mai mult cu baietii mei, sa fiu mult mai relaxata si mai inventiva cind sunt cu ei
- sa nu ma mai stresez din orice( la munca, acasa)
-sa-mi folosesc timpul mai eficient
si eu sa slabesc vre-o 3 kg. Ar trebui vre-o 7 dar atunci ar trebui haine noi si-i criza...lasam 3.
-sa fac sport? ar trebui dar nu stiu daca voi reusi asa ca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

In afara celor spuse mai sus, in care ma regasesc in totalitate, as mai pune pe lista:

in primul si in primul rand... SILICOANE!!! apoi...

1. sa imi ordonez (mangageriez) in asa fel timpul liber incat sa ma pot intalni cu prietenele cel putin o data pe saptamana, sa iesim in oras...

2. sa ajung la un film/ teatru/ opera cel putin o data pe luna

3. sa ajung sa citesc macar a 10 a parte din cartile pe care le am in biblioteca

4. sa imi schimb stilul vestimentar de la unul sport la unul predominant office (se impune intr-un fel, caci reincep serviciul dupa 3 ani jumate de stat acasa cu copiii)

5. sa aplic 'pozitive thinking' si sa exersez alinierea dorintelor mele cu convingerile mele (nota: asta inseamna ca dorintele mele se pot manifesta cu adevarat in viata reala)

6. sa fiu mai rabdatoare cu cei mici si sa nu ma mai supar din orice fleac pe ei, sa ma bucur de aceste momente minunate fara sa ma stresez ca se poate intampla ceva rau!

7. sa ii scot mai mult in aer liber, sa merg cu ei la circ/ teatru de copii, sa vizitez mai des rudele impreuna cu ei, ca sa nu mai fie asa timizi in prezenta lor

8. sa ma impac cu ideea ca soacra-mea inca exista si sa nu mai am o atitudine negativa fata de ea, s-o accept asa cum e

9. sa economisesc o suma considerabila

...si ar mai fi, dar important e sa incep...

Va pup!

Alia, galusca Alexis si Vladut-nazdravanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
[2. sa ma obisnuiesc de acum sa-mi cumpar creme cu Q10...da nu plus.
( dupa varsta de 25 de ani, productia de colagen incepe sa scada si..stiti si voi ce urmeaza. Eu am trecut de 25..nu va zic cand, dar de anul asta pe bune ca-mi iau creme cu Q10 )

Trebuia sa imi caut si eu una buna cu Q10.
eu am un truc, imi cumpar vitamina E uleioasa si creme tot cu vitamina E, iar seara peste crema aplic uleiul de vitamina E.. se intinde pielea vizibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Si eu!!!

1. sa slabesc 10 kile
2. sa-mi termin cu bine masteru'
3. sa mergem in concediu 2 saptamini la vara
4. sa fac sport macar o data la doua zile
5. sa fim cu totii sanatosi - asta e cel mai importat

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Citat:
( dupa varsta de 25 de ani, productia de colagen incepe sa scada si..stiti si voi ce urmeaza. Eu am trecut de 25..nu va zic cand, dar de anul asta pe bune ca-mi iau creme cu Q10 )

eu am un truc, imi cumpar vitamina E uleioasa si creme tot cu vitamina E, iar seara peste crema aplic uleiul de vitamina E.. se intinde pielea vizibil.

Multumesc de pont, ma duc sa-mi iau vitamina E.
(pun toata capsula?)

Mergi la inceput

Eu am gasit vit E la sticluta nu la capsule.. cred ca o capsula mai maricica ti-ar ajunge pt 3-4 seri.... uneori incep un masaj cu mult ulei de vit E pana intra tot in piele (se absoarbe asa de repede mai ales daca pielea e uscata) si dup'aia aplic crema de noapte.
Uneori pun si in crema sau uleiul de corp. Pielea devine asa de elastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Citat:

Si eu la fel numai ca pun vitamina E direct in crema si lasa pielea super fina si intinsa.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

E un topic asemanator la generale, am postat acolo...dar se pare ca-i mai potrivit aici la Femina.

Lista mea pe 2009:
- sa fim cu totii sanatosi
- sa am mai mult timp liber/sa petrecem value time in 4(cu copiii) si in 2(doar cu sotul)!
- sa-mi gasesc un serviciu cel putin la fel de bun- dar mai aproape de casa
- sa economisim mai multi bani (sa cheltuim mai putin sau sa castigam mai mult- sau amandoua)
- sa slabesc 6-8kg (si sa raman asa!)
- sa-mi innoiesc toata garderoba
- sa inscriu baietii la cate un sport si sa ne tinem de el
- sa citim in fiecare zi carti ptr. copii
- sa redecorez casa
- sa fac mai multa miscare
- sa-mi iau certificatul de bookeeper

Cam astea ar fi cele pe care eu le pot controla...daca m-as apuca sa insir ce as vrea sa faca sotul sau copiii...sau parintii mei...ne apuca dimineata.

Un an plin de impliniri va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu de cativa ani fac asta la fiecare inceput de an si ma simt mult mai "productiva".
Anul asta este foarte dificil pentru mine dar l-am inceput plina de optimism si ambitie:
-sa imi iau licenta
-sa imi gasesc un job
-sa ma mut in casa noua (sper sa am bani si de ceva mobila...)
-sa merg la sala
-sa nu mai fiu atat de nervoasa (deja iau magneB6)
-nici eu nu mai vreau sa stau ore in sir in fata laptopului si a tv-ului
Multumesc si eu pentru pontul cu vitamina E, desi ma ia groaza si simt ca nu am nici o realizare, implinesc 26 ani...
Sa aveti un an excelent, fetelor!

Mergi la inceput

vad ca nu a mai scris nimeni nimic :)

V-ati tinut de cuvant pana acum? ... stiu e inca devreme :)

Eu ma gandeam sa imi fac un reminder, sa imi trimit un e-mail periodic (cam la 6-7 saptamani) sa imi revad rezolutiile scrise, poate asa ma ambitionez sa realizez din ce mi-am propus.

La fel o sa imi trimit unul pt greutate, saptaminal ceva de genul: "nu uita sa te cantaresti azi, si ai grija ce bagi in gura"...

sa vad daca o sa tina...

Mergi la inceput