Condica Salajencelor [73]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bia, trimite un site cu cazare la munte sau ceva poze ... cand vad vremea asta frumoasa nu as mai sta in casa ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, care pe unde umblati? Vad ca numa io si Adriana azi in zona.Astept sa se trezeasca feciorii si poate iesim un pic pe afara, desi azi ziseram ca mergem la Zalau, cred ca pica varianta asta. Husbandu o tat amanat cu cauciiurile de iarna, asa ca azi a trebui sa le puna ca nu se poate altfel.Deci,Bia, Olimpia, Giulia, Diana, Ioana, pe unde umblati? Miha are motivare inca.Adriana, cum v-ati chefuit ieri? Pana la urma cum ai facut pestele?Biaaaaaaaaaaaa, cum ti-o iesit pestele? Haideti la o poveste ca mor acilea. Astia dorm cu totii si ma plictisesc. Io zici ca is un huhurez, da nu mai pot sta in pat.

Mergi la inceput

peseu: dai io cafeaua si azi, ca Adriana e zgarcita

Mergi la inceput

peseu la peseu:Adriana, daca vreti undeva aproape nu ar fi lipsit de interes sa sunati la Ciucea:http://www.roturism.com/cazare/cluj/ciucea.htmlE si ieftin, a fost vara-mea Nico de Rev acolo la o pensiune cica 70 lei pe noapte de caciula pt noaptea de Rev, amu o fi mai ieftin si precis e si zapada pe acolo. Ar merita sa suni si sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti, mersi de site dar colegu nu vrea sa mergem departe , cica ii e groaza de bagaje , de mersi si de venit ... asa ca ramane sa mergem aci numai pe Meses ... cu toate ca mie mi-ar fi placut sa ies pe undeva ca simt ca ma stric de cap aci in casa ...

Pestele l-am gatit , o parte prajit in ulei cu faina de malai , o parte cu faina si ou, dat prin pesmet si apoi din nou prin aluatul de faina si ou . Mai mult mi-a placut cel cu ou .
In schimb cu ciorba de burta am dat kix , adica nu eu ci colegu ca el a cumparat burta . Va spun sa nu care cumva sa va cumparati vreodata burta la punga verde din K ca e nashpa rau de tot . Dintr-o punga de 1.5 kg , dupa fierbere a ramas doar un pumn de muki .

Am fost ieri la 2 Vasile, am ajuns aseara pe la ora 9 acasa obositi franti . Azi avem zi de bulgareala si mergem pana la mama la cimitir. Cam atat ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!
mulatam de cafei.io la 13,30 am facut ochi.noroc ca ccc colegu nu e cu somnu si se ocupa el de feciori.acu e la aer cu ei .io-s solo.
fug sa-mi injectez neste cafei ca abia-m tin ochii deschisi.

adrianawww.casabihoreana.ro/" target="_blank">aici cazare betoon.e aproape si e super curat, zona e bestiala.daca vrei papica sa le spui la tilifon pretentiile tale.are camere si apartamente, caldura de mori .

oti,muica nu am facut inca pestele, ca mai am mancare multaaaaaaaaaaaa.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana, toata burta la punga,indiferent de culoare, iese asa.ca e prefiarta, deci se cam dizolva la fiert.eu fac ciorba doar cu burta proaspata.anul asta am luat din cluj, de la cora.eu prefiarta congelata nu iau.poate daca o fierbeai doar 7 min iesea ok, desi ma indoiesc.acu, lasa nu te nacajii, data viitoare o sa cumperi proaspata si o sa iasa betoooon.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
noi am inceput rau anul, alex are 40 febra, am fost aseara cu el la urgenta, si acolo si colegu a facut febra, asa ca amandoi is betegi.Deja m-am saturatnu stiu ce sa le mai dau mai ales lui alex.Azi a ramas cu el colegu si io am fost la servicimno asta este.
va doresc sanatate tuturor si va pup cu mult drag

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI DE LA NOI

Suntem bine , dar furam betegi de la revelion, sor'mea a tras curent ca atare a avut febra si frisoane, io am dormit ca dupa razboi si tot is obosita, Cani nu prea mananca si imi face o gramada de nervi si colegu e cu dorsu-n sus.Mama saraca tace chitic sa nu supere pa careva.
Azi fuseram prin Baia Mare si desi am mancat ne-am intors flamanji. Ma duc sa prestez un film si apoi la somnic.
Pup si sanatate tuturor

Mergi la inceput

si de la noi. Sanatate bolnaviorilor. Azi prin casa. Andrei si Vlad o facut in curte om de zapada. Ma rog, morman de zapada. Io cu Alex amu in brate, si cam atat. Ce se aude de intalnire? De amu incolo pana pe la 3 is in zona

Mergi la inceput