Aspirante optimiste>20 ani (382)
Raspunsuri - Pagina 2
Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!! SI UN
PENTRU:::::::
Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), eorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), musete(Laura- Lucia), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Tumpi (Ionela),adiutza (Adina),AleDutulescu, , -doula,Blanche25 (Bianca Laura), Cocolyso(Costelana),CrisaS,pusichet (Ana Maria),arde2010, claudela (Claudia),arinaa, diaconmaria, gaby76, Arianna M, medeea vs, oanaiacovita(Oana Alina), noname,clau_lore, doina2222,Ruxandrab(Roxana), Alexia86, adelaalba(nadia), irinabobe, nikimodo,Delphinas, anidaz(Adina-Nicoleta), Beatrice1982, florelacri, dadadada, ancutzam, mihapet,andra b, yubi, speranta, evenstar, delia79, monna3(Monica Florina), draguta(Georgeta), mara2008, Moni_k(Caruceriu Monica), Klaussa, luminita33, KlaudiaG, Jay, Dragaica, Happyella, flo.flo, ank24, titi143, steff, lalala13(Andreea Simona), ramonika,adiutza, uve got mail, , camy pus, oana cnt,amber onyx, bia28, Vrancioaia(Emilia Monica), marimica36, alla78, tusce, CarmenAlbu,dymomo77,danubia ,adrianaady,demoniza,gabidaniela, doula(Silvia Andreea),rossane (Roxana),Moni 28(Nicoleta),unboticutz,ramicipri ,uta_ciun(Raluca), gargarita25, happymum, noi2,sorinake(sorina daniela) fiecare aspiranta....optimistaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! doamne ajuta!!!!!!!
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
sorinake........cu mine?????????????????acum??????????? no way!!!!!!!!!!!1
vezi ca esti ultima pe listutza si stii tu ca primii....si ultimii vor ajunge primii ......care pleca ala odisee?????????????????????????????ha?????????????
si te rugammmmmmmmmmmmm s nu ne lasi in urmaaaaaaaaaaaaaa
trege-ne cu noi!!!!!!!!!!!!!!!1
sunt ffffff multe aspirante care nu mai intra......oare ce a fi cu ele????????????????????????????
speram ca sunt ok
pai sorinake sper ca in anul ce vine sa ma si eu vesti bune /.....ceva II liniutze.......sper din tot sufletul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apoi mai vedem noi ce a fi.........nu?
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
floricik spune:
Fetelor eu sunt prin casa pe aici...ma agit
de colo colo...
In seara asta mergem la nasi sa petrecem impreuna Revelionul pt ca ei eu bebe mic de 3 luni si ne deplasam noi la ei.
Am vazut ca voi ati fost super harnicitze 
...ce bunataturi ati facut voi acolo...
Happymum , sper ca vecinul cu scrumbia sa nu fie unchiul meu care baga la greu scrumbii la gratar...sta in Galati...la parter ![]()
![]()
sorinake spune:
cum o vrea Dzeu. Daca o fi sa fie, va iau pe toate cu mine! ![]()
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Beatrice1982 spune:
ASA ASA SORINAAAAAAAAAAAAAA
asa sa faci!!!!!!!!!!!!!!!!
tre sa fim optimiste si sa nu il pierdem, ca DACA pierdem optimismul.....................s-a dus cu noi!!!!!!!!

XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
ma duc sa spal vasele!!!!!!!!!!!!1
ULTIMA OARA ANU ASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DA LA ANU IARA TREBE
asa ca halal bucurieeeeeeeeee....................![]()
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
lalala13 spune:
bea daca aflii ceva cu temperatura sa imi zici si mie...eu cred ca am ovulat luni..sau luni seara ca de ieri incepusera sa mi se intareasca sanii. iar luni am simtit ceva prin burtica. de ieri am inceput cu duphaston(din ziua 17 in loc de 16 ca mi se parea ca ovulez prin seara de ziua 16) iar de prestat am prestat. sunt tare curioasa cu temperatura..de aia tot stau ca pe ghimpi. daca as ovula natural ar fi super tare. depinde de maine cum va fi temperatura....
Doamne Ajuta!
my somebody.... 
luna asta
adiutza spune:
La multi ani!
Sa va dea Dumnezeu sanatate multa, noroc, bucurii si numai fericire.
2008 sa plece cu toate cele ce n-au fost bune, iar noul an 2009 sa indeplineasca toate visele si dorintele fiecareia.
Petrecere frumoasa si sa va gaseasca noul an plini de bucurie!
Va
cu drag ,

http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
sorinake spune:
multumim, adiutza. asemenea si tie si un bb cat mai curand!
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Fetelor eu sunt prin casa pe aici...ma agit In seara asta mergem la nasi sa petrecem impreuna Revelionul pt ca ei eu bebe mic de 3 luni si ne deplasam noi la ei. Am vazut ca voi ati fost super harnicitze ![]() ...ce bunataturi ati facut voi acolo...Happymum , sper ca vecinul cu scrumbia sa nu fie unchiul meu care baga la greu scrumbii la gratar...sta in Galati...la parter |
atunci nu il mai bat, eu stiu.....daca e unchiu'?..........oricum a terminat repede si acum rufele mele stau frumos pe sarma linistite si miros a cocolino inca
ar fi ceva sa avem cunostinte comune, cum se zice............

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un
la fiecare... va
si va
... 

viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...