LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

E primul REVELION alaturi de voi..cum de altfel am zis si de CRACIUN ..va multumesc ca m-ati primit printre voi si ca existati..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 11 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

So cum am zis,aici sunt...cu un pahar de vin rosu,Bia a adormit acum o jumate de ora,cainele e inchis in dormitor sa nu latre la pocnitori sau colindatori si s-o trezeasca pe printesa,tati trebuie sa apara pe la 12...ca pe la 1 sa plece iar...mai este careva aici?
Inca nu e trecut de 12...Octi La multi ani! sa fii sanatos si sa-i facifericiti pe mami si pe tati!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)[red]
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

So cum am zis,aici sunt...cu un pahar de vin rosu,Bia a adormit acum o jumate de ora,cainele e inchis in dormitor sa nu latre la pocnitori sau colindatori si s-o trezeasca pe printesa,tati trebuie sa apara pe la 12...ca pe la 1 sa plece iar...mai este careva aici?

Bibi se face mare!

Eu sunt.. si Ioana doarme de la 22.. cum am ajuns acasa ..am schimbat-o ..i-am dat 300 ml de lapte si a adormit..Sotul se uita la TV..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 11 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Dragele mele va doresc din suflet tot ce-i mai bun in anul ce vine

O urare din partea mea pentru anul ce vine : " La Multi Ani cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie, iar in jurul ei sa vie oameni buni, de omenie, sa v-aduca veselie, ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate, zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! "

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Primiti cu sorcova?

De dimineata suntem acasa dar mergem de 2 ori pe zi la spital pt intravenos si aerosoli, de aseara avem un inceput de diaree si ghiciti ce fac eu acum...mucilagiu de orezsper sa nu fac asta tot anu...

2009!

mai am de recuperat un pic
fetele pt incurajari sunt mai bine cu moralul

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

LA MULTI ANI!2009

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

zuzici da puiutii vostri dorm?!AU INceput pocnitorile si artificiile...si bia maraie,ma si vad la 12 noaptea cu ea in brate...

Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

zuzici da puiutii vostri dorm?!AU INceput pocnitorile si artificiile...si bia maraie,ma si vad la 12 noaptea cu ea in brate...

Bibi se face mare!

Si Ioana doarme..acum a inceput si la noi pocniturile..inca nu s-a trezit.

ALBUM
AMR= 11 ZILE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ZUZICI! Multa sanatate va doresc in NOUL AN, bucurii si multe realizari.
LA MULTI ANI, 2009!!!

ALBUM
AMR= 10 ZILE

Mergi la inceput

ALBUM
AMR= 10 ZILE

Mergi la inceput