LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 5
cynthia_ spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari, Octi va trimite un
la fiecare. A fost foarte frumos, multi invitati frumos. Octi a fost cumintel cam timid da a iesit totul bine. A ales de pe tavita telefonul, siringa si banii. Cand am adus tortul si cantam a bagat mana in lumanare nu s-a ars dars-a speriat de la ceara calda.
Multumesc de uratura si de sorcova.
Va urez un an bun plin de realizari!!!
monicaa spune:
Dragele mele
Va doresc din suflet un An Nou plin de impliniri si bucurii, multa multa sanatate si numai zile senine alaturi de familiile voastre.
Eu una imi doresc pentru noi multa sanatate si am sa incerc sa incep anul 2009 cu speranta in suflet ca va fii infinit mai bun decat 2008.
Sper ca tata de acolo de sus sa vegheze asupra noastra si sa ne fereasca de necazuri.
Si noi ramanem acasuca cu mami mea si buni mea. Sor'mea merge intr-un club cu prietenii mai incolo...de tineretul
. Avem papa buna si fac si un somon cu crusta de legume la cuptor asa ca vom petrece sigur foarte frumos in familie.
Inca o data LA MULTI ANI si numai numai bine din partea noastra
Clara, Moni si Stef 

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
monicaa spune:
Mai vroiam sa o felicit repede pe Alina pentru masina: sa o stapaniti sanatosi si sa va fie de bun folos.
Si Gratiela inca o data multa sanatate pentru Dudu mic. Sa isi revina repede.
Seara frumoasa si linistita va doresc.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
miky_mamica spune:
LA MULTI ANI dragele mele zuze !!!
Anul ce vine sa va aduca multa sanatate ca-i mai buna decat toate!!! Sa fiti fericite alaturi de familiile voastre si sa pretuiti tot timpul petrecut cu puii vostrii!!!
Multi pupici de aici de la munte si sa ne gasim cu bine in 2009!
nemary spune:
la multi ani! sa va aduca noul an numai fericire si bucurii, sa fiti sanatoase alaturi de puiutii vostri. 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Octavian
sa cresti mare si sanatos. felicitari pentru prima aniversare 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ceska777 spune:
La multi ani, 2009!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
madalina28 spune:
LA MULTI ANI OCTI! Sa cresti mare sanatos si fericit!
La multi ani zuzici!Va doresc ca anul ce vine sa va duca multa sanatate voua,clopoteilor si familiilor voastre,sa vi se implineasca toate visele!!!
LA MULTI ANI 2009!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ioanact spune:
grati.ela nu-i nimic..asa m-am inscris cu Ioanact tb Alinact..eu am inyeles..
Multa sanatate lui Dudu
Shose multumim.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 11 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
honey79LA MULTI ANI! Anul 2009 sa fie unul cu multe impliniri si bucurii.
Lala 20 multumim.
Si eu voi pe forum..
monicaa iti multumesc mult..
miky_mamica, nermary, ceska777, madalina28 LA MULTI ANI!Anul ce va veni sa fie unul cu bucurii si realizari..si multa SANATATE.. ca este mai buna decat toate.
Noi am fost in vizita la prieteni.. am udat masina..cine mai vrea..

..si am facut cateva poze ..ultimile pe anul 2008..
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 11 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)