LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca,la multi ani Octavian!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multi ani Octi,
iti doresc ca prima aniversare sa deschida drumul spre o viata minunata alaturi de parintii tai!

Elle multumim de urarea frumoasa! si mi'a umplut sufletul de bucurie

Gratzi, eu stiu ce nenorocita e varicela, ca am facut'o la 19 ani. Partea plina a paharului pe care o vad eu acum e ca la varste mici se zice ca e mai 'usoara' daca febra se poate numi parte usoara. Bine ca scapa acum, mai tarziu e cumplita starea, dureaza mai mult si poate lasa complicatii.
Sanatate multa Tudorashului, si hai sa e gandim ca uite asa a mai bifat una din bolile copilariei.
Va si ma gandesc la voi.
IoamaCt sa stapaiti sanatosi masina!

Fetelor, mie imi bubuie geamurile si peretii in casa,
concertreaza Bonnie Tyler la noapte chiar la mine sub geam, ar fi frumos daca nu ar face repetitiile de sune de azi dimineata
priviti si voi live, si imaginati'va cum se aude la mine
http://www.fantanamuzicala.ro/live-primaria-craiova.htm

Asta seara mergem cu totii la buicii nostri, un party in familie si cu prietenii de familie cei mai apropiati
apoi cred ca o sa iesim o ora doua intr'un club cu niste prieteni. Pipe ramane sa doarma acolo peste noapte cu parintii mei.
Intru mai tarziu sa va urez

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

fetelor merci de intrebari, suntem bine in mare, numai ca pe mine ma chinuie grata si hiperaciditatea la stomac, plus oboseala maxima chiar daca doar cobor scarile si ma plimb cu carutul cu bebe...

o sa pun pozici curand, nu am facut prea multe ca eu ma ocup mai ales de asta, si lately n-am prea fost in stare.

Milan e bine, ma uimeste cum incerca sa repete sunetele si cuvintele auzite, si uneori reuseste, acum face pa si cu manuta, nu doar verbal, etc
In schimb se trezeste noaptea de 2 ori minim ca sa pape cate 150 ml lapte, pe langa ce ii dau seara si dimineata, si cu apa nu il pot pacali, ca intr-o jum de ora iar maraie.. Nu vrea laptele decat de la mine, deci sunt cam terminata cu oboseala si nesomnul.

ma felicita o fata pt curaj, hehe sincer nu stiu cand mi-as fi adunat curajul asta dar s-a intamplat dintr-o singura ocazie neprotejata. Insa suntem fericiti si o sa vina vremea sa ma simt si mai bine.

Urez sanatate multa clopoteilor ce inca au un pic de racela, pojarel, stomacel deranjat, si sa dea Domniul sa fie toti clopoteii mult mai rezistenti in anul ce vine, ca deja sunteti cu totii copii mari de acum!

Elle nu cred ca va fi nici n.... pe strada maine dim sa te intrebe ce-ai baut si daca e, zici ca a fost ziua ta, ca doar e ziua tuturor sf de an, hihi!
A, si apropo de jobul tau, daca e vb de postul tv unde am eu impresia ca lucrezi, mi-au placut tare mult de 1 ian anul trecut, au fost singurii care au reusit ajunga la job si sa transmita si de pe teren de la prima ora despre ninsoarea si blocajele din mom acela( prelipceanu &co)

Mergi la inceput

shose, aa, nice program!

La multi ani cu sanatate, noroc si fericire pentru voi, familiile voastre si cei dragi voua urez!

Mergi la inceput

Ema, draga si frumoasa si imi era dor de voi. Chiar ma intrebam ce faceti. Sa petreceti frumos Anul Nou. Nici nu iti imagiai asa un an nou minunat, alaturi de 2 ingerashi, nu unul
Apropo de cuvite, am invatat'o pe Pipe sa zica 'pui' la o jucarie puisor si sa vezi ce'l mai striga.... si noi ramanem uimiti cum incepe sa realizeze despre ce vorbeste. Credeam ca e cu adresa doar 'mama' so 'tata', acum am mai descoperit ca e si 'apa ' si 'pui'.
muuuult fata mea draga!

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Grati am uitat sa zic ca imi pare nespus de rau de buhh si de ochisorul negru. Si acum are Pipe obrajorul vanat. Stiu ce e in sufletelul tau, si io m'am inviuit ca nu sunt in stare sa o protejez de durerile astea fizice....dar cred ca nu mai depinde de noi. Io chiar sunt putin exagerata si mereu stau dupa ea....cred ca nu mai are niciun rezultat. O sa realizeze ei in curand unde e 'buba' si or sa se fereasca.
Eu am pus apa rece acolo imediat...fetele au zis de Lioton, dar am citit abia a2a zi si am crezut ca e prea tarziu.
again

Elle fir'ar ei sa fie ...la 8dimineata???
Lasa ca d'aia suntem noi mari fai postul vostru, ca sunteti cei mai buni.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Primiti cu Sorcova????

Sorcova, vesela
Sa traiti,sa cresteti mari
Ca merii, ca perii
Clopotei scumpi,dragi pitici
Si voi faine zuzulici.

Sa aveti belsug in casa
Si o viata cat mai frumoasa
Sa va fie casa plina
De rasete si lumina

LA ANUL si LA MULTI ANI !!!!

(sorcoveala ad-hoc,dupa doar o juma' de cana de cafea dar din suflet si cu mult drag).

[Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Bun gasit, zuze dragi.

LA MULTI ANISORI !! plini de impliniri,realizari si multa bucurie dragi clopotei. Sa cresteti mari, frumosi,cuminti si sa va bucurati de tot ce este mai frumos in lumea aceasta.

LA MULTI ANI ! cu sanatate si impliniri,dragoste,intelegere si fericire si zuzulicilor care si-au serbat ziua de nastere zilele acestea.

Noi va pupam si va imbratisam cu drag de la distanta si va dorim un an mai bun,mai fericit,mai imbelsugat,mai plin de evenimente frumoase.

[Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ioanact... si sa stapaniti sanatosi masina!
La multi ani!Sa fiti sanatoasi si fericiti,fie ca noul an sa fie unul mai bun plin de fericire si dorinte implinite!
Oricum eu o sa fac revelionul aici pe forum,tati e de munca...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)[red]
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Si acum sa trecem la lucruri de actualitate:

Pupam clopoteii bolnaviori si le dorim din suflet sa se insanatoseasca cat mai repede.Capul sus mamicute,e greu,dar treceti voi si peste hopul acesta.

Am vazut si pozici cu pitici frumosi de numai...ca sa citez un mare scriitor ce mi-a umplut copilaria cu povesti dragi..." la soare te puteai uita, dar la clopotei ba" ...asa de frumosi sunt toti.

Ellenuta, m-am indragostit de Evita. Cat de scumpa e!!! Si se vede ca e o ghidusa.Are zambetul acela smecheresc, la fel ca Andrew. Cred c-ar face pereche buna piticii nostri si numai pe shotii ar fi pusi.

Ramona, am ras de numai ,cand l-am vazut pe Razvanici dansand si dand din cap,scumpul de el. Iti vine sa-l iei si sa-l papi tot. Urmatorul pas stii care e, nu??? Luat de manuta si mers cu el la concert Iris!!

Va spun sincer ca am vazut toate pozicile (nu toate filmuletele,e drept) si m-am bucurat sa vad cum puii nostri dragi s-au transformat peste noapte parca, din bebei ganguritori in baietei si fetite;cum pe fiecare zi mai descopera putin din lumea aceasta minunata in care le-am dat viata.

Si... ca de incheiere...sa va spun si de Andrew.

E de o veselie molipsitoare.E tot un zambet, de dimineata si pana seara cand e obosit , dar lupta ca sa nu adoarma si incepe sa fie marait si sa caute pieptul mamei, sa-si puna capushorul pe mine si sa se alinte.Asta pana vede pisica trecand tacticos prin fata lui, caci uita de oboseala de tot si o ia la goana (de-a busilea, normal, ca-i mai repede asa) dupa ea.

Spune mama si...de fiecare data cand o face, inca putin din inima mea se topeste. E atat de dulce cuvcantul acesta. Si atat de simplu. Si cu asa multa semnificatie si iubire in el.N-am crezut ca un cuvant asa de scurt, de folosit (de noi, zi de zi, an de an) poate avea atata putere. Nu! Pana in momentul in care mi-a fost adresat. De-atunci, ravnesc sa-l aud cat mai des,la orice ora.
Nu cuvintele "te iubesc" sunt cele mai puternice, nu. Ci simplul, banalul..."ma-ma".

Parethood e o meserie grea.Poate cea mai grea, caci nu exista reguli, nu exista un manual, ci totul se invata zi de zi, pas cu pas, de-a lungul a multor ani si cu sentimente de tot felul, un amalgam.
Asa ca, sunt mandra si sunt fericita ca m-am hotarat in a-mi alege meseria de parinte!!! Jos palaria in fata tuturor parintilor!!!! E cea mai mare realizare si cea mai grea in acelasi timp.

Incheiem si noi anul, cu un pui mic de om, caruia speram sa-i oferim o viata linistita, buna, in care isi poate desface aripile si deveni un barbat cu valori, un barbat care se va gandi cu drag la casa parinteasca, la parinti,la traditii.Care va stii sa aleaga binele,impotriva raului.Care va stii ce este acela respect,munca,implinire,dragoste.

Va sarut zuze dragi si multumesc Cerului pentru faptul ca, ne-a oferit sansa de a trai aceasta experienta minunata impreuna. Ca s-a intamplat sa avem printre noi , fete una si una, toate cu bun simt si inimi mari.Ce m-as fi facut oare fara voi??? Nici macar nu-mi pot imagina.Sincer!!!

So....
Va doresc din suflet ca Noul An sa va aduca tot ceea ce va doriti.Cum frumos a pus Ceska noastra draga, cate putin din toate.

LA MULTI ANI FERICITI !!!!!!

[Cum crestem

Vali

Mergi la inceput