LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioanact spune:
Lala 20 are foarte bine Biencuta la 1 an..12 kg si 82 de cm.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 11 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta alina da, sunt la job .. si maine incep la 8 .. felicitari ptr masinuta! s-o stapaniti sanatosi si fara incidente! Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Si maine lucrezi?? Asa de dimineata??Uff .
Multumim. Fac cinste .
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 11 ZILE
grati.ela spune:
nici noi nu terminam bine anul! Tudor a facut aseara 39 si in Brasov exista o sg farmacie permanenta unde nu vroia sa-mi dea zinnat fara reteta...m-am milogit un sfert de ora insirand toate medicamentele pe care le-a luat copilul, asigurand-o pe farmacista ca nici la spital nu testeaza dak e alergic la antib suspensie....mai nou dimineazta a vomat zinnatul, m-am certat si cu sotul ca deh e vina mea, aflu acum 10 minute ca nepotul cu care ne-am intalnit pe 25 dec are varsat....sunt happy! si sa nu uit...inainte de culcare Tudor a cazut sub nasul nostru si s-a lovit in sg lemn din camera chiar in coltul ochiului stang...acum are un ochisor vanat...iar sunt happy!
Ioana, parintii Danei de BV locuiesc chiar langa soacra mea...cum nu am putut iesi afara cu copiii au venit in vizita la noi...pozici pun cand ajung la Bucuresti...Mariuca de Dani a iesit superb....e fotogenica si foarte expresiva.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
Ioana, sa stapaniti sanatosi masinuca!
Monicaa multa sanatate bebitzei CLara!
Ellenuta spune:
ietetee ..
o veste buna .. prietenii nostri nu se mai duc la party (trebuiau sa mearga la cineva in clinceni) si s-au razgandit .. de fapt cred ca s-au razgandit respectivii ca au bb mic de vreo 4-5 luni ..
si ne-au invitat la ei ..
deci s-ar putea sa nu stam ca pensionarii la noi acasa si la altii acasa .. da' io sampanie cum beau ca tre' sa conduc la intoarcere??
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ioanact spune:
grati.ela multumim.
Da, asa e, parintii Daneibv stau in BV, am fost si noi in vizita la dansii vara aceasta..am fost la Busteni si apoi la Bv , am stat 2 zile la parintii Danei..noi aveam in plan sa mergem la Bv dar tot in aceiasi zi sa ne fi intors la pensiunea din Busteni..dar am vb cu Dana si uite asa am stat 2 zile la BV. Frumos ca v-ati intalnit.Asa e Maria iese bine in poze..
ALBUM
AMR= 11 ZILE
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Ellenuta ietetee .. o veste buna .. prietenii nostri nu se mai duc la party (trebuiau sa mearga la cineva in clinceni) si s-au razgandit .. de fapt cred ca s-au razgandit respectivii ca au bb mic de vreo 4-5 luni .. si ne-au invitat la ei .. deci s-ar putea sa nu stam ca pensionarii la noi acasa si la altii acasa .. da' io sampanie cum beau ca tre' sa conduc la intoarcere?? Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
SUPER.. chiar daca nu bei , ca tb sa conduci..macar nu stati acasa..DISTRACTIE PLACUTA!
ALBUM
AMR= 11 ZILE
grati.ela spune:
Iarta-ma ca te-am botezat...Alina, Mariuca e o frumusete de fatuca...
Elleeeee....cum merge cura? Soacra mea a facut 8 feluri de praji de-mi vine sa fug in lume...sunt si stresata, nervoasa asa ca dau iama prin ele...cred ca ma-mbrac si plec de nebuna prin oras...sa-si faca pregatelile de masa de An Nou singuri... Si citisem ca lucrezi maine in zori...ce job e asta, soro?
sunt deprimata...
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui grati.ela nici noi nu terminam bine anul! Tudor a facut aseara 39 si in Brasov exista o sg farmacie permanenta unde nu vroia sa-mi dea zinnat fara reteta...m-am milogit un sfert de ora insirand toate medicamentele pe care le-a luat copilul, asigurand-o pe farmacista ca nici la spital nu testeaza dak e alergic la antib suspensie....mai nou dimineazta a vomat zinnatul, m-am certat si cu sotul ca deh e vina mea, aflu acum 10 minute ca nepotul cu care ne-am intalnit pe 25 dec are varsat....sunt happy! si sa nu uit...inainte de culcare Tudor a cazut sub nasul nostru si s-a lovit in sg lemn din camera chiar in coltul ochiului stang...acum are un ochisor vanat...iar sunt happy! Ioana, parintii Danei de BV locuiesc chiar langa soacra mea...cum nu am putut iesi afara cu copiii au venit in vizita la noi...pozici pun cand ajung la Bucuresti...Mariuca de Dani a iesit superb....e fotogenica si foarte expresiva. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
offf mai grati mai .. cum l-a lovit febra asta pe dudu mic si scump .. imi pare tare rau ca incheie anul asa dar trec si astea .. stiu ca e greu ca doar am trecut si eu prin cateva episoade de febra .. ochisorul printisorului .. sper sa nu faca si varsat de vant .. EDIT febra e unul dintre simptome .. totusi ma rog sa nu fie ..
Primele simptome ale varicelei sunt:
- febra intre 38 si 39,4 °C
- indispozitie, oboseala si stare de rau
- apetit diminuat sau disparut
- dureri de cap si inflamatia gatului.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
grati.ela spune:
Elle! Pediatra a zis ca nu era contagios nepotul pe 25...Ozi a avut varicela si a scapat ieftin dar Tudor e prea micutz...Are ganglionii de la capusor cat mazarea (si in dosul urechilor si occipitali si submandibulari...). De cand a facut pojar are imunitatea la pamant...rezervele de fier sunt aproape nule, carnitza nu suporta...greu e sa fii mama!