Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Tzuni spune:
gabriella, nu stiu la ce faci aluzie, da' daca-i cu matze suferinde...pas! Matza asta ii primu meu copil 

_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni gabriella, nu stiu la ce faci aluzie, da' daca-i cu matze suferinde...pas! Matza asta ii primu meu copil ![]() ![]() ![]() _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() |

vrei sa fiu io al 2-lea? Da' sa stii ca am si-o sora,Tantza !Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Vitrega, fai! Nu induce fata in eroare ![]()
Care se mai inscrie in clubul fetelor singure, nemaritate si neconsolate?
I never fake ... sarcasm
Dodo-pui spune:
Spune anului ce vine,
sa-va aduca numai bine
Si mai spune-i sa iti dea
Tot ce vrea inima ta;
Fericire,sanatate si multi bani...
La anu si la multi ani!

La multi ani!
2009
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kokiy spune:
Si romantismul are cateodata www.youtube.com/watch?v=P7TUa-wwgR4" target="_blank">scapari!![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Tzuni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
![]() vrei sa fiu io al 2-lea? Da' sa stii ca am si-o sora,Tantza !Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
....sa fii al treilea copil, ca o mai am si pe Meri, ofitzereasa
Dodo-Pui, sarbatori fericite si voua!

_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE
MadameBovary spune:
va las ca am niste drumulete de facut. nu o sa fiti cuminti asa ca nu mai imi bat gura de pomana.

I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
BEY, DA' S-A STRINS TOATA ARMATA ROMANIEI AICI????? ![]()
Pupicei pe epoleti la scumpa de Meri 

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Si romantismul are cateodata www.youtube.com/watch?v=P7TUa-wwgR4" target="_blank">scapari! **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
asta-i romantismul Gabriellei referitor la mitze!Poate te iei de motanul meu ca o chem pe Devoska cu raketii si te

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 BEY, DA' S-A STRINS TOATA ARMATA ROMANIEI AICI????? Pupicei pe epoleti la scumpa de Meri ![]() ![]() ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
bey,te rog, e si organu'!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.