Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ramonela bine ai revenit pe aici ai o printesa f frumoasa si nu arata deloc slabuta
sa nu mai zici sau sa crezi niciodata ca ai copil inapoiat; poate e mai lenesa sau ii e un pic frica ; parca mai erau pe aici vreo 2 copilasi care inca nu merg singuri asa prin toata casa; si andrei a facut toate progresele cam cu o luna mai tarzior fata de multi de varsta lui...dar eu il vad ca asa e el mai lenes uneori in schimb are o memorie incredibila si in fiecare zi face lucruri noi cum sunt sigura ca face si printesa tapoate ea are mai dezvoltata alta "latura"

bb tu ce ii dai in loc de iaurt(ziceai ca nici lui yasmi nu ii mai place asa tare), pentru a "manca" calciu bb?

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dany multumim!Nu zic inapoiata in sensul rau al cuvantului,dar asa se zice si din punct de vedere medical cred,ca sunt inapoiati.E tare firava,si ii e si frica,daca o las de o manuta,se opreste din mers si ma strange tare.Oricum vreau sa ma duc la un control cu ea,sa ma linistesc ca e ok.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
inca are ceva secretii, adica haraie din gat, e si ragusit..marait de la dinti, cred...asa ca nu suntem tare veseli.... apropo, ce dati voi copilasilor pt. raguseala???

Cataplasma cu cartof crud si sare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26

neatza mamici si copilasi!ce soare frumos e afaradesi e cu dinticam cat timp stati afara pe vremea asta???adica de cand a inceput frigul asta, de pe la Craciun.

Pana nu mai poate mami de picioare inghetate.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui totulii
avem si cateva poze.pupici tb sa ies

Cine-o pune mana pe el sa-l tina bine...de mic e gospodar si stie sa dea o mana de ajutor la facut curat in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
inca are ceva secretii, adica haraie din gat, e si ragusit..marait de la dinti, cred...asa ca nu suntem tare veseli.... apropo, ce dati voi copilasilor pt. raguseala???

Cataplasma cu cartof crud si sare.

miha, cartof crud stiam si eu...dar cu sarea cum e?? se incalzeste si se pune tot asa, pe batista?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
miha, cartof crud stiam si eu...dar cu sarea cum e?? se incalzeste si se pune tot asa, pe batista?

Nu,se presara pur si simplu peste cartoful ras. Daca nu ai sare (mare) poti pune otet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:

Nu,se presara pur si simplu peste cartoful ras. Daca nu ai sare (mare) poti pune otet.

multu'...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dany26

neatza mamici si copilasi!ce soare frumos e afaradesi e cu dinticam cat timp stati afara pe vremea asta???adica de cand a inceput frigul asta, de pe la Craciun.

Pana nu mai poate mami de picioare inghetate.

am inteles

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA
Noi tot la fel de "mancaciosi",tot la fel de "grasi"...sanatosi sa fim,asta conteaza...a,si inca nu umbla singurica...incep sa-mi fac probleme...ma gandesc sa merg cu ea la un control...in Mama si copilul scrie ca pana la 15 luni trebuie sa mearga...noi avem aproape 14...Ma gandesc ca poate ea e mai inapoiata putin,ca si in fund a stat singura numai la 8 luni.

Cand o sa fie pregatita sa mearga,cand va prinde curaj sa o faca,ai sa fii uimita cat de rapid va fi totul.
Amira a facut primii pasi singura chiar de ziua ei.Apoi n-a mai vrut. In zilele Craciunului a prins un pic de curaj si a mai incercat timid sa se desprinda si sa mearga.Acum merge foarte bine,din ce in ce mai putin in 4 labute,si a invatat chiar sa treaca si peste praguri.

Mergi la inceput