Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
de vaca-vaca...

Hai ca ai fost tare! Este si vaca mai putin vaca?

Laptele ala de vaca vaca e foarte gras si asta s-ar putea sa fie cauza bilutelor. Daca nu vrei sa-i dai de asta de vaca mai putin vaca fierbe-l bine si dupa ce s-a racit da deoparte tot "caimacul" ce se aduna deasupra.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui totulii

bb si eu i-am dat lui serban lass si a functionat tare bine cum spunea si ellis, de fapt ii dau toate produsele de la aceasta firma mai putin imuno.
cand are dureri de dinti ii dau calma care e la fel de bun, deci poti folosi cu incredere.
eu ca sa-l mai ajut la scaun ii mai dau fructele pasate cu tot cu coaja si am vazut ca merge tare bine.
fetelor care mai este programul puilor vostri de masa si somn?
azi am incercat sa-i dau lapte cu stelute fidea, am crezut ca-l pacalesc dar ti-ai gasit, a scuipat si cel mai mic rest de steluta si dc ati sti ce bun e ca am pus si un pic de baton de vanilie.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/UnAn# POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

totuli, mersi de raspuns.
pai iasmi papa fructe, ea singura, si cu coaja si fara dar tot asa face. deci, ea face, chiar si de 2 ori pe zi, fara sa se chinuie (roseasca la fata) doar ca sunt bilute.
ca si program: mai nou ne trezim la 9-10 (deci cam sarim peste o ,masa) .... cand bea 300 ml lapte. apoi la 12-13 e masa principala (mancare calda, gatita) plus fructe (uneori si intre mese papa fructe) sau ceva dulce apoi nani de pe la 13 pana la 16 cand papa si dupa joc si voie buna pana pe la 20 cand o ia somnu' si eu tre sa o distrez... ca sa o tin treaza pana pe la 21 fara cand ii dau lapticul si somn de voie pana dimi.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

si eu merci mult de program, ce bine ca papa laptic si fructe singura.
al meu e un puturos teribil.cand ii dau fructe abia daca musca din ele si prefera sa le intinda pe ecranul de la tv sau sa le rada de difuzoare. nu pot sa-i dau sa pape in scaun ca nu sta, el si cand papa da dintr-un picior sau se fataie in toate sensurile, nu are stare si tb sa-l tin ocupat cu o carte sau un obiect, chiar daca nu sunt de acord.debordeaza de energie. nici sticla de apa nu o ia singur, cand cere apa ma fac ca nu-l aud si se duce si se pune pe un plans teribil in fata ei iar dc incerc sa i-o pun in mana se enerveaza si prefera sa rabde de sete.
e o figura si asa imi vine sa-i lipesc doua la pampers dar imi opresc necazul in gat si zambesc.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/UnAn# POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu mai stiu de unde am salvatla mine in calculator,dar poate te mai ajuta cu ceva idei,draga BB.

Influenta fructelor si legumelor asupra scaunelor

Sucuri:
Morcovi - Intareste
Caise - Normalizeaza
Mere - Inmoaie
Banane- Normalizeaza
Pere - Inmoaie
Piersici si ananas - Inmoaie

Piureuri de fructe
Piersici - Inmoaie
Caise - Inmoaie
Pere - Inmoaie
Morcovi si mere - Intareste
Mere, banane si piersici - Inmoaie
Caise si banane - Normalizeaza

Legume
Morcovi cu cartofi - Intareste
Morcovi - Intareste
Crema de spanac cu cartofi - Inmoaie
Dovleac cu cartofi - Normalizeaza

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
de vaca-vaca...

Hai ca ai fost tare! Este si vaca mai putin vaca?

Laptele ala de vaca vaca e foarte gras si asta s-ar putea sa fie cauza bilutelor. Daca nu vrei sa-i dai de asta de vaca mai putin vaca fierbe-l bine si dupa ce s-a racit da deoparte tot "caimacul" ce se aduna deasupra.

da miha, asa si fac. nici nu pot altfel..ca se infunda tetina!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

miha mersi frumos. eu stiam ca banana intareste, morcovul fiert intareste iar cel crud inmoaie,

_

Mergi la inceput

ma retrag si eu la nani.
somnic pufos!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:

vin si eu o intrebare: ati folosit sirop de lactulosa sau sirop duphalac de sau lass baby???
intreb pt ca vreau sa ii dau iasminei (poate stiti voi alte remesii). faca kk bilute destul de tari. nu se chinuie, face chiar de 2 ori pe zi. o fi semn de constipatie??? ea papa kiwii (2-3/zi), suc de portocale (nu zilnic), ceai de fructe, ceai de musetel+miere+lamaie (stiu ca e bun pt constipatie), apa plata, ciorbe+supe (nu zilnic), pere uneori si prune uscate. de vreo saptamana nu mai vrea iaurt nicicum 9indiferent de combinatii)

_

si Ana are momente cand face ca si caprita kk... remediul supa de rosi cu dovlecel...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Va multumesc mult pentru sfaturi.
In seara asta am fost in vizita la soacra-mea si ne-am intalnit acolo.Nu stiu cat va tine ea cont de sfaturile din afara,ca e influentata si tine tare mult la parerea maica-sii.Treaba lor,fiecare isi creste copilul dupa cum crede de cuviinta,nu? Nu-mi place si detest sintagma asta,dar ma enerveaza teribil cand eu chiar am bune intentii si cineva,gen soacra-mea ma ia peste picior cu "doamna doctor cum crezi ca ar fi mai bine..."? La urma urmei daca are nevoie de sfaturi si pareri am sa-i dau teancul de carti pe care le-am studiat si eu la randul meu,ca e femeie invatata si stie sa citeasca ,are si internet...
Ufff...oare chiar m-am enervat? [:-))))]

poate te si citeste

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

ancuta D v-am vazut si noi la verde.... cum o poti tine goala? ca eu cum dau pampersul jos si nu-l inlocuiesc sau nu le pun pe olita merg in spatele usii si se pisucesc....
miha super zapada si costumasele de iarna ale piticutei!
eladeea multa sanatate! sa sti ca ale mele stau in cursul zilei linistite in locuri noi, chiar fara mine sau tati, dar la somn patutul lor e obligatoriu!
am mai avut ceva de zis... dar am uitat.
De maine suntem singurele ca s-a terminat concediul lui tati... a fost asa de bine cu el acasa.....

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

sa va zic si eu ce dileme am. Tustele nu mai stau deloc la imbracat, adica si pana acum schimbatul pampersului era o aventura, dar le mai momeam cu ceva nou si le distrageam atentia... acum nu mai tine, doar ce vreau ele, daca nu, se zbat si incep sa planga ... cea ce nu-mi place deloc, noi n-am avut faze din astea. Voi cum procedati? iri am plecat de acasa si ne-a luat o ora si 10 minute imbracatul...
Elena e la faza cataratul... se uca si se catara ........ daca nu o las iar e scandal ...Cat tine faza asta?

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput