Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
truth spune:
Alina1976, am vazut pozele, ai o printesa superba! Sa va traisca, alaturi de sora ei mai mare.
Cine a zis ca bebeii nou nascuti sunt urati... mie mi se par tare dragalasi, au fetisoare atat de senine!
Cat despre nastere, nasol cu epidurala ca n-a prins, si totusi mesajul tau e incurajator. Se poate! Bravo!

36+
Alina1976 spune:

DARK

Daca aflati noutati de Dark dati-mi si mie SMS!!
Lisa, esti o dulce!! Merci ca mi-ai pus link la stire 

Ma duc sa ma pregatesc de Revelion!! ![]()
S-a nascut SABINA-MARIA
Mami de printesa
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui truth Alina1976, am vazut pozele, ai o printesa superba! Sa va traisca, alaturi de sora ei mai mare. Cine a zis ca bebeii nou nascuti sunt urati... mie mi se par tare dragalasi, au fetisoare atat de senine! 36+ |

Merci.BAFTA multa si tie!!!

S-a nascut SABINA-MARIA

Mami de printesa
bebelusi spune:
Alina sunteti asa de frumoase amandoua, superbe. Te-am vazut si la TV intr-adevar cum a zis si Irina esti inconfundabila. Sa stii ca m-ai convins si pe mine cu machiatul. Ti-ai dat cumva si cu fond de ten? Te intreb ca la mine fondul de ten e baza. Mi se pare ca aranjatul iti da o oarecare forta interioara....poate ma insel dar....asa mi se pare.
I-am trimis si eu un sms lui Dark dar nu da nici un semn. Sper ca este bine. Poate nu are acces la mobil.
34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Eseea spune:
Fetelor, la toate va doresc multi ani si numai bine, un an nou fericit alaturi de puiutii vostri!
Mami de fetita
si de baietel
27+
crisspoliss spune:
Alina, ai o papusa frumoasa foc. Imi pare rau de faza cu epidurala, dar ma bucur ca sunteti amandoua bine.
Lisa, deja col deschis?
Eu am fost ieri la doctor, la mine e inchis bine-mersi, m-a durut putin, dar nu am sangerat..in rest, numai bine, am luat abia juma de kil in 2 saptamani, si de fericire am mers acasa si am facut piftii pana la 10 seara, si la 4 dimineata cine credeti ca balota la greu?
Dark, tinem pumnii sa fie bine!!!!!!!!!!

A, si am discutat de planul nasterii. I-am zis clar sa nu taie cordonul in primele secunde, ci doar dupa ce termina de zvacnit( adica dupa vreo 2 minute), si sa nu-l spele pe bebe ca-l spal eu acasa...se pare ca substanta aia care ii acopera ar fi foarte buna in primele zile de viata..Mi-a zis ca e rezonabil ce cer, si ca se va conforma
A, si i-am mai zis sa nu-mi puna IV din prima, ca vreau sa beau in primele ore de travaliu, a zis ca si aia e ok. Lisa, baga si tu reteta de savarine. Sau Miere, una din voi, va rog, ca iara mor aici de pofta. Sper sa ne dea drumul de la serviciu repede azi, sa mai apuc sa fac cate una-alta inainte de party.
Crisss
36+
crisspoliss spune:
Am uitat sa zic:
VA UREZ SI EU UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI FERICIRE, SA NE AUZIM CU BINE IN 2009 CU COPII CUMINTI SI SANATOSI! TRIMIT PUPICI LA TOATE FETELE
LA MULTI ANI
Crisss
36+
Selene_Bunny spune:
De la Selene si Daria, un An Nou Fericit tuturor mamicilor si burticilor! Sa aveti parte numai de dragoste, bucurii si impliniri si sa petreceti Revelionul intr-o atmosfera calda, alaturi de cei dragi!
Am vazut si eu poze - cristi, Alina, cris30, felicitari pentru copilasii superbi!
Nici mie nu mi-a raspuns Dark la SMS...
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
lisa79 spune:
o sun eu pe Dark in 5 min!
savarine:
5 oo
6 linguri zahar
6 linguri pesmet
varf d sare
se separa oo,galb se freaca cu zahar +pesmet
albusurile se bat spuma cu sarea. cele 2 compozitii se amesteca bine,albusurile le torni peste galb. se toarna in forme de savarina sau muffin,unse cu ulei si date cu faina(sau PAM),se umple formele pana sus la muchie,se pun la foc mediu-mare,eu am pus 375 F.nu se deschide usa. te uiti prin usita pana se coc.(cam 15 min)
siropul:1 cana apa,4-5 zahar,2 lte esenta rom
dupa ce s-au facut,le introduci in sirop si se aseaza in tava(eu le-am pus in hartie de muffin cu fundul in sus si capac taiat)
se bate frisca cu zahar pudra(aceasta contine amidon si te intareste super),se orneaza in mijloc si deasupra.
eu am fact figurine de cioco gen inimioare,am topit cioco menaj cu 1 lingura ulei,pus intr-o seringa de bucatarie si am facut forme pe hartie pergament. le-am dat la frigider,se desprind usor de tot.
pun poze pe emailul comun!
36S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Aalina spune:
Fetelor din ce povestea Dark nu o lasau cu telefonul mobil, ca ea isi luase si fise in bagaj.
cu
Fabian si
Dorian
AMR 9 saptamani