Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
dobreclaudia spune:
LA MULTI ANI!!! sa ne aduca anul 2009 bebelusi sanatosi si voiosi!

35 frumoasa mea bebelina
clau
bebelusi spune:
Tuchi, bagam agitatele sambata, felicitari ca ai trecut cu bine peste perioada asta
Irina, cand vb de al tau parca vb de al meu. Daca vrei sa isi ia ceva zice ca lui nu ii trebuie ca are. Si i-am zis "dragul meu, roaga-te si tu de mine sa imi cumpar cate ceva ca sa vezi ce repede sar in schema" 

pai nu am dreptate. Dar eu nu am ce sa ii fac, e incurabil. Dar e tare faza cu tunsul, o sa ii spun si lui Mircea ![]()
![]()
![]()
Delia iti tinem pumnii
Naty draga de tine, te asteptam cu povesti cand poti 
Da fetelor , unde e Iris, nici de MVB nu stim nimic.
Rox tu esti bine???
Yashy, Eli La multi ani, dupa "vasta mea cultura generala" ar trebui sa fi trecut in noul an sau ma insel???? Daca ma insel va rog sa imi ziceti dar oricum ...sa va dea DD un an mai bun decat cel care a trecut. 

Eu declar ceva dureri de spate ca am muncit un pic azi. Am facut din aluat de cozonac, un colacel ca sa il dau pe Stefan la grinda ca sunt mosica (oltencele stiu despre ce vorbesc)
a iesit superb
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
IRINA.C spune:
Ne-am intors: outlet,Carreforur, ai mei
unde am si mancat.Fetelor sunt imensa...am 80kg.Ce e drept am plecat de la 70 dar eu am 1,54.si abia ma misc..baleratza sunt si eu, combinatia intre balena si ratza.
Luat blugi de la Kenvelo 82o mii si o camasa Braiconf super dragutza 760 mii pt tati pui sunt fff fericita ca am reusit sa-i gasesc ceva care sa-i placa si lui.
In rest...va urez tuturor LA MULTI ANI de pe acum..sa nu uit later, eu la 7juma am plecat de acasa, trec pe la ei mei sa mai iau din pregatiri si ne umplem pe rand masina de ink 3 prieteni
si poposim la fini , unde ...bairam
sa vad cum fac eu fatza.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toata lumea si sa avem cu toatele bebei SANATOSI, ca dupa ...ne descurcam noi!LA MULTI ANI!!!

bb mic
POZE
37+
CADIA spune:
fetelor, intru si io nitel, ca am musafiri![]()
![]()
![]()
LA MUUULTI ANI, SANATATE, FERICIRE SI MULTI BANI!!!!
BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!!
35+cu
CLARA
Carmen_Marieta spune:
UN AN PLIN DE SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI VA DORIM SI NOI! SA AVEM COPII SANATOSI, MANCACIOSI SI SA NE UMPLE VIATA DE BUCURIE ! LA MULTI ANI!!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Anculet spune:
La multi ani! Anul 2009 sa va aduca bebelusi sanatosi si numai bucurii.
34+ cu
Alexandra Maria
fetele 2 in 1
AMR 6 SAPTAMANI
Alina1976 spune:
Fetelor,
Intru si eu putin...am incercat sa citesc repede pe sarite ceva din urma...nu am reusit prea mult. Promit sa citesc.
Haideti sa va spun oarecum varianta scurtata a nasterii.
Pe 28 dec pe la ora 19.00 incep sa simt niste contractii. care insa incep sa devina destul de regulate (cam la 30-35 min). Parca ma doare jos perineul si simt o presiune in zona anusului.
Hotaram sa mergem la spital. Ma duc, ma machiez, imi fac un mega dus, ma epilez, ma creia o pauzasc si plec. Pe drum imi sun Dr care imi spune sa ma duc la spital ca acolo este un medic care ma va monitoriza si daca e sa nasc ea ajunge in 10 min.
Ora 23.00. Ajung la spital, control pe masa, col deschis dar foarte putin. Ma pune la aparat de monitorizare contractii dupa ce mi-au facut intramuscular un cocktail de No-Spa + Scobutil + Diazepam.
Stau o ora si se constata ca sunt regulate si destul de intense. La ora 24.30 se ia decizia ca nasc si ma muta in sala de nasteri. Intretimp se suna Dr mea care pleaca spre spital.
Ajung in sala de nasteri, mi se monteaza cateterul de epidurala, imi baga o branula si o perfuzie cu oxitocina, ma leaga la aparatul de monitorizare a tensiunii, pulsului, etc. Imi pune pe burta senzorii de captare a batailor inimii bebelusului si a contractiilor. Mi se face primul test cu ser de epidurala (incepusera contractiile durereoase). Vine Dr mea. Control si se constata dilatatie 4 spre 5. Imi baga ser in cateter. In cateva minute burta si picioarele sunt amortite...insa STUPOARE (din partea mea), zona de jos a pelvisului nu este amortita DELOC. Incep sa ma vait un pic...se pare ca epidurala nu a prins in zona aia din cauza nu stiu carui nerv...ideea e ca incepe sa ma doara RAU..simt ca-mi vine sa fac treaba mare. Ma doare din ce in ce mai rau!! Simt ca-mi plesneste perineul! Ii spun Dr, se uita si-mi zice "D-na in 30 min nasteti, ma duc sa ma aranjez". Trec 20 min in chinuri mari si simt ca-mi vine sa imping, si incep, TARE-TARE...o data! Dr. spune "Impingeti LUNG!! ACUM!!" simt cum ma largesc, simt capul, la a treia sunt epuizata, nu mai pot. Ii zic "Va rog, scoateti copilul ca eu nu mai rezist"...iese in sfarsit si o pune pe mine...e SUPERBA! Parca s-a luminat camera...![]()
Intretimp tati a stat langa mine, a facut poze si m-a incurajat.
La ora 2.40 imi tineam minunea in brate.
Concluzie: am nascut aproape fara epidurala, care nu a prins cum trebuie! Nici nu se compara cu prima nastere, unde nu am simtit nimic.
Acum gata, a trecut si spun atat! MERITA orice durere, orice efort.
Va pup si va doresc LA MULTI ANI!!! Un an nou care sa va aduca cea mai mare bucurie in viata, un bebelus sanatos, fericit si o familie implinita.

Poze in mesajul urmator...![]()
S-a nascut SABINA-MARIA
Mami de printesa
Alina1976 spune:
POZEEEE:
http://alina1976.sunphoto.ro/SABINA-MARIA
S-a nascut SABINA-MARIA
Mami de printesa
truth spune:
LA MULTI ANI! MULTA SANATATE TUTUROR, UN AN PROSPER SI PLIN DE BUCURII!
PENTRU LICURICI MULTA SANATATE, SA CREASCA MARI SI FRUMOSI, SA AJUNGA SA-SI IMPLINEASCA VISURILE!
IAR NOI, PARINTII, SA AVEM PUTERE SA-I CRESTEM, SA NE BUCURAM DE EI!
Stiu ca am lipsit de pe aici, cam nemotivat, dar v-am urmarit, m-am emotionat la fiecare nastere, am vazut poze cu bebei superfrumosi. Bravo! mamicilor care au nascut. 

Ne dati curaj! Sa va traiasca licuricii!

Scot si eu niste agitate pentru Dark 

Daca nu ma mai stiti, sunt din trupa care sta la pat de la 31 de saptamani, dar cu rabdare si cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns aproape la 37s si suntem tot 2 in 1. Vineri, in 2 ian mergem la consult si dna doctor ne-a sfatuit sa ducem si bagajul de spital. Eu mai zic sa mai stea macar o saptamana, sa ajungem la 38+, dar nu eu hotarasc...
Petrecere frumoasa in noaptea aceasta!
36+
lisa79 spune:
de Dark nu mai stie nimeni nimic? eu i-am trimis mesaj dar nu mi-a raspuns,am sa incerc sa sun.
am fost la doctor,totul bine si frumos,col usor deschis(fingertip).burtica imi e mai mare cu 1 sapt,37 de sapt![]()
dureros controlul asta
,acum imi curge un pic de sange
si m-a durut!
mai emrgem sapt viitoare!
36S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora