Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

La multi ani! Copiii mei au adomrit asa: Sofia la 12.30 si Gh la 1.30

Fetelor, cand o felicitati pe SabinutzaY, specificati ce si cum, la mai citesc ai mei forumu si mi-e sa nu faca atac de cord

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

hahaha asta a fost tare...am ras cu lacrimi.

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

DEVYLLA FELICITARI! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!Sabina, cum sa faca atac de cord? Doar nu lasi kilele (lipsite de importanta de altfel) sa te opreasca de la bebe3Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Si ca mi-am adus aminte, Alinus, eu eram hotarata la bebe3 dar in loc sa-l conving eu pe sot ma convinge el pe mine e, nu chiar asa dar are argumente solide.Si apropo de asta al meu nu ar uita never ever de protectie daca s-ar intampla ar fi intentionat sigurMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Ce baiat mare si frumos Stefan Deci e stangaci ca si ElisaNoua ne iese al saselea dintisor asa ca e tare smiorcaita, sper ca nu va fi asa tot anul Si ca sa simt ca e revelion m-a tinut treaza toata noaptea si m-a tzatzilit evidentMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mah io facui inca un test de dimineata...ca ma bagase Sabinuta albinuta la idei...si zau ca acuma e mai pozitiv

Multam fain de felicitari!Doamne ajuta sa fie bine!

Jurnal de mogalneata

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Mah io facui inca un test de dimineata...ca ma bagase Sabinuta albinuta la idei...si zau ca acuma e mai pozitiv

Jurnal de mogalneata

felicitari din suflet draguta,sa ai sarcina usoara usoara,fara greturi

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sa ma laud si eu asa ca de inceput de an,iata ca si la noi vine bebe nr.2
doar ca in sufletul meu e o mare "nelamurire",pe langa sotz care e ffffffffffff fericit,a sunat pe toata lumea sa anunte marele eveniment,iar parintii mei nu mai pot de fericire,

va pup,

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Jurnal de mogalneata

Pai in cazul asta, sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si la fel de frumos cum este suriaora lui

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

sa ma laud si eu asa ca de inceput de an,iata ca si la noi vine bebe nr.2
doar ca in sufletul meu e o mare "nelamurire",pe langa sotz care e ffffffffffff fericit,a sunat pe toata lumea sa anunte marele eveniment,iar parintii mei nu mai pot de fericire,

va pup,

pozci

[purle]Ebonee (02.10.2007)[/purple]

uauuuuuuuuuuuuuuou asta da veste, sarcina usoara si un bb sanatos si la fel de frumos ca si surioara lui.

Cred ca tb sa copiez mesajul de mai sus.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Dupa asemenea vesti, am ramas fara cuvinte,ma bucur pentru voi fetelor...mai ales ca o sa fiti din nou colege la odisee(pt asta va invidiez putin).

danielle, devylla cred ca sunteti putin bulversate sentimental, dar sunt sigura ca este normal, prima sarcina este ceva special, ceva nou si in acelasi timp unic, acum nu mai este chiar la fel(asta imi inchipui eu, fetele cu 2 copilasi ne pot spune mai multe), dar asta nu inseamna ca nu o sa-l asteptati si nu o sa-l iubiti la fel de mult.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput