Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)
Raspunsuri - Pagina 12
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina La multi ani! Copiii mei au adomrit asa: Sofia la 12.30 si Gh la 1.30 Fetelor, cand o felicitati pe SabinutzaY, specificati ce si cum, la mai citesc ai mei forumu si mi-e sa nu faca atac de cord ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
myral spune:
DEVYLLA
FELICITARI! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!Sabina, cum sa faca atac de cord? Doar nu lasi kilele (lipsite de importanta de altfel) sa te opreasca de la bebe3
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Si ca mi-am adus aminte, Alinus, eu eram hotarata la bebe3 dar in loc sa-l conving eu pe sot ma convinge el pe mine
e, nu chiar asa dar are argumente solide.Si apropo de asta al meu nu ar uita never ever de protectie
daca s-ar intampla ar fi intentionat sigur
myral spune:
Ce baiat mare si frumos Stefan
Deci e stangaci ca si Elisa
Noua ne iese al saselea dintisor asa ca e tare smiorcaita, sper ca nu va fi asa tot anul
Si ca sa simt ca e revelion m-a tinut treaza toata noaptea si m-a tzatzilit evident
devylla spune:
Mah io facui inca un test de dimineata...ca ma bagase Sabinuta albinuta la idei...si zau ca acuma e mai pozitiv![]()
Multam fain de felicitari!Doamne ajuta sa fie bine!
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui devylla Mah io facui inca un test de dimineata...ca ma bagase Sabinuta albinuta la idei...si zau ca acuma e mai pozitiv Multam fain de felicitari!Doamne ajuta sa fie bine! Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |

felicitari din suflet draguta,sa ai sarcina usoara usoara,fara greturi
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
sa ma laud si eu asa ca de inceput de an,iata ca si la noi vine bebe nr.2 
doar ca in sufletul meu e o mare "nelamurire",pe langa sotz care e ffffffffffff fericit,a sunat pe toata lumea sa anunte marele eveniment,iar parintii mei nu mai pot de fericire,
va pup,
pozici
Ebonee (02.10.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui devylla Mah io facui inca un test de dimineata...ca ma bagase Sabinuta albinuta la idei...si zau ca acuma e mai pozitiv Multam fain de felicitari!Doamne ajuta sa fie bine! Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Pai in cazul asta, sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si la fel de frumos cum este suriaora lui

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui danielle02 sa ma laud si eu asa ca de inceput de an,iata ca si la noi vine bebe nr.2 ![]() doar ca in sufletul meu e o mare "nelamurire",pe langa sotz care e ffffffffffff fericit,a sunat pe toata lumea sa anunte marele eveniment,iar parintii mei nu mai pot de fericire, ![]() va pup, ![]() pozci [purle]Ebonee (02.10.2007)[/purple] |
uauuuuuuuuuuuuuuou asta da veste, sarcina usoara si un bb sanatos si la fel de frumos ca si surioara lui.

Cred ca tb sa copiez mesajul de mai sus.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Dupa asemenea vesti, am ramas fara cuvinte,ma bucur pentru voi fetelor...mai ales ca o sa fiti din nou colege la odisee(pt asta va invidiez putin
).
danielle, devylla cred ca sunteti putin bulversate sentimental, dar sunt sigura ca este normal, prima sarcina este ceva special, ceva nou si in acelasi timp unic, acum nu mai este chiar la fel(asta imi inchipui eu, fetele cu 2 copilasi ne pot spune mai multe), dar asta nu inseamna ca nu o sa-l asteptati si nu o sa-l iubiti la fel de mult.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem