Spania - Andaluzia si Costa del Sol
Raspunsuri - Pagina 3
blackpanterro spune:
Si noi am fost anul asta in Spania, regiunea Andalusia. Superb, imi place desertul la nebunie!!!Ai impresia ca e o bucatica de Colorado cu muntii Sierra Nevada acoperiti cu zapada si o bucatica de Arizona cu peisajul specific de desert :)
Am vizitat, Malaga dar putin, Almeria, Roquetas de Mar, Aguadulce, Granada si Gibraltar.
In Almeria mi-a placut cetatea Alcazaba, imi place foarte mult stilul arab de constructie cu gradinile lor superbe!
Am stat in Roquetas de Mar care e un orasel tare dragut chiar daca in jurul orasului e urat, plin de sere ce strica total peisajul.
Am mai vizitat si desertul Tabernas unde am fost la Hollywood park unde s-au filmat majoritatea filmelor western cunoscute.
Aguadulce e un orasel langa Roquetas, dragut, curat, plin de terase cu mancare super :)
Granada, a fost orasul preferat, atat de international, divers, plin de studenti, turisti, excelent! Alhambra e deosebita, am cumparat bilete acolo fara sa stam la cozi, au peste 20 de ghisee, cele mai multe automate si merge rapid tot.Atata ca trebuie sa intri in cetate la ora indicata pe bilet altfel nu mai poti intra, fluxul de turisti e atat de mare ca banuiesc ca e necesar sa fie asa.
In Gibraltar a fost mai deosebit, mie mi s-a parut deosebit, o tarisoara in Spania :)).E super sa mergi sus pe piatra Gibraltarului, vederile sunt extraordinare.Africa e la o aruncatira de bat :)
Nu am mers in Maroc in primul rand pt ca am mai fost 3 saptamani in multe orase si un port nu m-a atras, in al doilea rand pt ca este scump, daca treceam am fi facut-o cu masina ceea ce ne costa in jur de 400 euro si am zis ca nu merita.
Aici am stat pt prima data la bariera sa treaca avionul :))
Plaja in regiune e cu pietris, in San Jose e plaja cu nisip dar noi nu am fost interesati de plaja prea tare, calatorim mereu in extrasezon.Perioada petrecuta acolo a fost 18 mai-1 iunie, a fost foarte cald si vant mult ceea ce e bine ca a facut caldura suportabila si gol peste tot, ceva turisti dar putini.Ne place asa, nu sunt cozi, plaja e goala daca vrei sa stai putin sau mai mult :)), restaurantele nu sunt pline.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."