Puiuti de Randunici 2008!! (175)
Raspunsuri - Pagina 4
pucca spune:
Naty mersic de pont.
Zoze si noi am papat aseara pe la 6 iaurtelul la lumina lanternei. Am stat fara curent 2 ore.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
ariel_7000 spune:
neata fete! eu sunt cu ochii in gura de somn, ca m-am culcat la 4.30 (cine m-a pus sa beau cafea aseara la 6????) si m-a trezit teo la 7.30 si nu da semne ca ar fi obosit....de unde frate atata energie????
se zbenguie cu sora-sa de azi dimineata, merg amandoi in 4 labe prin casa, teo trage tot ce prinde, acum are "boala" pe dvd-urile din biblioteca, ataca aspriatorul si-l rapune (dusmanul lui declarat!!!), alexoiul in loc sa-l potoleasca ii da apa la moara si e tare incantata ca frati-su s-a transformat in cea mai delicioasa jucarie.
teo mai are 2-3 muci, de control, mai tuseste la fel...acum vad ca se trage de zor de o ureche.....hmmmm, nici nu vreau sa ma gandesc la nu spun ce!!! sper sa fie doar perioada marilor descoperiri, caci vad ca fiecare se trage de ce poate, nu-i asa zoze?? l-am pipait, apasat, tras de ureche (usurel) si ...nimic.
fetele care aveti termometre de ureche...si la voi temperatura e diferita de la o ureche la alta???? termometrul meu asa arata, diferenta e de 5-7 unitati.... mai luam temperatura si cu termometrul suzeta, numai daca are chef domnu' sa-l molfaie 3 min ... termometrul clasic, de popou iese din calcul, caci truliluli nu sta sa-i iau temperatura....nu sta el nici sa-i pun scutecul!!!
si acum, scrisoarea:
Daciana, bine ai venit!! eu nu te cert din prima, te mai las 1-2 zile :))) pentru acomodare. ce zici tu de dormit acolo??? hahahhaa! buna gluma!!! o sa te obisnuiesti cu somn putin, o sa mai pici din cand in cand si in final o sa te transformi in...mine! omul care doarme numai 3-4 ore, destrabalare totala cand apuc 6-8 ore. le povesteam fetelor ca in primul an, cand era alex mica, adormeam pe "tron"....
cu mancatul nu te mai stresa! iti spune una care are fitzoasa de aproape 6 ani, care nici in ziua de azi nu se omoara cu mancarea. stii ce inseamna sa tina mancarea la falca cate 1-2 ore???? si sa stea 2 ore la masa??? ori cedezi nervos si vorbesti singura pe strada, ori te resemnezi si te multumesti ca nu moare de foame...
teo e super mancacios, cu toate ca vad ca "bifeaza" si el criza de 8 luni, aceea de refuz lapte. o sa-i treaca, nu ma agit! nu vrea lapte, i-l dau sub alta forma" branzica, iaurt, in piure...in schimb adora legumele. e lesinat dupa ele. ii pun mereu un amestec de condimente (maghiran, busuioc, cimbru, oregano, patrunjel, marar), zeama de lamaie, ulei de masline, usturoi (crud chiar ) si alte minuni d-astea. in ultimile zile i-am pus sofran si a fost foarteeee incantat si s-a luat si alexoaia dupa el si a papat, ca era papa galbena .
am inaugurat si noi spanacul, succes total!!! bleah! eu il urasc, dar sunt extrem de fericita ca teo este ierbivor de fel
Liana, unde ai disparut??? te-a dovedit te(r)o-girl???
unde este gecko????? geckooooooooooooooooooooo!!!! si vio??? heyyyyyyy! feteleor, iuhuhuuuuuuu! se aude???
fetelor calatoare de sarbatori, bine v-ati intors! sper ca v-a priit vacanta.
stela si teo al fel cu balanganitul si cu datul cu capul de gratiile patutului. ne-am decis sa-i schimbam patutul, sa il inlocuim cu cel de textil, poate asa nu mai face cucuie. culmea e ca insista!!!! plange, se supara si apoi o ia de la cap!!! ....e tare haios noaptea, in somn, cand se ridica in 4 labe, cu ochii inchisi si incepe sa se batzaie. il tine cam 2-3 minute
nicoleta si cumnata mea alapteaza inca. calin are 1 an si 9 luni, este tzatzodependent si mama-sa la fel . nu-i rau, daca ai de unde. de ce nu? eu am alaptat pe alex direct la sursa pana la 7 luni, apoi am patit ca si cami, refuz total pe motiv de dinti... si cum am avut lapte garla inca si nu ma induram sa-l pierd, m-am muls pana la 2 ani si i-am dat zilnic lapte de la mine. regretul meu e ca teo nu a avut norocul asta, decat pana la aproape 4 luni...asta e! sper sa pot sa ma "iert" ca nu am reusit sa mentin laptele, cu toate ca am muncit in disperare pt asta. nu pot sa nu ma gandesc ca poate si d-asta e asa sensibil si raceste des...
ce-mi doresc pe 2009??? in primul rand sanatate mie, familiei mele si tuturor, sa aud numai vesti bune si fericite, imi doresc sa-mi reuseasca proiectul BEBEARICEL, sa aiba parte de succes, cu toate ca ma apuca depresia cand vad cat e de munca si ca nu pot sa-mi permit sa angajez pe cineva sa ma ajute, imi mai doresc sa slabesc , macar 10-15 kg, NUMAI , dar cu ciocolata, capucino si pizza nu vad ce sanse de izbanda am , dar poate dupa revelion, imi adun puterile si declar iar razboi suncilor, sa imi repar dintii si tensiunea, care dupa experienta neplacuta de la nastere a ramas oscilanta si imi face neplaceri...cand e 10/5, cand 17/10
ce bucurii mi-a adus 2008??? in primul rand pe TEO, piciul meu iubit, certitudinea ca CINEVA acolo SUS ma iubeste tare mult, ca mi l-a dat cadou exact de ziua alexutzei si ca l-a smuls si pe el si pe mine din ghearele aleia urate si negre.
apoi faptul ca am primit vestea ca 2 prietene bune si cumnata mea de la iasi asteapta bebe, ca o fata draga si scumpa a primit in sfarsit "oferta" de bebe adoptabil si ca in martie il va pupaci!!! chiar!!!! am invitat-o la noi pe crenguta, caci bebe are 9 luni acum!!! ea este pe forum de ceva timp, insa statea mai mult la adoptii...
Vestea minunata ca SONIA are inimioara noua nouta a fost incununarea bucuriilor pe acest an.
si send...ca m-am ratacit prin calculator si nu mai stiu ce scriu si-mi atarna si o lacrima pe o geana si nu mai vad bine
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
ariel_7000 spune:
naty eu ii pun zeama de lamaie lui teo, atat in piureul de fructe cat si in cel de legume. am incercat si putin suc de mandarine in piureul de fructe, dar diluat, nu am vazut reactii negative, din contra, SUCCES.
ii voi mai da suc de portocale, tot diluat, tot cu prudenta, caci sunt patita cu alexoaia....si suflu si-n iaurt acum. dar fiecare copil reactioneaza diferit....asa ca nu-l voi priva de citrice ca a avut alex experienta negativa.
ii dau si kiwi de 2 luni deja, cu toate ca la carte scrie ca nu e bine, ca alergia, bla bla...am inceput cu f putin, am vazut ca-i ok si acum deja ii pun 1-2 bucati la o masa. incerc sa-i variez meniul cat mai mult, sa-i dau cat mai nepregatit termic, in masura in care pot face asta, ca sa se bucure de toate calitatile lor.
vad ca se dezvolta bine si frumos, are 9 kg si e lungan...nu stiu ca lungime are , dar il imbrac in hainute de 1 an deja.
imi era teama ca se va face cat "casa republicii" tinand cont ca a avut startul pe care l-a avut....dar vad ca baiatul stie sa-si contorizeze greutatea si mesele
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
Kya spune:
Scriu si reteta de tort Jofre, poate o vrea cineva:
350g nuci macinate
350g zahar
1 cana de apa
1 pachet de unt
50g cacao
7 oua
Zaharul, apa si cacao se pun pe foc intr-o cratita si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga apoi untul si nucile, si se amesteca pana compozitia capata o consistenta ca de smantana.
Dupa ce se ia de pe foc se adauga galbenusurile unul cate unul.
Separat se bat albusurile spuma, si se adauga in compozitia cu cacao dupa ce aceasta s-a racit.
Se da la cuptor intr-o forma tapetata cu hartie de copt, si se coace la foc mic.
Iese foarte pufos si usor, pentru ca nu are faina. Poti sa-l ornezi cu ce crema vrei, poti sa-i pun glazura de ciocolata, sau doar frisca.
Raluca mamica de Sanziana - o mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
"Cand ma fac eu mare" vreau sa fac tortul asta Doar ca e mai complicat cu martipanul.
La capitolul creme, eu il imbrac cu o crema de bezea (nu foarte dulce), si il ciufulesc cam asa ceva. Nu am poza cu tortul meu, dar din poza asta m-am inspirat.
bubu05 spune:
'Neata!
Ce sa mai zic si eu cand Arielu a scris asa flumooos!
M-am distrat si eu cand am citit de Thea care se plimba cu BB, super tare! adica merge singurica, bravo fata!
M-am bucurat tare cand am citit ca Naty e fan bucataras . Numai la 2 noaptea ne culcam si lucram de zor la site cu nasu din dotare
Vad ca s-a lamurit Pucca cu retetele, daca vrei de la bucatars intra sa vezi . Mersi Kya!
Eu sunt putin zombi, Stef a dormit exemplar pana la 2, cand m-am pus eu in pat, chiar vroiam sa-l laud ca a dormit neintors...dar...apoi a inceput frichineala ...a baut 100 de lapte...la 4 jumate iar s-a trezit...da-i cu apa ...la 5 jumate da-i cu lapte ...apoi la 9 jumate iar lapte...aveam in dormitor 3 bibe de lapte si unul cu apa
La 2 am programare la cosmetica, ma duc sa ma epilez, apoi cateva cumparaturi...pe seara fac ciorbita...afara iar e ger rau, sunt -5 grade si nu e de iesit...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 ...afara iar e ger rau, sunt -5 grade si nu e de iesit... |
Iar eu trebuie neaparat sa ma duc pana la banca, si trebuie sa iau ploada, ca nu am cu cine sa o las...
Oare la 9 kg o mai tine marsupuil? Ca in carut face turturi.
numeioana spune:
Imi pare bine ca pe mine nu ma baga nimeni in seama... Hmmm, inseamna ca numai Andreea mi-a dus lipsa...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
nu va spun cata scrisoare de lunga s-a dus pe apa sambetii...f..tu-i mama ma-si de hoti, care mi-au furat creatia
din amintiri, spuneam ca pun film cu Mufa care da din cap pana ameteste, sa-mi spuneti daca ai vostri fac tot asa, ca pe mine ma cam sperie faza asta, stela, simo??aici
pupam pe alice, blanka, naty, olga tusoasa,tuchi disparutacenuneaaratpoze,ioana, mimo, ziceam la Pucca de blogul de Bubu cu retete de torturi, ii uram succes nebanuit in mutari Mihutei, vad ca zoze a fost in bezna, ne calca pe urme, kya s-a apucat zdravan de bucatarit, in lipsa randunoiului, dar ce de surprize gastronomice faine il asteapta pe Om cand vine acasa!ceva de genul tortului ciufulit arata si al meu la nunta, se numea piu-piu aranjamentul cret!:)) Liana si gecko le dau disparute, dar a aparut Ariel!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Luny si Sanziana da din cap (in semn de NU). Vad ca acum s-a mai potolit, dar intr-un timp si eu imi faceam oarecum, pentru ca prea facea des.
Ea a inceput sa faca asa de cand era racita si trebuia sa-i pun picaturi in nas si sa o aspir. S-a prins ca daca da din cap, nu o mai nimeream, si mai scapa.
Dar vad ca si ai vostri sunt cu dadul din cap, asa ca m-am mai linistit.
EDIT: am reusit sa vad si filmuletul. Exact asa face si Sanziana!