Puiuti de Randunici 2008!! (175)
Raspunsuri - Pagina 2
Simo27 spune:
Nicol,sanatate fetelor !bine ca va merge cat de cat centrala,ca in zilele astea nu stiu ce v-ati fi facut!noapte buna
Noapte buna si de la Brasov
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Nicoleta spune:
Naty, Luny, am inceput sa fiu citata ca o "clasica"! Sa-mi iau jucariile si sa plec? Da, ma duc. La culcare. (ca tot fura uzate numai anumite emoticoane)
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Nicol, am citit ca fetita ta are astm bronsic? Stefan a avut si el cateva "criza" cu wheezing de cativa ani incoace, abia acum o luna si ceva am descoperit cauza: alergie la acarieni. Voi ati facut fetitei teste de alergie? Crizele de genul acesta pot fi tinute sub control mult mai usor daca se stiu cat mai multe despre cauze (si se incearca inlaturarea lor, pe cat posibil).
Nu sunt medic, fireste, insa cred ca si voua v-ar fi de folos rezutatele testelor alergologice (daca stiam eu acum 2 ani si jumatate de alergie... cate nu ar fi fost altfel!). Sper sa-ti fost de folos. Medicatia pe care si noi am folosit-o la Stefan (mai putin Flixotide) nu face decat sa scoata copilul din criza (din cate am citit Flixotide se poate da si pe termen lung), nu "vindeca". Multa sanatate.
Ma duc la nani.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
daciana.t spune:
offf..am scris in continuare in celalat capitol, ca mi-o fost greu sa verific toate paginile, pot sa le mut aici? sau raman acolo pe veci?
no, somn usor!
iar ma apuca 1 noaptea si eu nu am chef de somn....
de cand s-a nascut micuta is intr=o continua restanta la somn si oboseala...numai dupa 12 ma culc...si mai grav, desi mi-e somn dc ma bag in pat nu ma i-a somnul..iar ziua nu pot dormi...adica dorm iepureste..si numai odihna nu e....
cand era mica, galushca cum ma puneam in pat cum se trezea , presupun ca avea senzor...ca nu am inteles niciodata cum de nimereste asa de bine...
, pa....ca mai scriu un roman...
in spatele fiecarui barbat mare este o femeie
in fiecare femeie zace o blonda
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"
natynic spune:
Nicoleta, doar nu te-ai supi?! Nu dormeai? Nici eu!
Fetelooor, pleeeease: stie cineva o cosmeticiana care iti vine acasa? Tenul meu, care in sarcina se facuse frumos ca de pustoaica, acum e muult mai urat ca inainte, oribil. Am fost odata la un tratament complex, care tine insa peste o ora si Iulia s-a plictisit si a urlat. Acu' ca mai si misuna non-stop...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
daciana.t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Nicoleta, doar nu te-ai supi?! Nu dormeai? Nici eu! Fetelooor, pleeeease: stie cineva o cosmeticiana care iti vine acasa? Tenul meu, care in sarcina se facuse frumos ca de pustoaica, acum e muult mai urat ca inainte, oribil. Am fost odata la un tratament complex, care tine insa peste o ora si Iulia s-a plictisit si a urlat. Acu' ca mai si misuna non-stop... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
si tenul meu a patit la fel....iar cand is inainte de CM se umple de cosulete
in spatele fiecarui barbat mare este o femeie
in fiecare femeie zace o blonda
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"
Olgutzika spune:
Neata!
Io beau un iaurt si mananc Bake Rolls si tusesc ingrozitor Ma tratez cu Prospan
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mihutza11 spune:
Neatza!
vai daca ati vedea ce "frumos" e la mine.. uff.. si cand ma gandesc ca maine tre sa le pun in ordine in noul apartament.. nasol e sa te muti.. abia astept sa le vad aranjate pe toate...
ma duc la ca maine e zi grea si-s franta!
si sa aveti o zi minunata!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
pucca spune:
Neatza!
Randunici...salvati-ma....vreau si eu o reteta de tort. cum sunt antitalent imi trebuie una testata de voi, ca sa nu ma fac de ras.
Fug sa citesc din urma si revin.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
numeioana spune:
Neata tuturor si sper ca ati avut un Craciun minunat. Asa a si fost, din cate am citit. Noi am umblat pe la familie de Craciun si a trecut tare repede. Acum suntem la ai mei, ca ei au plecat in concediu in Maramu si pazim casa. David face numai prostioare, aseara si-a spart buza dupa ce a vazut el ca e fun sa muste din masa cu geam de cristal si in ultima clipa a alunecat si si-a muscat buza. Dezavantaje cu atatia dinti.
Mie raceala nu mi-a trecut in totalitate si, Olgutz, tot cu Prospan mi-a trecut tusea, pentru mine e miraculos!!
Va pupam pe toate si pe toti... Ma duc, ca david nu vrea sa stea deloc si casa asta e plina de obstacole
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.