Puiuti de Randunici 2008!! (175)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
[
Te-as sfatui insa sa-i dai Oscilococcinum. Asta i-am dat Iuliei si mi s-a parut ca i-a facut bine; doar ca mi s-a pus mie pata ca i s-ar fi accentuat (atunci) spasticitatea) si nu am continuat. Dar la muci i-a facut f bine

si eu sunt cu nurofenul, pt bb-ei dr ei imi zicea ca panadolul la copii irita un pic mucoasa stomacala..oricum si nurofenul face la fel..

pt mine ca om mare....ma tratez de obicei cu paracetamol.....ca nurofenul nu imi face nimik....
acum de cand cu pitica vizitez medicul mai des nu de alta dar sa nu i-a si ea....

despre oscilo is super multimita..si puteti sa ma bateti dar dupa ce i-am dat 3 antibiotice diferite in 6 sapt am asteptat sa ii treaca tot ce avea...si de 5 sapt i-am dat cate un tubulet pe sapt..pana cum nu a mai racit...si sper sa nu mai raceasca...
cand eram insarcinata si am racit...dar asa cum nu am mai fost de mutl timp..oscilo a fost singurul care m-am scos din groapa...eram racita de 2 sapt..si cum nu puteam sa i-au ffffffffffff multe chestii am mizat pe oscilo...

merg sa pap...ca is moarta de foame...pitica doarme...

in spatele fiecarui barbat mare este o femeie
in fiecare femeie zace o blonda

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

stela, te asigur ca nu ustura! pui 4-5 picaturi la 5 ml ser...e foarte diluat! eu am patit-o cu pinosol!!! mi-am pus in nas, aveam mucoasa iritata si....am urlat de am lesinat! am pus apoi ser minune si nu a usturat. aaaaa f. bine mai face sa dai cu vit. a uleioasa in nas. pe un betiosr de urechi, insa nu te sfatui sa faci asta teodorei...la cat sunt de agitati si imprevizibili bebeii, nu cred ca e bine. insa tu si randunoiul puteti incerca.
stiti cum am reusit sa-l aspir singura pe teo dimineata??? l-am infasurat intr-o paturica, sa nu mai smulga cu manutele firul de la BB. e prima data cand nu a urlat la aspirat. cred ca pe el il enerveaza faptul ca-l imobilizez, mai mult decat aspiratul in sine...oricum, azi i-a placut, ca a si cantat.
aseara il stergea al meu la nas si se enerva rau. cum, mr. m. insista si nu-l lasa in pace, s-a pus teo pe niste boscorodeli si la un moment dat il aud:"ma-maaaaaa".... a fost super haios! noi am pufnit in ras si el a inceput sa rada in hohote si s-a aruncat pe spate si dadea din picioare....logic, nu am gasit camera
cat despre bataitza, nu te agita, trece. acum lor le place sa starneasca reactii. ii distreaza sunetul produs de palme, sunetul produs de victima

cata, bine ai venit! tare faine pozele! mai ales aia cu caruciorul cu talpici, mai bine zis carusania . constat ca numai tu ai contribuit la fabricarea copiilor! ai gene tari!
eu credeam ca am gene puternice, ca sunt mai pigmentata :) decat mr. m., dar vad ca ai mei copii mi-au daramat teoria. la mine in casa blonzii sunt la putere! cand ma oftica al meu ca rade de mine ca nu seamana nicun copil cu mine, ii zic "recesivul"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

LA Z VOR FI REDUCERI DE 50% DE PE 5 IANUARIE SI SE POT REZERVA DEJA HAINE!

Eu am comis-o azi, cand mi-a facut aia totalul era sa cad jos, si chiar n-am luat asa de multe !( in comparatie cu ce luase una din fata mea!0

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

Bun-venit Daciana_t! Spor la ciripit cu noi pe crengutza!

as ciripi mai cu spor...da tot is in recuperari, nu pot tine calc deschis nonstop..si intru cand doarme galushca ca dc e treaza si vede calc-ul deschis trage la el ca la magnet....

Mergi la inceput

Ariel ce bine ca mai ciripesti si tu cu noi!
Recsivul, ai?
Si la Zoze in casa am vazut un recesiv si, culmea, e brunet!

Eu am o amica blonda cu ochi albastri care are un sot brunte rau iar fetita lor e la fel de bruneta ca taic-so! O intreba lumea prin parc daca e copilul ei!

Sper ca n-ati fugit toate la Z!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,si Sam tot asa da din cap..de ma ametste!dar de obicei cand zic-NU!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Simo, cica pe 10 ianuarie am mai merge la munte, desi am dubii....poate ne vedem atunci!
Stiu ca in vara cand era vorba de intalneala ai recomandat tu pensiunile unor amici! Mai poti sa-mi zici cum se cheama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cata,as fugi si eu la Z,daca ar fin in bv

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

azi dupa o revizuire a congelatorului am plecat la cumparaturi....nu aveam carne pt micuta..adica am dar putin.....
si faza ca pe vremea lui ceasca:
statea luma la raionul de carne sa bage carne...
imi iubesc tara si oameni din ea....e clar ca flagenul nu s-a stins....am ras bine si eu si randunoiul....

dupa care am alergat repede spre casa....lu fi-mea ii era foame..mare minune...de-a dreptul..drept care mi-a bagat: ce mai ramasese de ieri, adica mai bine de jumate de castronel, o branzica si un iaurt.... acu face nani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Meyy, da' ce mai ciripiti, abia v-am prins din urma! Nu faceti bucate alese?

Naty, cosmeticiana mea vine acasa. Daca vrei vorbesc cu ea si pentru tine, dar dupa sarbatori de-acum!
Pucca, iti recomand cu draga inima reteta de tort diplomat. Se face super simplu! Eu i-am dat gata pe-ai mei!
Kya, spor la bucatarit, mami! Am sa fac de data asta un tort de ciocolata a la dr. Oetker, ca se face mai repede. De ziua mea il fac pe cel cu trufe!
Insa nu m-am apucat de nimic deocamdata, iar dupa-masa suntem invitati la cineva.
Oi vedea eu.
Fug sa-mi fac manichiura, ca altceva n-am chef.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput