FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)
Raspunsuri - Pagina 18
simonete spune:
Asta-vara am facut analizele si erau f. bune toate ( doar fsh era mai la limita sa zic asa - Fsh = 8,9 din 10 ). V-am povestit ca a zis dr. ca la varsta mea - 38 ani - sunt boboc . Si in cateva luni m-am transformat din boboc in gaina batrana !!![]()
gabri-ela spune:
Fetelor dar este vreo diferenta intre prolactina si prolactina serica?
Poate ca eu facand sport de performanta sa am aceasta valoare a prolactinei mai mare? Sau nu are nicio importanta?
Luni merg sa refac analizele din secretie si abia astept sa vad cum mai stau dupa un an jumate
La mine niciodata nu a lipsit menstruatia, am avut luna de luna si de fiecare data cand am facut monitorizare am ovulat normal. Stiu ca aceasta prolactina marita da aceste dereglari. Dar acum am dat drumul la tratament
Pupici!!!!
@dodo@ spune:
gabri-ela,si eu am prolactina marita, am fost la Parhon, la dr. Neamtu, mi-a recomandat cate un sfert de Dostinex, lunea si joia. Am facut tratament o luna si mi-a iesit analiza buna. Apoi am abandonat tratamentul, iar cand mi-am facut hormonalele pt Sibiu iar se marise. Am luat din nou Dostinex si dupa alta luna am refacut analiza, care era buna. Am ajuns la concluzia ca sunt dependenta de Dostinex, asa ca, pana fac IAD am sa iau cate 1/4 de pastila. Analiza am facut-o la Bios, iar asistenta mi-a spus ca prolactina putin marita poate fi si din cauza stresului. Mi-a confirmat si dr Ispasoiu.
bytzi, cum stai cu tratamentul, e aproape gata, nu?
Sa dea Domnul sa pot face HSG si sa fie bun, ca sa putem merge de manuta luna viitoare la Sibiu.
Rezultatul la analiza il am in z13.Pe deoparte e mai bine ca ti-a intarziat, ai timp sa termini tratamentul, iar dupa 10 zile sa refaci analizele, daca iti venea la 25 de zile, cum zici tu, nu prea te incadrai sa iasa antibioticul din organism pana incepeai stimularea. Vorba ta DD le randuieste cum e mai bine pt noi.
Eu m-am programat pt marti la dr, sa vad daca imi face HSG in ziua 14. Daca nu vrea trebuie sa ma consolez cu ideea ca voi face IAD tocmai in mai.
Va pup si va doresc un week-end placut.
bytzi spune:
dodo,azi termin tratamentul si sant z2 de CM....daca e ok la inceputul lui martie incep stimularea 
eu cred ca nu are nimic daca faci in z14 HSG odata ce nu faci inseminare ,vezi ce iti zice dr ... dar Ispasoiu ca celalalt nu stie despre ce este vorba
( adik despre donator)
si apoi te iau cu mine in martie
...te inteleg nici eu nu am facut niciodata IA in post ,mai ales in saptamana mare...
gabriela,pai eu zic ca e aceeasi treaba prolactina serica (serica adik din sange,nu?)uau faci sport de performanta...
simonete,cand trebuie sa mergi la Sibiu?
cirip,iuca,monty nu ne mai vizitati?
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
gabri-ela spune:
Dodo eu data trecuta cand am facut tratament pt prolactina am luat Brocriptin, iar la o luna ajunsesem la limita normalului
Acum vad ca iar a crescut si am inceput tratamentul din nou
Dostinexul cam cat costa? si se da si compensat? Ca si asa pt brocriptin trebuie sa merg la medicul de familie sa-mi dea reteta, pt ca de la farmacie nu mi-l da fara
Vezi ca trebuie sa intrerupi tratamentul cu dostinex inainte de inseminare
Bytzi eu am fost sa ma interesez de HSG si mi s-a spus ca trebuie sa-l fac pana in ziua 10, nu mai tarziu
Sport de performanata nu mai fac si credeam ca totusi efortul pe care l-am facut atatia ani, organismul este obisnuit sa produca mai multa prolactina de cat este nevoie, dar se pare ca nu asta este cauza si trebuie sa ma lupt cu ea
Pupici pt toate fetele

@dodo@ spune:
bytzi, mai e putin pana maine, sper sa-mi faca HSG, bineinteles ca nu-i spun lui de donator
, nu trebuie sa stie.Deci esti z2, inseamna ca ai scapat de stres, te-ai linistit. Sper ca peste 2 saptamani sa ai si un rezultat bun la analize si sa ne indeplinim visul inainte de Pasti.

gabri-ela, dostinexul este 20 ron pastila si este compensat 50%. Dar trebuie sa mergi la medicul endocrinolog sa-ti dea scrisoare medicala catre medicul de familie, iar el iti da reteta compensata. Dar cum la doctorita mea stai cate 2-3 ore la usa, le iau de la farmacie fara reteta.Eu iau cate un sfert lunea si joia. Si nu trebuie intrerupt pana in ziua cand faci bhcg si este pozitiv. Asta mi-a spus-o si dr Neamtu de la Parhon si dr Ispasoiu. Nici mie nu prea vor la farmacie sa-mi dea fara reteta, dar imi iau sticluta din luna precedenta si imi dau.
cipcirip, nu vrei sa mai dai deloc pe la noi. Mergi cu noi in martie la Sibiu?

Pup toate fetele care nu se lasa niciodata pana nu-si indeplinesc visul de a fi mamici
bytzi spune:
dodo,sa ne scrii ce ai facut la dr ...daca faci HSG ...
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
@dodo@ spune:
Ce liniste este pe aici, unde sunteti fetelor?
Eu am fost la dr, iar vineri dimineata fac HSG. Daca e totul in regula luna viitoare fac IAD.
Fiindca am scapat de stres si pot spera in continuare ca mi se va indeplini visul inainte de Pasti va invit la un pahar de sampanie. Sper sa nu ma refuzati.

Va pup pe toate.
gabri-ela spune:
dodo tie ce valoare ti-a iesit la prolactina?
Oare sa trec si eu pe dostinex?
Am inceput tratamentul cu biocriptin de 6 zile, dar nu vreau sa-l fac pe o perioada asa de mare
Deci sa inteleg ca acest tratament pt prolactina trebuie sa-l fac pana la inseminare?Offffffffffff
Alte teste ai mai facut cand ai fost la medicul endocrinolog?
Ai mai primit de la el si alte analize de facut? Ce ti-a mai zis?