FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

bytzi dar tratamentul pt ureaplasma il faci si tu si sotul tau, nu?
Aceasta analiza trebuie sa o faci intr-o anumita perioada?
Ca trebuie si eu sa o mai repet si nu mai tin minte cum am facut-o atunci
Si eu voi face un IAd la Sibiu, dar prin primavara
Pana atunci trebuie sa-mi refac toate analizele sa fiu cu ele la zi cand ajung acolo
Inca nu m-am hotarat cu ce doctor sa incerc
Bafta multa tuturor celor care vor sa incerce acum.....sa fie cu noroc
Inna, Iuca, Moniland sarcina usoara in continuare si va mai asteptam pe la noi cu vesti
Pentru toate fetele cate un pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Diana , programarea poate dura intre cateva zile si o luna sau mai mult , in functie de dr. la care vrei sa mergi. La dr. Mutuliga si Ispasoiu te programeaza mai repede .Poti sa suni la tel. de pe prima pagina . Ca sa mearga lucrurile mai repede ar fi bine sa ai la prima consultatie analizele din z3-a a cm. adica Fsh , Lh , Prolactina si Estradiol si sa ai facuta HSG . Succes ! Bytzi , Zanocin e f. bun , precis o sa fie bune analizele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Draga Diana ,eu ti-am raspuns pe o pag anterioara.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Fetelor!
Aseara la Nasul au fost invitate 2 mame,una de gemeni,alta de tripleti, in ceea ce privwste alocatia si indemnizatia pt copil !Nasul a zis ca in seara aceasta o sa ia atitudine si o sa discute cu forurile competente in modificarea legii si sustinerea mamelor de gemeni, tripleti....As sugera sa scriem si noi pe formul emisiunii Nasul sa-L felicitam pt faptul ca sustine interesele mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

gabriela,trat il facem amindoi
cat despre analizele de secretie cervico vaginala stiu ca se fac oricand doar sa nu fii la CM
daca te gandesti la o inseminare sa nu incepi pana nu le repeti,eu am facut gresala asta analizele mele erau de 1an si vreo 3 luni si stiu ca se repeta la 6 luni....
mult succes la alegerea dr
diana,IAD la Polisano e 1930ron(in care sant incluse si monitorizarile 2,3,4 cate e nevoie)
prima consultatie costa 80 ron si ar fi bine sa ai facute anal hormonale din z3 (care le-a zis Simonete),HSG si culturi din col pt Chhlamydia,mycoplasme si ureaplasme si culturi de col uterin,sant f importante...
pt programare la dr Chicea dureaza cam o luna ,la dr Isposoiu si dr Multuliga mai repede,tel 0269224482 ,e-mail: fertilitate@polisano.ro,mult succes
cip,pe unde esti?
dodo,ai terminat trat?doamne ajuta sa fie bine
toate fetele

Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul.
(Thornton Wilder)

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bytzi, am terminat astazi tratamentul, iar dupa 10 zile trebuie sa refac analizele.Mai rau e ca azi mi-a venit si CM iar pana imi vine rezultatul la analize ajung in z14, nu o fi prea tarziu pentru HSG? Fetelor, voi ce ma sfatuiti, sa mai fac HSG-ul luna asta, sau sa o aman?
Imi pare atat de rau ca din toate fetele care ne pregateam pt IAD in ianuarie, pana la urma nu a mai facut niciuna.Nu avem motiv sa o punem de o petrecere. Dar, niciodata nu e prea tarziu.
diana, are dreptate bytzi, nu te du la Sibiu fara analizele de care ti-a zis. Fa-le inainte, pt ca ,uite noi ne chinuim sa le aducem la normal, dupa ce am fost la Sibiu.E mai bine sa le ai ok cand mergi la ei si sa poti incerca inseminarea. Bafta multa.
Va pup pe toate, cu speranta ca vor aparea si vestile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dodo,dar nu poti face HSG inainte sa ai rezultatul la analizele de secretie? mai bine scrie un mail dr sa vezi ce-ti spune , poate nu are nimic....
iaura,anamy ce mai faceti?nu bagati putin nasucul pe aici
iuca?????
cip iar ne parasii?
simonete vad ca te pregatesti intens cu informatii pt intalnirea cu dr Ispasoiu ,ai facut FSH ?mai faci si inhibina b?
inna,monty,gabriela

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Dodo , eu zic sa faci HSG in ziua 6-7 si analizele in loc sa le faci peste 10 zile , fa-le peste 12-13 zile , ca sa nu mai pierzi o luna . Bytzi astept z3 sa fac Fsh , cu inhibina mai vad , am gasit cu 140 ron . Nu am facut noi petrecere in ianuarie ..........dar si cand ne-om strange 2-3 odata....atunci sa vedeti . Bytzi , iti doresc sa fi prima , apoi noi venim in grup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

simonete, asa as fi vrut si eu, dar daca nu o fac acum, trebuie sa o fac la inceputul lui martie, apoi sa astept CM, sa fac stimularea, iar IAD-ul ar trebui sa-l fac in saptamana dinaintea Pastelui. Eu asa ceva nu vreau sa fac. Nici n-as astepta pana in mai. Sincer, sunt putin dezorientata, nu stiu cum e mai bine.
Voi, fetelor ce ma sfatuiti?
bytzi, nu pot sa fac HSG ininte de refacerea analizelor de secretie, pt ca in cazul in care nu a disparut ureeaplasma, cand introduce solutia poate ajunge microbul pana pe trompe. Am vorbit si cu dr si mi-a spus sa nu o fac pana nu am rezultatul ok.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Buna fetelor. Multumesc frumos pt raspuns. Mi-am facut programare pt 6 feb la dr. Mutuliga. O parte din analize le am facute deja. am facute toate analizele uzuale, (mai putin urina care o fac zilele astea), hormonalele din ziua 21, si astept sa vina cm ca sa le fac si in ziua 3, imunologia e facuta si ea, la fel si culturile de col. Nu am facut inca HSG. am intrebat la tel si mi-a zis ca nu e obligatorie, ca va decide medicul in functie de analize. Mi-a spus sa merg cu sotul si cu analizele lui pt a se uita pe ele sa vada daca poate totusi sa ia ceva de la el, cu toate ca nu prea are ce daca 3 spermograme au iesit 0.
Va pupic.
Diana

Mergi la inceput