Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
preety spune:
La multi ani ptr toti sarbatoritii zilei de azi!!!
Wu am inceput anul nou cu teme de la sefi... deci... nici anul asta nu scap de ei 

Va
pe toate si toti bebelusii!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Leah spune:
La multi ani dragelor! Noi am stat treaza de Revelion pana la 11.30 cand am cazut obosita de nu m-au trezit nici pocnetele ca de tun ale petardelor din cartier. Sa fiti fericite si sa aduca Doamne-Doamne doua liniute la toate cele care si le doresc , inclusiv prietenei mele careia i-a intarziat ciclul 7 zile. Sa speram ca e un
si nu stresul...
Printesa Eliza
Lecturi placute in 2009
anis spune:
La multi ani 2009 !!! Sa fiti sanatosi cu totii!
Eu ma pregatesc sa plec la viena, fara Iris, si am burdusit congelatorul cu lapte muls de la mine.Am emotii mari..sper sa nu se intarce, dar trebuie sa ma duc musai.
anis spune:
La multi ani 2009 !!! Sa fiti sanatosi cu totii!
Eu ma pregatesc sa plec la viena, fara Iris, si am burdusit congelatorul cu lapte muls de la mine.Am emotii mari..sper sa nu se intarce, dar trebuie sa ma duc musai.
In rest e un ingeras..cred ca pe la 4 luni o sa ii apara dintii ,ca asa a fost si la surorile ei..
Am ramas iar fara bona...am concediat-o imi plangea dupa barba-su mort de ma omorat, prea depresiva..
Banu2268 spune:
buna mamicilor
n-am mai intrat de mult timp,
va urez un an nou cat mai bun sa fiti fericite si sanatoase si voi si bebelusii.
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
khristin spune:
La multi ani 2009 !
Falkone 
Lucas 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
babytza spune:
Neata mamici 
Sebastian de Aly 
Dimitri de Muuh 
Vlad de Zambetmic 
Anna de Alla 
Ciprian de Alina 
Le: Drum bun Anis 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Eu am o mare problema...
marturiile pe care le comandasem nu ne ajung la timp si suntem acum contra timp...Botezul e pe 10 si suntem in pom , ca sa zic asa...
Aveti idee unde mai gasesc eu acum niste copacei drept marturii ???? Heeeeeeeeeelp please 
Aaaaaa si m-au lasat si fara plicuri ca le-am urat de bine....in guritza ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
iriss_04 spune:
la multi ani!
noua nu ne-a mers net-ul si din cauza asta am disparut,,,
pup toate fetele
musseta:
ma bucur tare pt voi ca sunteti bine,,,chiar ma intrebam unde ati iesit voi sa ia rotavirusul
cuscra pe unde esti?mie dor de voi?>
eu sunt un pic supi ca am fost la nasi ieri si nasu era racit si iar ii curge nasucu si stranuta,,,nu stiu ce sa fac ca abia acum 5 zile am terminat tratamentul
,,,sa repet tratamentul???
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Eu am o mare problema... marturiile pe care le comandasem nu ne ajung la timp si suntem acum contra timp...Botezul e pe 10 si suntem in pom , ca sa zic asa...![]() Aveti idee unde mai gasesc eu acum niste copacei drept marturii ???? Heeeeeeeeeelp please ![]() Aaaaaa si m-au lasat si fara plicuri ca le-am urat de bine....in guritza Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
exact asa am patit si eu,,,nu am mai avut timp de marturii ca se intra in postul craciunului si am facut pe fuga toate pregatirile,,,
pt marturii incearca la floraria iris poate gasesti ceva gata facut

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)