Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 5

misha71 spune:
Pai "jeneralu'" e "hastalalt"
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Pai "jeneralu'" e "hastalalt" ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
aaaaaaaaaaa, iaca daca io am doar un capitan la casa?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

gabriella1 spune:
Tzuni,scuze, de la perversitate am ajuns la ghenerali !
Da' tot nu zic din casa, ca-s mai timida !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

alexacopil spune:
am o intrebare..scuze ca e off topic da e foarte important...daca strabunica mea este sora cu bunica unui baiat, eu ce fel de ruda sunt cu acel baiat?multumesc frumos

ladyJ spune:
citat din mesajul lui alexacopil am o intrebare..scuze ca e off topic da e foarte important...daca strabunica mea este sora cu bunica unui baiat, eu ce fel de ruda sunt cu acel baiat?multumesc frumos |

marius spune:
citat din mesajul lui alexacopil am o intrebare..scuze ca e off topic da e foarte important...daca strabunica mea este sora cu bunica unui baiat, eu ce fel de ruda sunt cu acel baiat?multumesc frumos |
verisori de rangul III
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
verisori de rangul III Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |

Gabriela

Laura25 spune:
Mariusica, aparusi in mijlocul subiectului incediar si nu zici nimic de ce intreba fetele? Hai, daca te bagasi, zi ceva si la subiect (obiect ... !)
Laura

Cugetari gemene,

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Lorenza spune:
citat din mesajul lui Laura25 Mariusica, aparusi in mijlocul subiectului incediar si nu zici nimic de ce intreba fetele? Hai, daca te bagasi, zi ceva si la subiect (obiect ... ! ![]() Laura ![]() ![]() ![]() Cugetari gemene, ![]() Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Pai,eu sunt convinsa ca el e