Curiozitate perversa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Pai "jeneralu'" e "hastalalt"

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Pai "jeneralu'" e "hastalalt"

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

aaaaaaaaaaa, iaca daca io am doar un capitan la casa? de unde sa stiu io care-i treaba cu jeneralu' lu' Tantza?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Tzuni,scuze, de la perversitate am ajuns la ghenerali !
Da' tot nu zic din casa, ca-s mai timida !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexacopil spune:

am o intrebare..scuze ca e off topic da e foarte important...daca strabunica mea este sora cu bunica unui baiat, eu ce fel de ruda sunt cu acel baiat?multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexacopil

am o intrebare..scuze ca e off topic da e foarte important...daca strabunica mea este sora cu bunica unui baiat, eu ce fel de ruda sunt cu acel baiat?multumesc frumos

de gradu´2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

verisori de rangul III

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

verisori de rangul III

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

si io care credeam ca zici de orgasm !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mariusica, aparusi in mijlocul subiectului incediar si nu zici nimic de ce intreba fetele? Hai, daca te bagasi, zi ceva si la subiect (obiect ... !)

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Mariusica, aparusi in mijlocul subiectului incediar si nu zici nimic de ce intreba fetele? Hai, daca te bagasi, zi ceva si la subiect (obiect ... !)

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Pai,eu sunt convinsa ca el e sa vada ce spune Tzuni,,dar ea a hotarat sa ne mai tina in suspans!

Mergi la inceput