Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 25

MadameBovary spune:
MadameBovary spune:
 Pai deh, daca stie sa ma starneasca si cum sa sa ma starneasca, atunci vocalizele sunt pe masura  . De regula daca e mai hard asa ma si exprim mai tare
. De regula daca e mai hard asa ma si exprim mai tare 
I never fake ... sarcasm

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui MadameBovary Pai deh, daca stie sa ma starneasca si cum sa sa ma starneasca, atunci vocalizele sunt pe masura  . De regula daca e mai hard asa ma si exprim mai tare  I never fake ... sarcasm | 
Da' ce Tantzo, ori faceti
 ori te da cu capu' de pereti?
 ori te da cu capu' de pereti?  ca io n-am priceput !
  ca io n-am priceput !Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

marius spune:
marius spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui misha71 
 E clar! Pina si Marius ne-a pierdut pe drum, dincolo!  ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor   | 
Gandesc incet, e duminica, adica? pe unde cum si in ce fel?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

misha71 spune:
misha71 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui marius Gandesc incet, e duminica, adica? pe unde cum si in ce fel? Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa | 
Cam pe la Cap.6. Acu' am ajuns la cap.12

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

marius spune:
marius spune:
 Ehhh nu merg eu asa pe la toate capitolele.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video 
Pagina legislativa

petra spune:
petra spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui marius 
 Gandesc incet, e duminica, adica? pe unde cum si in ce fel? Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa | 
Nuuu Marius ! Tu ca un moderator de soi ce esti vrei sa duci discutia pe fagasul cel bun dat de titlu !!

Fetelor, am citit aproape tot, am ras cat nu am ras in 5 ani dar picanterii de astea m-a invatat mama sa nu spun !

Super subiect !

marius spune:
marius spune:
 Pai haideti (inapoi) la subiect. Amuzant, eu barbat stau la capitolul curiozitati perverse la femine  Dar asta nu inseamna ca nu ne putem conversa. Nu?
 Dar asta nu inseamna ca nu ne putem conversa. Nu?
Pagina legislativa

petra spune:
petra spune:
 Ce facusi Marius de le-ai redus la tacere  pe fetele glumete de aici?
Poate acum dupa week-end ceva destainuiri !