Curiozitate perversa

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

N-am facut mare lucru asta-i "baiul" inghesuiala mare pe metru patrat deci pauza totala sa innebunesti nu alta. Dar la voi cum merge treaba? Cum ati petrecut? Tzuni tu in loc sa dormi? Macar sa fi ceva si tot era cumva... las ca vin eu in Bucuresti si te scot in oras... uhu? Accepti?

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Nu sint rea!
Da' de ce ai modificat si mesajul meu cu citatul de la tine, ha?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Ca era aiurea na' trebuie musai sa ma bagi la apa? Tu de ce-ai sarit asa iute sa ma scoti la interval?

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Sa-ti raspund cu titlul topicului...sa nu-ti raspund....

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Ahhh deci asa care va sa zica.... bineeee hai sa-ti fac placerea topicului... nah sa nu zici ca is rau, vezi ce fac eu pt tine?

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Yuhuuu....n-a inchis Marius subiectul! Vezi ca esti propus pentru ministru al justitiei...
Cand am vazut ultimul raspuns ca fiind scris de Marius am zis: halt...pan-aici ne-a fost...gata, subiect inchis...
Tzuni, ia zi, accepti invitatia? Sau deja ai plecat la biserica? Vad ca lipsesti cam demult de pe-aci...
Gabrieloooo, trage jaluzelele, fataaaa!!!! Gata, ai distrus epoletii?
(io am musafiri de-o saptamana, cica maine pleaca)

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Marius, daca ma inviti cu tot cu Meri si cu Matza, venim sa bem, cum sa nu Ma bucur ca ai petrecut frumos. La multi ani si sa ai un an bun!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Bre, ia nu mai glumiti voi cu regimentele mele si cu potenta lu' dom' general, ca face nenea asta niste chestii de-ti sta mintea in loc Nu stiu cand vine, ma dispera ca tot rezolva treburi... gabrielo, cred ca are si el bucurii pe la Patria lu' ala al tau, cred ca o paseaza de la unu' la altul!
Nu se mai lauda nimeni cu nimic? Ca eu nu mai vreau sa imi rascolesc memoria... ca pe urma... ma mananca, iar dom' jeneral e depaaaarteeee!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Ahhh deci asa care va sa zica.... bineeee hai sa-ti fac placerea topicului... nah sa nu zici ca is rau, vezi ce fac eu pt tine?

Pagina legislativa

sar'mina (ca n-am emoticon cu "multumesc")

Tantzo iar visezi? Vezi sa nu cazi din pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Tzuni,te rog...mataniile si eujenia !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput