Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 15

MadameBovary spune:
Hai ca iar ati/am luat-o pe aratura. Ziceti aici la subiect: v-a butut careva in teava de la calorifer ca va manifestati prea zgomotos? Ati rupt vreodata patul de cat v-ati zbantuit sub plapuma? Chestii d-astea ... de vrea sa afle Tzuni!
I never fake ... sarcasm

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MirelaV![]() ![]() ![]() pupicei pe burticei |
in gloata asta e Patria?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Hai ca iar ati/am luat-o pe aratura. Ziceti aici la subiect: v-a butut careva in teava de la calorifer ca va manifestati prea zgomotos? Ati rupt vreodata patul de cat v-ati zbantuit sub plapuma? Chestii d-astea ... de vrea sa afle Tzuni! ![]() I never fake ... sarcasm |
zi tu cum canti "da mama cu biciu-n mine"

da, e inainte sau in timpu'....?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

MirelaV spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
in gloata asta e Patria? ![]() ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
haha.. chiar ma pregateam sa te intreb de ce esti nervoasa.. ce motiv ai.. dar ai explicat singurica..

ie ala mai verde asa.. motivele nu le specificam..

dar.. atac de ce? daca de cord nu? panica?

na k editai.. k iesise o bulibaseala

pupicei pe burticei

gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MirelaV
haha.. chiar ma pregateam sa te intreb de ce esti nervoasa.. ce motiv ai.. dar ai explicat singurica.. ![]() ie ala mai verde asa.. motivele nu le specificam.. ![]() dar.. atac de ce? daca de cord nu? panica? ![]() ![]() na k editai.. k iesise o bulibaseala ![]() ![]() pupicei pe burticei |
atac la organu'

Gabriela

MadameBovary spune:
citat din mesajul lui gabriella1 zi tu cum canti "da mama cu biciu-n mine" ![]() da, e inainte sau in timpu'....? |
chiar cu biciul nu, dar cu alte chestii mai soft ... daaa

iar vecinii... vreo 3 etaje cred ca sunt in alerta maxima cand ma starneste mai tare

I never fake ... sarcasm

kay spune:
Va jur ca stau in baie, cu laptopul in brate, in cada, imbracata, si nu ma pot opri din ras ! Barbatu bate in usa disperat, copilu se invarte prin camera, iar eu rad isteric. Sunteti mortale !
revin, da am de aranjat niste faze niste treburi. galagioasele !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

misha71 spune:
citat din mesajul lui kay Va jur ca stau in baie, cu laptopul in brate, in cada, imbracata, si nu ma pot opri din ras ! Barbatu bate in usa disperat, copilu se invarte prin camera, iar eu rad isteric. Sunteti mortale ! revin, da am de aranjat niste faze niste treburi. ![]() oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |

No! Sa ne zici matalutza acum daca te mai si satisface pozitia asta! Da' cu detalii picante, ca altfel nu se pune!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

caro spune:
citat din mesajul lui LoraG76![]() ![]() ![]() Nr. sau marimea... ![]() ![]() Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
7 sau 8...

misha71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui caro
7 sau 8... ![]() Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004) http://community.webshots.com/user/lidia67 |

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor