Curiozitate perversa

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Hai ca iar ati/am luat-o pe aratura. Ziceti aici la subiect: v-a butut careva in teava de la calorifer ca va manifestati prea zgomotos? Ati rupt vreodata patul de cat v-ati zbantuit sub plapuma? Chestii d-astea ... de vrea sa afle Tzuni!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MirelaV

MirelaV
pupicei pe burticei

in gloata asta e Patria? care-i ,aia blonda,brunta? arata-mi-o imediat ca-s nervoasa rau.In ultimile zile m-a lipsit de "cinjpe" orgamse, fro 20 chiote de bucurie si fro paijpe racnete de atac (nu de cord ,bey )

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Hai ca iar ati/am luat-o pe aratura. Ziceti aici la subiect: v-a butut careva in teava de la calorifer ca va manifestati prea zgomotos? Ati rupt vreodata patul de cat v-ati zbantuit sub plapuma? Chestii d-astea ... de vrea sa afle Tzuni!

I never fake ... sarcasm

zi tu cum canti "da mama cu biciu-n mine"
da, e inainte sau in timpu'....?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

MirelaV
pupicei pe burticei

in gloata asta e Patria? care-i ,aia blonda,brunta? arata-mi-o imediat ca-s nervoasa rau.In ultimile zile m-a lipsit de "cinjpe" orgamse, fro 20 chiote de bucurie si fro paijpe racnete de atac (nu de cord ,bey )

Gabriela

haha.. chiar ma pregateam sa te intreb de ce esti nervoasa.. ce motiv ai.. dar ai explicat singurica..
ie ala mai verde asa.. motivele nu le specificam..
dar.. atac de ce? daca de cord nu? panica?

na k editai.. k iesise o bulibaseala
MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

MirelaV
pupicei pe burticei

Gabriela

haha.. chiar ma pregateam sa te intreb de ce esti nervoasa.. ce motiv ai.. dar ai explicat singurica..
ie ala mai verde asa.. motivele nu le specificam..
dar.. atac de ce? daca de cord nu? panica?

na k editai.. k iesise o bulibaseala
MirelaV
pupicei pe burticei

atac la organu'

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:

zi tu cum canti "da mama cu biciu-n mine"
da, e inainte sau in timpu'....?

chiar cu biciul nu, dar cu alte chestii mai soft ... daaa
iar vecinii... vreo 3 etaje cred ca sunt in alerta maxima cand ma starneste mai tare - si poate s-o faca si fara bici, iti vine sa crezi?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Va jur ca stau in baie, cu laptopul in brate, in cada, imbracata, si nu ma pot opri din ras ! Barbatu bate in usa disperat, copilu se invarte prin camera, iar eu rad isteric. Sunteti mortale !

revin, da am de aranjat niste faze niste treburi.

galagioasele !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Va jur ca stau in baie, cu laptopul in brate, in cada, imbracata, si nu ma pot opri din ras ! Barbatu bate in usa disperat, copilu se invarte prin camera, iar eu rad isteric. Sunteti mortale !

revin, da am de aranjat niste faze niste treburi.

galagioasele !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

asta DA pozitie!!!

No! Sa ne zici matalutza acum daca te mai si satisface pozitia asta! Da' cu detalii picante, ca altfel nu se pune!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Nr. sau marimea...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

7 sau 8...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui caro

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Nr. sau marimea...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

7 sau 8...

Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67

da' nu era vorba de nr.de la pantofi!!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput