Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 12

cait spune:
Bine ca trecu speranta din 2008 ca o astept pe asta din 2009..
Oricum sper sa nu am parte de vreun creion rupt, tocit si inmuiat vreodata..
Cait
Home is where heart is...

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Bine ca trecu speranta din 2008 ca o astept pe asta din 2009.. Oricum sper sa nu am parte de vreun creion rupt, tocit si inmuiat vreodata.. ![]() Cait Home is where heart is... |

tu spera !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

misha71 spune:
citat din mesajul lui cait Bine ca trecu speranta din 2008 ca o astept pe asta din 2009.. Oricum sper sa nu am parte de vreun creion rupt, tocit si inmuiat vreodata.. ![]() Cait Home is where heart is... |
ai grija ce-ti doresti.... mai e o varianta: SA NU-L AI DELOC!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

cait spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
ai grija ce-ti doresti.... mai e o varianta: SA NU-L AI DELOC! ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
Ei nici chiar asa..Nu mai raspund ca nu se stie niciodata cand se va intoarce impotriva mea..

Cait
Home is where heart is...

gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
ai grija ce-ti doresti.... mai e o varianta: SA NU-L AI DELOC! ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
ea stie !!!!!!!!!!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

iriss27 spune:
hmmm subiect delicat intradevar
noi suntem pe silent din cauza de copiii
ni s-a intaplat intr-o noapte sa ne vina fetita f zambitoare, chiar cand erau focurile mai mari si sa zica "bau mami!!"
va imaginati ca aproape am
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Tzuni spune:
Radeti voi pe langa subiect ca se intoarce indata Marius si-l inchide! Pe cat puneti pariu?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Tzuni Radeti voi pe langa subiect ca se intoarce indata Marius si-l inchide! Pe cat puneti pariu? ![]() ![]() _ Tzuni ![]() ![]() ![]() |
daca-l inchide iti caut sot cu epoleti,eghileti,tanar, nelinistit ,nesatisfacut .
Daca nu-l inchide, bati 3479 matanii si-mi trimiti una bucata Eugenia din anii 'saptejnoua !

Gabriela

Tzuni spune:
Marius, te rog inchide subiectu'!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Tzuni Marius, te rog inchide subiectu'! ![]() _ Tzuni ![]() ![]() ![]() |

Gabriela