Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 12

cait spune:
cait spune:
 Bine ca trecu speranta din 2008 ca o astept pe asta din 2009..
Oricum sper sa nu am parte de vreun creion rupt, tocit si inmuiat vreodata..
Cait
Home is where heart is...

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui cait Bine ca trecu speranta din 2008 ca o astept pe asta din 2009.. Oricum sper sa nu am parte de vreun creion rupt, tocit si inmuiat vreodata..  Cait Home is where heart is... | 

tu spera !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

misha71 spune:
misha71 spune:
| citat din mesajul lui cait Bine ca trecu speranta din 2008 ca o astept pe asta din 2009.. Oricum sper sa nu am parte de vreun creion rupt, tocit si inmuiat vreodata..  Cait Home is where heart is... | 
ai grija ce-ti doresti.... mai e o varianta: SA NU-L AI DELOC!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

cait spune:
cait spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui misha71 
 ai grija ce-ti doresti.... mai e o varianta: SA NU-L AI DELOC!  ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor   | 
Ei nici chiar asa..Nu mai raspund ca nu se stie niciodata cand se va intoarce impotriva mea..

Cait
Home is where heart is...

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui misha71 
 ai grija ce-ti doresti.... mai e o varianta: SA NU-L AI DELOC!  ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor   | 
ea stie !!!!!!!!!!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

iriss27 spune:
iriss27 spune:
 hmmm subiect delicat intradevar
noi suntem pe silent din cauza de copiii
ni s-a intaplat intr-o noapte sa ne vina fetita f zambitoare, chiar cand erau focurile mai mari si sa zica "bau mami!!" 
va imaginati ca aproape am 
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Tzuni spune:
Tzuni spune:
 Radeti voi pe langa subiect ca se intoarce indata Marius si-l inchide! Pe cat puneti pariu? 

_
Tzuni  mic si drag si scump si pisicos si fericit
 mic si drag si scump si pisicos si fericit   siiii.... IN LUPTA CU KILELE
 siiii.... IN LUPTA CU KILELE  

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Tzuni Radeti voi pe langa subiect ca se intoarce indata Marius si-l inchide! Pe cat puneti pariu?   _ Tzuni  mic si drag si scump si pisicos si fericit  siiii.... IN LUPTA CU KILELE  | 
daca-l inchide iti caut sot cu epoleti,eghileti,tanar, nelinistit ,nesatisfacut .
Daca nu-l inchide, bati 3479 matanii si-mi trimiti una bucata Eugenia din anii 'saptejnoua !

Gabriela

Tzuni spune:
Tzuni spune:
 Marius, te rog inchide subiectu'! 
_
Tzuni  mic si drag si scump si pisicos si fericit
 mic si drag si scump si pisicos si fericit   siiii.... IN LUPTA CU KILELE
 siiii.... IN LUPTA CU KILELE  

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Tzuni Marius, te rog inchide subiectu'!  _ Tzuni  mic si drag si scump si pisicos si fericit  siiii.... IN LUPTA CU KILELE  | 

e "santaj " pe fatza !
 e "santaj " pe fatza !
Gabriela