Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 10

misha71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
Nu numai ca l-ai trait, dar l-ai trait si la kilometru 0...deci, de 2 ori victorie!!! ![]() I never fake ... sarcasm |
Adeca douo oo

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

MadameBovary spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui misha71
Adeca douo oo ![]() ![]() |
Asta doar daca isi ia si organu' cu ea ca sa aiba tot barbatu'

I never fake ... sarcasm

Tzuni spune:
Lasati-ma-n pace ca am dormit ca porku azi-noapte! N-am pupat Universitatea si nici oo-le, c-am dormit in pat cu o matza alb cu negru!
Nici macar motan...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

misha71 spune:
pupasi mitza????? Moama da' perversa mai esti!!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

cait spune:
Super subiectul am ras cu lacrimi..Tare fraza lui Murphi si cheir e adevarata..Asta imi aduce aminte de o prietena care l-a dat afara din pat eu un iubit al ei din cauza de lipsa de cm.Saracul a ramas cam traumatizat.
Cait
Home is where heart is...

MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Super subiectul am ras cu lacrimi..Tare fraza lui Murphi si cheir e adevarata..Asta imi aduce aminte de o prietena care l-a dat afara din pat eu un iubit al ei din cauza de lipsa de cm.Saracul a ramas cam traumatizat. Cait Home is where heart is... |
Pai, na, marimea nu conteaza (cica), da' nici sa vina la mine cu un varf de creion!!

I never fake ... sarcasm

gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
Pai, na, marimea nu conteaza (cica), da' nici sa vina la mine cu un varf de creion!! ![]() I never fake ... sarcasm |
rupt?!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

cait spune:
cica nu conteaza dar totusi..Pai ce sa faci cu un varf de creion si ala rupt?
Cait
Home is where heart is...

misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait cica nu conteaza dar totusi..Pai ce sa faci cu un varf de creion si ala rupt? ![]() Cait Home is where heart is... |
Daca nu impunge, macar zgirie