LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)
Raspunsuri - Pagina 7
cynthia_ spune:
Multumim...au fost mai multi mosi n-am facut poze chiar cu toti...cat despre cumintenie...!!!
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Am reusit sa vad si pozicile cu Octi...cel cu trei "mosi" si cu o multime de jucarii primite cadou. inseamna ca a fost foarte cuminte anul asta! bravo! Micsunea, multumim si la multi ani si tie si Amandinutzei! Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
anca.b spune:
Ramo, multzam. las' ca vine zina maseluta si la Razvanel. asata daca nu cumva fiu-tau vrea sa cistige concursul cu Ioana de la Constantza.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Ramo, multzam. las' ca vine zina maseluta si la Razvanel. asata daca nu cumva fiu-tau vrea sa cistige concursul cu Ioana de la Constantza. Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Cred ca asta vrea ca vad ca nu se grabeste deloc.Ma tem ca vrea sa si castige.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
anca.b spune:
Cynthia, meniul nostru de rev va fi simplu (pt ca vom fi doar eu si ovi...el dupa o zi de munca si eu dupa o zi cu stefan...):
-platou cu aperitive reci (rulade de brinza si de carne, muraturi)
-peste pane cu garnitura de legume
-salata de beouf
-salta de ciperci cu maioneza
-prajituri ce au mai ramas de la craciun si poate un tortuletz mic pt noi doi.
-de baut, vin rosu, dulce...
si cam atit. cred ca e oricum prea mult, ca daca rezistam pina pe la ora 2 e mare lucru.
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Nu m-as mira deloc ...ca feciorii astia din maramures is tare hotariti de felul lor!
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Cred ca asta vrea ca vad ca nu se grabeste deloc.Ma tem ca vrea sa si castige. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 11 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog |
POZE NOI
Povestea Nasterii
Miutza spune:
La multi ani pt frumosii nostri clopotei Mihai Viktor si Luca Gabriel!
sa fiti sanatosi, norocosi si sa le faceti numai bucurii parintilor vostri!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
irlandeza spune:
Sanatate multa Soniei.
Madalina, Patti e mai binisor cu scaunele , dar nu prea vrea sa manance, si nici eu nu prea stiu ce sa-i dau, ca sa-i fac mai usoara trecerea de la dieta la mancarea pe acre o manca pana s-a imbolnavit. Deci, daca aveti sugestii....cu mare placere le "ascult."
MARINELA
P a t t y - la 11 luni
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Am reusit sa citesc din urma..ati scris, nu gluma..mie tot imi pica netul.
grati.ela sanatate lui Dudu, imi pare rau k a racit.Sa speram ca va trece, si ca nu e nimic grav.
Shose asa sunt cand sunt mici..mai fac si buff..aa si felicitari pt dintisor.
cynthia , tb sa salvezi pozele inainte de a repara calculatorul. Foarte frumoase poze am vazut..
ancadragoman am vazut site-ul tau de torturi..dar ..livrarea este valabila numai in Bucuresti.
ginnette eu chiar vroiam sa mai vad poze cu Adela..tare dragalasa e in Craciunita.
ramonab frumoasa nepotica ai, sa iti TRAIASCA.Ma bucur pt finuta ta ca e insarcinata.Hmm cat despre concurs, nu stiu ca nici Ioanei nu i-a iesit dintisorul/ii, am vz k i s-a umflat gingia de sus mai rau ca cea de jos..nu stiu care ii va iesi primul.
stancutza off.. cred ca nu m rezisti..dar trebuie, nu ai ce sa faci.
anca.b ma bucur ca ai net.dar imi pare rau de ce s-a intamplat cu vecinii.
alinaatudor bine ai revenit , nu te-am uitat, mi-au placut pozele..aveti un bradut frumos. Aa poti sa ii dai sa pape in scaunel?Ma refer ca nu are masuta..
laura dimitris chiar tb sa se schimbe conducerea..?
rlc sandor off.. ce vesti proaste..va dorim multa sanatate..
Lala 20 tu stii mai bine..nu te judec..daca asa ai hotarat , noi ne-am spus o parere..ma bucur enorm de mult ca sunteti bine.
miscunea multumim. LA MULTI ANI! Noul AN sa fie un AN mai bun si cu multe realizari.
Asaaa.. si Ioana m are nopti (2 pana acum) cu treziri din cauza dintisorilor, dupa ce o dau cu Calgel ii trece si nu se m trezeste. Abia astept sa raman si eu .., voi face testul dupa 10 zile sa vad care e rezultatul.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 13 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, LUCA!
RAZVAN, TUDOR, ANTONIA, DARIA[/b]
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 13 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
irlandeza spune:
LUCA GABRIEL
RAZVAN GABRIEL
TUDOR GABRIEL
DARIA MARIA
ANTONIA IZABELA
MARINELA
P a t t y - la 11 luni
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008