Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion
Raspunsuri - Pagina 4
anda spune:
io-mi multumesc mie ca am supravietuit anului de glorie 2008.
aaa...si la mama-ta ca i-o facut freza faina lu' pliuta de an nou...gigiuc, nu alta!
hai va tzuc
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Mariaa spune:
am intrat numa sa-i zic la ana supercalifragilistic numa atata:
ce treaba mai am io de facut e vizibil nu din avion iubita si nu de pe sfanta Luna...ci din alta galaxie, ma intelegi?! deci Cadilacu era cumva for fun :)) si ca sa ma intelegi si mai bine, desi stiu c-o faci foarte bine [luv iu maxim!] iti mai zic ca in urma cu multi, multi ani, cand ma rugam zilnic la bunul Dumnezeu pentru asta intr-o zi mi s-a parut ca nu ma rog destul de mult si am facut un 'pact' cu El. i-am zis ca fiecare bataie de inima de-a mea e o ruga catre El sa ne binecuvanteze cu un bebe, intelegi?! si de cate ori bate inima mea io-L rog sa ne ajute sa avem un bebe! atat mai zic, sa ai gura aurita si sa ne vedem la botez
gabi, sper ca la anu' sa ne intalnim intr-o zi cu soare inainte sa pleci!! n-as vrea sa te ratez cum am ratat-o pe draga de Silvana
daca cer iertare cuiva? voo ca atunci cand era rau de tot imi venea sa va sparg 'vitrinele' ( a se citi mufele ) cand io credeam de fapt ca va dau bezele si flori
multumirile le las la final ca vi se urca la cap va iubesc nebunaticelor
un copil creste in inima mea
Doris-Alina spune:
Ce frumos...da scurt...mai vreau, mi se lipeste pe inima randurile astea...
Anda, doar atat? de fapt ce ma mir, asta e VIP-a noastra...si-atat...si-o iubim enorm...
Maria, sa-si puna Doamne Doamne stetoscopul, si sa-ti auda fiecare bataie a inimii tale...
Fac si eu o trecere in revista, si va scriu...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
Ciufuleasco, iar ma provoci la sporturi extreme, stii ca stau prost cu exprimarea sentimentelor, asa ca spun doar atat va multumesc ca existati si va iubesc si da am invatat multe alaturi de voi
regrete ... oooo daaa avem si de-alea ... cel mai recent pe care nu stiu daca sa-l bag la 2008 sau mai inainte ... azi fiu-miu se juca cu plastelina, tata-su se baga in seama si-l intreaba ce face, la care fiu-miu foarte senin "imi fac un fratior sa am cu cine sa ma joc"
Edit sa va dau si sa va dedic piesa care m-a "marcat" anu asta pe Impreuna Timisoara
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
ioi Silva, asta a fost hard.
imi amintesc ca pe la varsta lui Paul faceam crize de nervi in Bega sa-mi cumpere mamon papusa bebelas ca sa am si eu o surioara...si chiar am avut, pe bune. papusa aia mi-a tinut de urat pana am mai crescut (si mi-am luat o pisica ) si cate lucruri i-am povestit sarmanei papusi...tot amarul adunat i-l spuneam ei. am papusa aia si acuma...dumnezeule daca ar putea vorbi.
incearca sa vorbesti cu Paul, nu-l lasa sa se simta singur ca din ecuatia asta iasa copiii de dincolo de usa. i-ai un catel ceva, scumpul de el. zic si io ca nebuna...da nu dai cu parul...ce-o fi in sufletelul tau
anooo, aia cu cozonacii a fost durere vezi de ce caut io de nebuna acuma masina de pita (cozonac)??? da' cred ca s-or domnit toate muherile din Timisoara ca nu gasesc neam nicaieri...mama ei de masina de pita
ma duc sa ma trezesc cu o galeata de . am dormit lemn..dar nu asa...LEMN.
tzuc boboru'
silvana75 spune:
E adevarat ca m-a dat peste cap dar il cunosc si niciodata pana acu n-o zic nimic de genu asta ... tot timpul ne jucam cu el dar in ultimu timp suntem ocupati si il tot trimit sa se joace singur si ma gandesc ca nefiind obisnuit simte lipsa cuiva ... oricum m-a pus pe ganduri mai ales ca il are aliat pe tata-su care ar mai vrea cel putin 1 dar din pacate pentru mine s-a inchis pravalia.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
ce-mi faci tu silva la prima ora dimineata....
io iubesc si asta:
Mariaa spune:
www.radiogoldfm.ro/" target="_blank">radio cu muzica din aia 'de pe vremea noastra', sper sa va placa.
Mariaa spune:
dorisake razi tu razi, dar inimile noastre sunt ceasul de mana a lui Dumnezeu. sau n-ai stiu asta?!
va fac un cadou, am descoperit un www.radiogoldfm.ro/" target="_blank">radio cu muzica din aia 'de pe vremea noastra', sper sa va placa.
katik spune:
neatza!
hop si eu cu dar numai putina ca dr cardiolog mi-a interzis sa mai beau cafea
eu va urez de pe acum la toate sa aveti un an nou 2009 fericit, cu multa fericire, bucurii si realizari gramada pe toate planurile!si, evident, "La Multi Ani!".
noi ne pregatim sa plecam la ai mei, asa ca ne vedem la anu'.
pina la ora bautului de sampanie sper sa ajungem si noi la destinatie, daca nu, iaca, avem la noi sampania si cozonacul si ne cinstim la margine de drum