Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

...si apropo de brad, in timp ce ziceam ca o fi bine, a inceput sa fosneasca ca atunci cand ii matza pe sub el de se joaca cu globurile, da` de unde matza, ca am incuiat-o in baie ca incepuse sa miorlaie urat, no zi Ano, o fi de la lipsa somnului?

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning gashca

tare bune au fost zilele astea de refresh! si mai sunt 3 la numar, ioi da' bine au prins!
marami oricand esti binevenita pe la noi!! La multi ani si tie si un an nou asa cum ti-l doresti! chiar asa, ce-ti doresti?!
deya, detaliaza suna tare dulce da' cadelnita ta n-ar trebui sa umble cu boboteaza zilele astea?!
adi, am vazut ca ti-a placut la noi! mi-ai amintit ca intr-un an, in studentie, mi-am luat rucsacu si am plecat pe tren sa fac si eu revelu' in Petrosani! Aveam un prieten foarte bun acolo, care acum e in America, un mare karatist la ora aia, prin anii '94. Si tot acolo i-am vazut prima data pe Holograf in concert, erau vremurile cand Bitman avea plete si doamne, ce drag imi mai era! ce tinereti nebune
si eu vreau sa schimb ceva anul asta. vreau sa mai cresc putin si sa ma ocup mai mult de mine, de noi. sa fac prajituri mai multe , sa vorbesc cu florile mele mai mult ( btw, asta presupune rabdare si calm - am o prietena care le canta, va puteti imagina?! si sunt bestiale!) sa calatorim ceva mai departe decat ne-a permis conjuctura pana acum, sa fac sport macar odata pe saptamana (asta-i un MUST!).
sa petrec mai mult timp cu omu' meu, sa rad mai mult si sa iubesc si mai mult, sa port mai des pantofi cu toc, sa-mi fac un tatuaj si sa-mi cumpar o rochie lunga si rosie! imi doresc asta de ani de zile dar zilele trecute am primit bobarnacu ca musai asta sa o fac sa ma ghidez tot mai putin dupa 'ce zice' lumea si sa fac ce-mi zice intuitia! nu de mult am primit din nou confirmarea ca intuitia noastra e ca un fel de gardian, daca-ti zice nu fa 'aia', mai bine n-o fa...inseamna ca ceva-i putred in Danemarca si mai bine zici pass. si asta ma duce la urmatoarea dorinta, sa fiu mai calculata si mai echilibrata si poate odata cu astea, mai isteata imi doresc ca omu' meu sa fie sanatos si intreg si sa ramana aceiasi stanca de langa mine pe care ma pot lasa cand mi-e greu! si-mi mai doresc ca pana-n Sfintele Pasti sa avem casa plina de rasete si de veselie de copil! sa avem o fetita cu carlionti sanatoasa, vesela si iubareata impreuna cu care sa putem pleca sa cucerim lumea!

si daca-i vorba de minuni, ma rog la Dumnezeu pentru o minune pentru Emma! pentru Emma si pentru Aida si Laci! sa va dea Dumnezeu sau cine o fi dincolo de granitele lumii asteia, o putere de neimaginat si curaj pe masura! va iubesc pretiosilor!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

eu ma apuc de curatenie iarasi si apoi iarasi mancare,astazi vine prietena mea cu familia din Spania,asa ca iarasi o iau de la capat ,aseara am lucrat si azi voi lucra la Azilul de batrani.
Aida am ras cu lacrimi,auzi la ea cica idioata de Pink da poti sa stii ca-i idioata alta denumire nici nu ii putem da.... bai da canta fain sa va ajute Dumnezeu .
Fetele nu va mai adunati la povesti nici una,cum ati petrecut Revelionul :Dana,Silvana,Anda,Doris,Gabi,Laura,Lore,Ela,Deya,Katik,Mihi (plecate amandoua),Mariaa (nu s-au speriat cainii de la artificii),Geta (la Arad),Ana,Aida cum v-ati petrecut de revelion.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

feteleee mele dragi, buna dimineata.

La multi ani va doresc din suflet. Cu multa sanatate si bucucrii. Un an linistit si asezat. Sa aveti parte de lucruri bune si frumoase.

Pe mine sa ma iertati dar abia acuma incep sa ma "adun" dupa tavalugul sarbatorilor . Excesele de tot felul mi-au cam pus capac, incep sa ma trezesc acuma, de mincare nici vb, cu greu mai gatesc .

In rest bine, toata lumea, am petrecut si prea-petrecut...suntem inca in pijamale de ieri dimineata, speram ca azi sa ne revenim mai ales ca am vezut ninsoarea de afara...

Incepem si noi anul cu speranta ca putem schimba ceva in bine, tot ce imi doresc este sanatatea si cred ca voi incerca sa ma pun si pe mine si familia pe primul loc, am planuri mari, stiu ca va fi greu sa schimb obiceiurile proaste, dar daca nu acuma, atunci cind sa sper?! :)))

va tzuc pe toate.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mariaasa-ti raspund printre mormane de bagaje.Nu umbla ca e inca in concediu cum ar veni azi o venit de acas din capatu alalalt de taraam vrut sa ma duc la gara far sa stie da nu circula nimic pana in ora 12.Si am un pic emotiida nu stiu de ce...parca mi-am iesit din mana cu el dupa doua saptamani...
A si aseara mi-ai venit rusii am niste nervi tre sa ma suporteuna peste alta...abia astept sa ajung sper sa gasesc taxi la autogara si fuga acas.A si ii foarte curios de ia aia ca l-am innebunit cu ea
Musai sa pui poze cu rochia rosie.puppppiiciii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani!

Noi asteptam musafiri, vine nepotu lu' Florin, cel de care va scriam ca a primit viza pe 10, cu prietena. Nu stiu daca o sa mai intru pana pleaca ei, oricum nu ma dati disparuta, ma gandesc la voi si la iubesc

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI pe 2009!Va doresc un an la superlativ,cu supercalifragelisticuri la greu,cu impliniri si realizari cat cuprinde si cu liniste pe toate planurile,asa ca sa va tziuie urechile si sa auziti cum creste iarba!Tzucuri far' de numar,far' de numar....la toate!

Marami...supercalifragelisticul e cu noi,printre noi si in tot ce ne inconjoara...care este,deci ezista,cum ar zice un "mare" om al tarii noastre...

Claudia,noi de revel n-am facut mare lucru...pe la 8 seara ne-am imbracat frumos,sa fim si noi,deh! frumosi si in noul an....am umplut masa cu tot ce ne pregatisem,de mai aveam putin si mancam din poala...Mariusache o fo' DJ pe net cu muzica po****ra internationala...pe la 9 seara mi-o trantit un visichi in bot,combinat cu cola...da' o picat la fix...si,pe la 10.30 am trecut la felul doi,adica ne-am fripturit.P-orma ne-am echipat corespunzator si ne-am urcat otova in Toyo si am purces catre Piata Operei...unde am inotat la propriu in multime si intr-un final am gasit un locsor mai acatarii si am stat si am vazut focurile de artificii,care anul asta au fost ,parca,si mai frumoase si mai lungi ca in alt an...am pozat si pashli inapoi acasa....unde gorobetii au capotat la datorie,asa ca de pe la 1 jumate pana pe la 5 fara ceva am stat cu Mariusache la tembelizor,ca doi mosneguti...am tras cat am putut noi de pleoape,insa ne-au dovedit pana la urma....asta a fost revelu' nost'.

Hai ca m-am intins ca placinta....

Va pup cu mare drag...

Aidule,sa sti ca si mie imi place cum canta zurbagioaica aia de Pink...are ea ceva pus deoparte...Va pup cu mare drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mey, oadata euforia anului nou trecuta, cu toate ca n-am fost eu foarte euforica - POC mi-o trantit 2009 primul bobarnac si am facut iarasi o criza de toata jalea. M-o palit la lucru, naspa rau, fara posibilitati de oblojeala la minut, asa ca am fost fiarta toata dupa amiaza. De durer si de necaz, ca numa putin am scapat si eu friele si m-am dedulcit la 2 felii de pitza si nu mi-am baut o zi ceaiurile si iarasi am dat-o in boala

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nana-nana-na-nana i wanna start a fight

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

spre ca la 5:45 dau tratamentul fara sa imi aduc aminte nimic dimineata
so , so what

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput