America (137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Eu inca mai bucataresc pe aici, mai avem de cumparat cite ceva de la magazin (pt mincare), apoi sa spal vasele de dupa facut mincare ... nici nu ma mai gindesc, deja mor de somn si nici nu gasim sampanie la grocery store (aici, in PA, trebuie sa mergi la bodega speciala sa cumperi bauturi alcoolice, ce prostie!) ...

Mai e cineva care ar vrea ca miine sa fie doar joi si nu Anul Nou???

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani fetelor!

Eu sunt rupta de oboseala, azi am aspirat (again and again ), spalat rufele sa nu ma prinda Anul Nou cu ele in cos si facut ceva de mancarica (oua umplute, fripturica si salata beof). Sunt prea obosita sa mai nasc azi, poate maine....

Ps. Delia, Mirelusha este Crisimir dc nu ma insel, eu sunt Irinusha

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi ani,Romania!

La multi ani,sanatate si fericire cat cuprinde ,ca restul le=om duce toate!

distractie placuta la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Sanzi,..imi ploua in gura,...dupa salam,nu-mi mai zi.Ce zici de sambata ailalta,..adica urmatoarea dupa asta care vine acum prima?Si sa nu ma parasti,pliiz....dar cine-i Mirelus?Sa nu-mi zici ca e miereaamara,...caci cu ea ne riscam sa mosim copilul ,...caci acus vine mititelu,...Si Rebecca a cui e?Ma cam lasa neuronii zilelestea,...au plecat si ei in vacanta,....bag seama

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

eu is Mirelus de care zice Sinzi...

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ah,IRINA,nu am vazut ca ai postat si tu...mai,eu ma gandeam ca e mai bine ca nu ai nascut pana acuma...asa macar copilul o sa aiba ziua lui si sarbatorile de iarna sunt sarbatorile,nu le combinati..noi avem un prietenen(fi'miu adica)care e nascut pe 25 decembrie..saracutul in fiecare an plange ca el nu-si tine ziua...si ca Mosul de ce vine chiar de ziua lui...hahaha......asa ca daca trece si revelionul numai bine poti sa nasti

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

plec si eu acasa imdeiat asa ca va urez un an nou minunat!

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Va doresc un An Nou asa cum va doriti voi! Multa sanatate, multe bucurii si impliniri nemasurate!

Sa ne citim cu bine la anul!

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Terminai si eu pregatirile pentru Revelion. anul asta il facem la o prietena unde ne adunam vreo 50 adulti plus vreo 15 copii. Mie mi-a picat salata boeuff si o tarta cu fructe.
Am reusit sa culc copiii si ma felicit ca deja incepe sa devina treaba asta o misiune aproape imposibila.
Aseara ne-am intors de la ski. Am gasit un deal bun intr-o statiune mai ieftioara dar care are niste partii nemaipomenite pentru o incepatoare ca mine. Luca nu are nici o problema cu schiatul. Zici ca l-am facut pe skiuri. E nasol ca e cam cascat, se mai opreste sa admire peisajul asa in mijlocul partiei , noroc ca altii stiu sa il ocoleasca.
Eu, anul asta, am reusit sa fiu capabila sa cobor o partie de vreo 5 mile lungime. Insa sunt catastrofa la coboratul de pe telescaun. Nu am ratat o data sa nu cad la coborare . Ca sa nu mai spun ca am o febra la brate ... de zici ca am mers in maini .
Am intalnit doua cupluri de romani din Chicago care s-au indragostit de ski in vacanta asta.
Peisajul din varful muntelui este de vis. E un motiv in plus sa te apuci de sportul asta.
Ramona, o prietena de-a mea a incercat pianul cu fata ei la 5 ani si nu a reusit. facea doar 15 min. intr-o sedinta si tot se plictisea copilul.
Fetelor, va urez ca anul 2009 sa va aduca multe satisfactii pe toate planurile si sa fie mai bun decat cel care a trecut. Iar viitoarelor mamici (Irina, Andreea si Corinadana) sa aiba parte de nasteri usoare si sa fie fericite cu bebelusi sanatosi si frumosi.
Sa ne auzim cu bine la anu'!!!
La multi ani!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, super poze si mancarea arata super bine! Distractie maxima fetelor! Noi ne-am distrat tare fain la prieteni, la 12 a fost nebunie de artificii!!

Miere, iti tin pumnii sa il vezi pe Aidan cat de curand!

LA MULTI ANI!!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multi ani traiasca ,multi ani traiasca,...LA MULTI ANI,...ci ne sa traiasca,...toata lumea sa traiasca LA MULTI ANI.

Zic si eu ca SANZIANA,...nu am voce,dar imi place sa cant,...asa ca bucurati-va ca cetiti urarile,...si nu imi auziti glasciorul.Si la noi aci se aud artificii si ne uitam pe geam la ele cum zboara.
Cris-mirelus,incantata de cunostinta.Noi ne cunoastem,....virtual,...sunt sora lui anne33 si sciram vesti prin 2004 despre ea si bebelusa Giulia-Nicole,...la timpul respectiv
Miericico,..bine faci ca mai stai un pic sa te odihnesti.
Ciuf,din multe motive te admir eu,...si uite unul in plus,..faptul ca schiezi.Al meu mandru a plecat azi la munte si sta acolo o saptamana cu prieteni,...si eu fricoasa,..nici nu am vrut sa aud de asa ceva,..asa ca e singurel acolo cu 4 cupluri.Dar,...imi promit sa-mi schimb atitudinea,...si sa o incerc si pe asta,dar mi-e o frica de oase rupte,...si eu la radiologia mea numa dintr-astea vad,...de-mi da impresia ca toata lumea are fracturi.Asa ca,..eu stau acasa de revelion cu mama si cu pruncul,...la caldurica si papica buna,...

Mergi la inceput