33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani Sacha! Ai intrat deja in al doilea an din viata ta, ce mai te-ai facut flacau sa cresti mare, voinic, alaturi de familia ta calda, care te iubeste mult, mult de tot

Danyelana bine ai venit in Belgica, a fost bine la mamica, dar sunt convinsa ca te bucuri ca te-ai intors acasa

Mikule si Rorutule va multumesc pentru felicitari, am uitat sa o fac in mesajele mele precedente.

Fetelor ce ati zice daca am merge la kara maine seara, in loc de sambata, eu as prefera asa, ins ain cazul in care nu puteti e ok si sambata.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dragele mele, multumim si noi pentru felicitari. Mi-au incalzit sufletul pe toata durata sarbatorilor .

LA MULTI ANI, dragelor, sa fiti fericite si sanatoase, restul vine de la sine.

LA MULTI ANI, Alex de Nina, baietel de Melina, Ionica noastra- botezata sau rebotezata si dragutul de Sascha, care s-a avantat in al doilea an de viata.

Bun venit fetelor din vacanta/ concediu.

Maducule si George, sa stapaniti cu drag casuta. Sunt convinsa ca George, cu mainile lui de aur, o sa o puna la punct dupa bunul vostru plac.

Scumpilici, l-am vazut pe Craciunel si tare bine ii mai statea asa sfatos langa ursul cel mare.

Eu luna trecuta, am cunoscut o tipa draguta care venise tocmai din RO pentru o FIV.
Zilele trecute m-a sunat, fiind deja venita in Antwerp unde nu cunoaste pe nimeni. Mi s-a cam ridicat parul in cap cand am aflat cat costa o FIV daca nu esti inclus in sistemul de sanatae belgian, ca sa nu mai adaug hotelul ptr 2 saptamani, biletul de avion, etc si sa te trezesti intr-un loc unde nu cunosti pe nimeni. Curaj, nu gluma.
Eu am incercat sa mai ies cu ea, la un pranz sau seara, atat cat imi permite timpul. O sa-i vina si sotul sambata seara insa el sta numai pana luni dupa amiaza.
Si aici, ma gandeam la tine Carmen, poate reusim sa o scoatem mai des din camera de hotel, caci de una singura cat poate sa se plimbe prin magazine iar timpul trece foarte greu.
Cred ca sta aici pana pe 16 sau 17 ianuarie.

Mai aveam ceva de spus, poate imi aduc aminte mai tarziu....

Pupici in stanga si in dreapta,

ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Sascha,LA MULTI ANI Sa cresti mare,mare,mare,sa fi sanatos si sa ai noroc in viata cit cuprinde!Mirik,La multi ani si voua si distractie placuta la Spa.
Madi,iubita,ce veste buna!Sa stapaniti sanatosi casuta!Acum ce a fost mai greu a trecut...casa e a voastra si usor usor o aranjeaza George dupa placul vostru!Va pup si sanatate multa la fata;tare greu e cind sunt puiutii bolnaviori!
Fete,eu la karaoke vin....da cum a ramas?vineri sau simbata?Carmen,eu as opta pt simbata ca asa sunt mai multe sanse sa ne adunam in grup mai mare....oricum ramane sa vedem ce spun si celelalte fete.
Hai ca va las....trec la lectii cu Alexandru!
Pupici!

Mergi la inceput

Maducule sunta tare aiurita, stiam eu ca uitasem ceva.. FELICITARI! Sa o stapaniti sanatosi! Este o veste minunata, stiu prin ce ati trecut, dar slava Domnului totul s-a terminat cu bine si acum Dominiqa va avea unde sa zburde. Multi pupici pentru Dominique, cred ca este tare greu sa fi mama cand ti-e puiul bolnavior...

Rorucule nu e problema, da-mi numarul ei de telefon si o sun sa vorbesc cu ea. By the way nu vrea sa vina si ea la kara? Cred ca ii este tare greu singurica, in camera de hotel.. Eu as innebuni cred..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutaaaaaaaaaaari din tsarc:)))

brotacul cel mik sta ca un bursuc infoiat in blana lui, colo la el in "cushca" si se bucura tare de urarile voastre! se gandeste el asa, c-o creste el mare si-o ura el mai departe, dar deocamdata ii e lui bine asa de "mare" si de rasfatat:)))

numa ma-sa turbata i-a facut unc adou special azi: doua intepaturi de vaccin. nu s-a lasat cu plansete, cu nik. doar cu maaaaaaaaaaaare plictis si foame:))

dar las, suflam in lumanare mai tarziu, si poate punem si poze. tanti chantal n-a fost prea generoasa cu ele... da nu-i bai, avem amintire, ca de la bruno n-avem decat bunaziua:)))

va pupam si cred ca facem o baie aniversara, ca ni s-a reparat boilerul, nu singur cu pe o caruta de bani::))) deci macar sa profitam:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Dragutzele mele, eu nu poci vineri la kara, dara daca se hotareste asa, atunci nu-i bai, ne vedem alta data, caci abia a inceput anul ;

Pupeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hai sa scriu si eu repede, repede ca sunt in birou si mi-s grabita sa plec la tenis.
Deci: vineri la kara si mie mi-e cam greu ca azi mi-a vanit baiatu din Cuba si pleaca sambata dimineata devreme catre Australia. Deci am doar vinerea de stat cu el si seara vrem sa invitam familia la noi sa-si ia "larevedere"..
Carmen, chiar nu poti, veni? Hai maaaaa, tu erai baza mea ca daca nu poti trebuie sa ma duca Swa si n-as vrea sa-l pun pe dumuri.
Gata, e timpul sa plec.
Pupici la toate fetele dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani Sashaaaa!!! Sa cresti mare si puternic si sa ai o viatza plina de bucurii si de victorii!!!

Deci cu kara cum ramane pana la urma? E vineri sau sambata?

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

dc e sambata kara, cred ca vin si eu!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Mikule vrem si noi poze de la ziua lui Sacha. Ai pus pe contul tau?

Fetelor atunci ramane sambata. Si vine si Rorut! :-) Deci cate suntem? Miha, Nina, Tania, Ana, Ror, eu. Scumpi, Daniela voi?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput