33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sal'tare tuturor,

iar am citit pe sarite din cauza de abces repetat la o masea.. vizite dese la stomatolog, aniversare mama de 63 de ani, tata de 70 de ani si soacra de 66 ani.... vizite veri, nasi si puii mei.. dar din ce.am retinut

La multi ani Sacha cel voinic... mare , mare sa te faci si sanatos

Bepii: felicitari pentru noua masina... la cat mai multe drumuri cu ea!

Maducule: rau imi pare de Domi ca e bolnavioara.... in afara de ulei de catina nu iti mai pot aduce nimic? mai citeste pe site.urile de parinti si copii si spune.mi.. mai pot sa.ti cumpar luni cate ceva de la plafar.. caci marti dimineata ne imbarcam.. n.as vrea sa te deranjez prea mult cu charleroi al meu.. ca deja sunteti voi stresati...
asa ca iar fac un apel la fete
: cine poate sa ma ia si pe mine de la aeroport? marti 13 ianuarie .. avionul aterizeaza la 13.35. imi cer scuze ca va stresez/// numarul meu este
0040 748316908 sau un off line e mai bine // sau numarul de telefon si sun eu....ca nu am agenda disponibila

asta cu 13 ianuarie .. chiar e o chestie ce trebuie aranjata in capul meu... dar cu siguranta o sa fie ok..

lucica: totul e ok?

va pup pe toate dulce dulce...

distractie placuta disara!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, LA MULTI ANI mamei, tatalui si soacrei tale!!! Wow, ce de-a aniversari!!! Sa va traiasca si la cat mai multe asemenea aniversari cu toata familia reunita.

Deci diseara e mare dans mare!!! Cine mai vine in afara de cele anuntate? Haideti fetele, curaj!!!
Oana, tu nu mai zici nimic?
Morgane, tu la fel, ce mai faci? Mai zi-ne de tine fata draga ca ne e dor de tine. Ce-ar fi daca ai lua-o pe Bianca si vi diseara?
Danielana, la fel, tace malc......
Cred ca ati uitat deja vorba lui Miri "shlap la fundulet" pt cele care nu prea dau pe-aci.
Scumpi, ar fi super daca ne-ai face o surpriza in seara asta! Cred ca si tie ti-e dor de-o zbantuiala c-a trecut cam multisor de la ultima, nu?
Melina, Madi, Nora, Antoanela, nici voi nu subscrieti?
Carmen, cred ca deja esti cu masina plina ca sa treci si pe la mine, nu? Sa-mi zici cum sta treaba ca sa stiu sa-l montez pe Swa sa ma aduca. Mi-e cam mila de el ca-l las tocmai sambata noaptea singur dar si de mine mi-ar fi mila daca as sta acasa stiind ca restul pralinelor isi fac de cap fara mama lor.
Deci: Ana, Carmen, Nina, Ror, subsemnata, Mihaela, Simonette si ..... vor fi prezente. Abia astept.
Va pup si va doresc tuturor un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Ardeiash,o sa vina George dupa voi,deci va vedeti la Charleroi la ora 1 jumate.Trimit si offline.Deci no panic.

Fetelor,distractie placuta la karaoke !

Carmenut,te pupic dulce ca te-ai gandit la mine,nu am cum sa vin,chiar daca fata ar adormi ea singura sau cu tati,nu ma simt nici eu bine,toata sapt am fost varza cu migrene si stari naspa,vezi tu,cand ai implinit o anumita varsta...
As vrea sa ma duc undeva la soare la 25° si sa dorm pana nu mai pot.

Taniuca,hot mama ce esti tu,ma faci sa mor de ras

Miha ,nu ma supar ma ,scumpa mea,mielul e bun oricand,acusica vine Pastele.

Mirikutul si baietii,sa aveti un sejur de nota 10!Ce ne-ar mai placea si noua ...vorba aia,vrabia malai viseaza,si calicu' praznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu si sper ca va distrati la kara. imi chelste si mie da rnu ma tin balamalele. de la un frig de -12 grade si plimbare prin ger... zau d ema tin telescoapele sa ma urc in mashina si sa mergem. dar a fost atat de romantic si de frumos! ador Spa si Monschau!!!!

va doresc sa va simtiti bine, cel putin cat ne-am simtit noi si v-ati ingrasa de bunastare. punem si poze:)))

si
ps. poze de la ziua lui sacha pe contul nostru:)

miha... please las amaine mesaj d epot merge dupa ciucalata:) la 2 avem musamfiri... si n-am chef de tort, dar un fondue ar merge:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

miha, am fost la shopping, m-am ales c-o hainuta, o bluza si niste blugi. f ieftine toate. de cand trebuia sa-ti raspund.....ziceam ca o fac aseara la kara!
sa nu ma bateti!!!!!!! n-am mai reusit sa ajung.... m-am culcat odata cu maria!m-am trezit la 5 dimineata cu sutienu pe mine, bluza, echipata nevoie mare..... si dormisem si ieri la pranz cu ea, special ca vin seara la karaoke, sa rezist mai mult io cred ca de la somnu' de amiaza mi se trage, ca, cu cat dorm, cu atat as dormi mai mult! mor de ciuda ca n-am fost!!!

nina, am vazut azi-dimi mesajul de la tine. o sa te sun dar am zis sa te las sa dormi mai mult. l-am luat si pe vio la intrebari, de ce n-a raspuns el. pai s-a culcat putin dupa noi...la 22.30 bubuiam toti
iertare si abia astept sa vaz poze!
pupe tuturor

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ana, sa sti ca am stat la karaoke numai cu ochii la usa toata seara asteptand sa apari.
Imi pare rau ca n-ai venit, hai de data asta sa te iertam dar data viitoare nu mai acceptam nici un fel de scuza.
Miri, si pe tine te iertam pt ai avut circumstante atenuante, ai umblat prin ger, distanta de la Spa pana acasa e destul de lunga si obositoare, dar eu tot am sperat ca poate apari pt ca mi-ai zis dinainte ca poate ne faci vreo surpriza si vi. Dar n-a fost sa fie. Nu-i nimic, important e ca te-ai simtit bine, ca ti-au placut locurile vizitate si ca v-ati intors acasa multumiti.
Imi pare rau si de alte praline ca n-au venit, e greu sa ne strangem in numar mai mare mai ales ca toate sunt una si una, orice absenta se simte..... ma rog, fiecare le stie pe-ale lui.
Dar am fost totusi in numar de 7 si a fost super!!!!
Ne-am dezlantuit ca de obicei, am fost in forma, am dansat, ras, uneori prostit dar cui ii pasa de cei din jur, noi suntem noi si gata. La plecare, inca eram pe hol, nu mai stiu cine a intrebat "cand venim data viitoare?" Nici nu parasisem sala si deja se gandeau cand va fi urmatoarea intalnire.
Apoi am facut un tur al Brusselului in cautare de o Shoarma ca fetelor le era foame. Prin urmare am ajuns acasa pe la 4 dimineata, m-am cuibarit in patul cald langa sotul meu cuminte care a stat toata seara singurel.
Simonette, tu ai fost pt prima data cu pralinele la dans. Cred ca nu ti-ai imaginat pana atunci cum va fi. Dar se pare ca ti-a placut. Ma bucur tare mult ca ai venit, esti o fata de-a dreptul formidabila si de-aia mi-esti tare draga. De fapt am simtit asta din prima clipa cand te-am vazut la pijama party de la Mihaela.
Dar si celelalte fete nu-s mai prejos, care mai de care au fost super-praline. Va pup pe toate (Carmen, Scumpi, Ror, Nina, Simonette si Mihaela) si va multumesc pt seara mai mult decat fantastica.
Si inca ceva: mergem la lady's movie night de lainceputul lunii sau nu?
Gata, va pup pe toate si va doresc o saptmana ce tocmai incepe super.
PS: Am pus pozele de pe aparatul meu, le astept si pe celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Fetelor si eu m-am distrat tare mult la kara si chiar aveam mare chef de dans; doar ca la un moment dat am obosit, probabil ziua incarcata pe care am avut-o, cu flamanda incepand de la 8 dim. si restul tropaind prin oras pana la 7 seara, mi-a cam pus capac ceva mai devreme decat ma asteptam.

Si pentru ca nu am gasit shaorma in oras, la 4.30 cand am ajuns acasa am bagat la greu: vreo 2 snitele de pui, tocanita de ficatei si inimi (yumiiii) si prajuturi ;

Anamana sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat, si sa-mi spui si mie unde ai fost la cumparaturi....eu am fost iar sambata si....nik

Bepii eu mai mult ca sigur voi avea o deplasare atunci, asa ca spun de pe acum nu, sa nu incurc socotelile.

Pupici si va las, o zi minunata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noi suntem bolnavi,bolnavi,bolnavi
Am copiii cu peste 40 de ieri dimineatza..... Pe Luca l-am gasit cu 40,1 cand m-am intors de la kara Si tot asa o tinem de atunci! Eu am febra si dureri ingrozitoare de picioare, cap si imi curge nasul ca la balamuc Dar copiii ma ingrijoreaza cel mai tare

Va pupic.............

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Merci fetele ca mi-ati urat feciorul!

Mady felicitari pentru casuta, sa o stapaniti fericiti si sanatosi, si neaparat sa ne chemi la un gratar ceva cand va veti muta in ea! Pupici pentru Domi si tie mult curaj in lupta cu raceala ei ...
De ce nu incerci tratament naturist? Si noi ajunsesem cu nervii la pamant anul trecut, dupa racelile repetate ale lui Andrei - la 3-4 saptamani iar eram cu plicul la doctor si apoi cu antibiotic la 6 ore - avea fundul ciuruit saracul! De cand am inceput tratamentul asta la un cabinet naturist, nici o raceala pe iarna asta - Doamne-ajuta sa ne tina tot asa! Ne-a dat o punga intreaga de cutiute cu granule si siropuri, toate luate pe zile, avem o schema.
Miri sa-ti traiasca feciorul, sa creasca voinic ca un stejar si frumos ca un Fat-Frumos, si zilele sa-i fie insemnate cu noroc si bucurii!
Tania felicitari pentru masinuta, multe calatorii frumoase la volanul ei!

Eu am atacat soldurile sambata, parca brambureala era si mai mare ca in vara! Cu greu mi-am gasit 2-3 kestii, as fi vrut si un costum asa de servici, dar nu s-a aratat. W.e. viitor nu mai pot continua, ca plecam ... la Paris!
La kara iar nu am ajuns, ca s-a suprapus cu un alt party cu colegi de la munca in "Delirium", stiti voi barul ala cu multe beri!

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

uuuuuuuuuui, simonette, sa va faceti bine repede! 40???? ati vazut un doctor?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput