Prietenie la plesneala!-LA MULTI ANI ! (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Io-s singurica si stapana pe laptop, sa nu indrazneasca vreun membru (al familiei) sa spuna ceva, sa ma miste de pe forum, ca fac urat. Da' urat! Doar cateaua are drept de veto, ca pe urma stau si curat dupa ea prin casa

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Gata,destrabalatelor si obsedatelor ,va pup ,noapte buna !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Pai nu'ti spusei soro ca sotu' se ofera sa dea meditatii la facut copii

plata e la ora sau la minut?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

la ora,pai se incurca el cu minutu' ...daca-l ti mai mult de 3 ore bagi masa si beutura

Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.

Craciun fericit !

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

bey,da' tu-l trimiti la prestat sau la indopat?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Fato, mie sa nu-mi aduci rebuturi, condamnati si popi, ca n-am eu treaba cu d-astia... pe mine ma excita uniforma si epoletu'... sa il trag de epoleti ... fug si eu ca face vocalize cateaua si e baritonala rau de tot pentru o catea ... da' ma intorc, nu scapati de mine asa usor!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Io-s singurica si stapana pe laptop, sa nu indrazneasca vreun membru (al familiei) sa spuna ceva, sa ma miste de pe forum, ca fac urat. Da' urat! Doar cateaua are drept de veto, ca pe urma stau si curat dupa ea prin casa

I never fake ... sarcasm

poate te vad c-un vot de blam!

noapte buna,Madame Bovary !(Tantza era mai scurt )

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Fato, mie sa nu-mi aduci rebuturi, condamnati si popi, ca n-am eu treaba cu d-astia... pe mine ma excita uniforma si epoletu'... sa il trag de epoleti ... fug si eu ca face vocalize cateaua si e baritonala rau de tot pentru o catea ... da' ma intorc, nu scapati de mine asa usor!

I never fake ... sarcasm

un comunitar nu vrei?
sotu' lu' Misha are "inzigne" si epoleti ca-i mai copt !
Ce zici ,Misha,i-l dai o tura?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Bey,pescuiti-o si pe Kari de la halalalt subect'...cred ca beu cateva pahare in plus si nu mai vazu' subectu' nou

Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.

Craciun fericit !

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

unu' pleaca,altu' vine
gabi,noapte buna!
MB,plimba repede cateaua si vin-o la vorbit
eu am fost la facut chec,ca tipau astia ca vor dulce

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

bey dar ati avut "viermisori" la deste nici nu am apucat sa va citesc din urma

Noapte buna tizo

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Gata, sa traiti, m-am returnat. Frig, frate, frig. Si fata asta nu mai prididea sa scurme in metru ala de zapada pe care l-a gasit. O bucurie are si ea si nu se indupleca Doamne-Doamne de ea sa ii dea si ei o bucatica de zapada numai a ei .

Tantza, ah? Vezi ca te tin minte! Fii atenta, sunt cu buricu' pe tine!!

Mai, eu nu vreau sa iau o tura unu'... eu vreu sa-l epuizez cu tot ce am invatat si pe urma sa vad eu ca nu se intoarce la coana Tantza.. numai sa vad eu ca nu-l dau pe spate! O sa-i creasca epoleti direct din umeri pana sa mai plece el de la mine...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput