* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)
Raspunsuri - Pagina 9
Mona40 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mona40
Buna Aurel-cris Te rog sa ma treci si pe mine la aspirantutze... Mona40, 40ani , o fetitza 14 ani plus aspiranta la bb, 2IUA cu stimulare , inca nu stiu rezultalul la ultima, Israel Multumesc Mona Mona :) |
Nu stiu de ce nu se vade raspunsul meu...
mai incerc odata
mona
Mona
:)
aurel_cris spune:
Am primit un link cu inca cateva mamici care nici nu stiam ca au fost gravide,este vorba de Donatino,Madlen,Idaira.Am mai verificat niste gravidute daca au nascut si le-am dat de urma,deci sa marit listuta la mamici.Ce ma bucur,incet incet sa treaca toate aspirantele la mamici.
O primavara frumoasa si un buchet de
pentru 1 Martie.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
goldi spune:
Incerc sa spijin marirea listei de mamici pe care o bibileste draguta de Aurel-Cris - doar, doar dispar toate spirantele si raman numai mamicute - si incep, dupa ce mi s-au lungit urechile de atata asteptare, un mare FIV. Luna asta incep inhibarea si pe la jumatatea lui aprilie va fi ET, iar de 1 Mai voi fi mamica. Simplu, nu ? ce atata bataie de cap pentru un lucru atat de usor ...?! ![]()
A, sa nu uit sa-i spun si lui Doamne-Doamne de planul meu 

guzelnico spune:
O primavara frumoasa si fructuoasa va doresc, dragute fete! 

Goldi, ma bucur pentru optimismul tau. Sa te tina DD tot asa!
Multa rabdare in pregatirea pt. FIV si mult succes!
Eu ma aflu in perioada stimularii ovariene si monitorizarii pt. FIV 2, maine merg din nou la control si probabil voi afla si ziua punctiei foliculare. Am de pe acum emotii desi am mai trecut printr-un FIV.
Fetelor, nu trebuie sa ne lasam! Sunt sigura ca fiecare dintre noi are pregatit un bb, numai ca nu vine intotdeauna exact cand ne dorim.
Pupici!

aurel_cris spune:
GOLDI,GUZELNICO abia astept sa va vad pe listuta gravidute si dupa aceea la mamici

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Mona40 spune:
'Neata fatuci.
Nu inteleg de ce nu "activati " pe acest subiect.
Probabil ca va plimbati si pe la alte subiecte.
Raport: Eu Z 24 de la CM si Z10 de la IUI (2).
Fetelor, luna trecuta, cu o spapt inainte sa-mi vina CM innebuneam de durere de sani.
Acum...nimic...precum o virgina....si pe bune ca sunt
-ca zodie ![]()
![]()
In schimb mi-au aparut niste pete pe fata....
Nu stiu care e legatura....oricum mai am de asteptat vreo sapt cel putin....desi eu aveam CM la 28 de zile ...dupa prima stimulare mi-a venit la 30 zile..
deci acum iau in considerare 30 zile....iese 10 martie...
Va doresc o primavara fericita si plina de impliniri.
Va urez sa treceti cu bine aceasta perioada economica nefasta , care-si arata coltii in toate tarile, si sunt sigura ca in Romanica...are fetze foarte lugubre...
Ps pentru moderaroare...tot nu m-am gasit pe lista aspirantutelor.
Va pup
Mona
miki-miki spune:
Aurica , un buchet mare de flori pt tine mami
si un calduros LA MULTI ANI ! pt Biencutza
cea dulcica si premianta
.
Fetelor
care nu ati votat-o pe Biencutza va rog faceti-i un cadou virtual, un vot. O gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">aici cu au1.jpg si au2.jpg
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
guzelnico spune:
Votat Biencuta- draguta!
La multi ani, sa creasca mare,sanatoasa, frumoasa si desteapta!
Goldi, cum merge tratamentul pt. FIV?
Mona40, iti tinem pumnii!Sa dea DD sa fie bb!
Nu te necaji ca nu esti pe lista aspirantelor. Nu vreau sa-i stric surpriza dar intuiesc ca Aurel-cris mai asteapta putin ca sa te treaca direct pe lista mamicilor
!
Pentru toate fetele, calde salutari!
galliciana spune:
hello, hello, hello!! daca mai primiti pe cineva..............
as fi si eu pe aici.........
banuiesc, ca, as avea multe de invatat de la voi!!!!
pupici la gagici!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Votat Biencuta- draguta! La multi ani, sa creasca mare,sanatoasa, frumoasa si desteapta! Goldi, cum merge tratamentul pt. FIV? Mona40, iti tinem pumnii!Sa dea DD sa fie bb! Nu te necaji ca nu esti pe lista aspirantelor. Nu vreau sa-i stric surpriza dar intuiesc ca Aurel-cris mai asteapta putin ca sa te treaca direct pe lista mamicilor !Pentru toate fetele, calde salutari! |
Guzelnico....,
Eti sugubeata rau de tot...

Nu m-am gandit la asta , dar sper sa te auda DD si sa trec direct la gravidute....
La Multi ani Biencutei...
Am incercat sa votez ..dar mi-au spus ca nu am access...
nu stiu de ce.....poate pentru ca nu sunt pe nici listuta??
Oricum revin cu raportul....
Z 25 de la CM si Z 11 de la IUI (2 )
Semne...doar in capul meu... nu ma doare nimic...si ici la ovare nu vad vreo sensibilitate...
Cred ca weekendul va fi decisiv...
Fetelor, eu merg la sala ...aerobic de 2 ori pe sapt.
am fost si ieri...credeti ca nu e indicat?
Nu fac efort din burta si nici nu sar in sus ....dar parca poti sa stii.
nici nu vreau sa opresc efortul de orice fel...ca la serv stau ca o mamaliga

ziua intreaga in fata calculatorului si nu fac nici un efort..apoi..in masina si acasa...
deci si activitatea este indicata...
oricum...daca e sa fie...
Stiti fetelor...eu am prins vremea lui Ceasca ( pentru novice....imposibilitatea de a avorta in caz ca nu voiai copii ) si stiu colege care sareau de pe sifonier ca sa nu se prinda...si tot se prindea...
dar erau ffff tinere...
eu am facut doua avorturi controlate dar deja era dupa'89 si deci era legal...
apoi mi-a zis doc aici in israel ca ori iau pastile ori nu mai fac nici un avort ca e mai nociv...
si dupa un an de pastile...
am vrut copii...
si a iesit Mariuta mea draga...cu ochi negri ca ciocolata...( si eu cu ochi verzi...)...tot asteptam pe la 9 luni sa se albastreasca ochii fetitei...
nu stiti ce frumussete de " tigancusa " am...
am sa pun si eu niste poze... deja e domnisoara...are aproape 14 ani...
ma scuzati...m-a apucat melancolia....
femeie nebuna cu hormoni.....si probabil cu bb in burtica

va pup din suflet si astept vesti imbucuratoare de la toate fetele..

Gallicia, Bine ai venit in randul "gainilor" care dupa cum stim ...fac ciorba mai bunaaaa

Sper sa te vad cat mai curand

Povesteste-ne detalii despre aventura ta.
pupic
Mona