* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ei, asa mai da !
Putina miscare si pe la ^...peste 35 de ani^
Felicitari Signora, ma bucur nespus cand aud povestile voastre de succes si bun-venit celorlalte aspirante noi-noute

Iar Biencutzei o printesa ca si ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Mona40 bine ai venit alaturi de noi,sa-ti ajute DD sa fie cu ochisori.Eu cred ca ai putea sa incerci un test de sarcina sau de sange si dupa 14 zile de la IA.Eu n-as avea rabdare sa astept ziua cand ar trebuii sa-mi vina ciclul.
Simonia curaj,trebuie sa speram ca o sa iasa soarele si la noi pe strada.
GUZELNICO multa bafta la noul FIV.
SIGNORA felicitari si o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GUZELNICO stiu ca este greu si eu am avut o sarcina oprita in evolutie,deasemenea luase ani ca sa ajung acolo.Am sperat si am mers inainte si am reusit,sper ca in curand vei reusi si tu.
MONA iti tin pumnii sa dea DD sa fie cu ochisori de data aceasta,asteptam marea veste.
ANDREEA bine ai venit la aspirante,Erin este deasemenea un frumusel,e minunat ca vrei sa ii faci o surioara.
SIMONIA sotul tau a facut vreo spermograma,scuze daca ai mai scris dar stau rau cu neuronul caci bulina ma solicita la maxim.
GOLDI si mie imi place ca sa mai animat si aici putin.
IOANATUGS tu nu mai zici nimic.
Bianca va multumeste frumos ca v-ati facut timp si ati votat-o la concursul clipe de viata.
Pentru cine vrea sa o mai voteze pozicile sunt la semnatura.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumesc de primire fetelor...sunteti tare dragute...eu nu ma incadrez chiar la subiect, adica nu am mici macar 32 de ani...dar...aspir si eu ca si voi la inca un bebe mic

va pup o seara faina! si spor la lucru! stiti voi care...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

'Neata fetelor,
Eu sunt la serviciu si mananc iaurt cu seminte de bumbac pisate.
Asta ca sa ajute la metaboulism...daca va intereseaza...elimina tendinta la constipatie.Pentru ca iau acid folic , care predispune la constipatie in cele mai multe cazuri.
Oricu, daca in primele zile dupa IA am avut o senzatie naspa , ca si cum cineva a umblat la uterul meu, acum nu mai am nici o senzatie...
nici durere nici nimic...sunt la 4 zile dupa IA.
sper ca sapt viitoare sa vad ceva semnale ...de bebe...
am citit pe forumuri ca desi foliculii pot fi mari, 20;22mm nu inseamna neaparat ca au " ovucide" deci ca se transforma in ovule...
m-a deceptionat vestea, ca nu conteaza cati foliculi ai nu inseamna ca sunt prolifici....
Oricum, mergem inainte...
sotul meu ia Vit E. Am citit undeva ca nu e bine de luat mai mult de 10 zile pe luna.
Stiti ceva?
Oricum, va doresc o zi buna...

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna ziua tuturor fetelor!

Lyly mar- m-am intristat citind despre problemele tale dar am inteles din raspunsurile fetelor ca nu este totul pierdut daca ai incerca prin FIV. Ai inceput/ incercat procedura?

Mona 40- Asteptam si de la tine vesti bune.Nu te amari citind despre esecuri. Fiecare organism reactioneaza diferit. Fii optimista! Asa m-au incurajat si pe mine fetele sufletiste de pe acest forum.Le multumesc.Acum privesc cu mai mult curaj FIV 2.

Simonia- daca stiam ca E inseamna esec, nu te mai intrebam, iarta-mi ignoranta inca o data. Pe de alta parte, nu cred ca e bine sa le tii numarul. Asa am facut si eu 2 ani la rand (nici sa nu te gandesti sa-mi faci socoteala la E-uri )Si am facut toate investigatiile posibile, inclusiv histerosalpingografie. Dupa care, dr. m-a intrebat daca sotul meu a facut spermograma. Raspuns: nu. Imediat l-am pus la treaba si surprize: calitatea spermei ff slaba (spermatozoizi lenesi si prostanaci), facut tratament medicamentos si cu oua de prepelite, iar spermograma, iar calitate slaba, investigatii, descoperire varicocel, operatie pt. extirparea varicoceilor, iar spermograma, iar calitate slaba. Concluzia dr.: FIV. Asa ca, pana cand nu-ti pierzi tu speranta si optimismul definitiv, trimite-l si pe sotul tau la spermograma. Nu e o metoda invaziva ca cele prin care trecem noi, sotiile iubitoare si grijulii. Asteptam vesti bune

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

guzelnico ,eu mai incerc inca o IA, maine ma duc la dr sa-mi monitorizeze foliculii si sa-mi spuna cand imi face IA.
Ma gandesc la FIV, dar mai sper.
PUPICI LA TOATE FETELE,

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Nu stiu daca am postat aici sau in alta parte intrebarea dar ma framanta ceva..
Nimeni nu vormeste de morfologia spermei pe aici...
nu aud de tratament medicamentoase sau naturiste...
daca stiti ceva dati si mie de stire. ca al meu are intr-o spermograma 2% normali si 4% la limita normalitatii iar in alta , 9% normali.
In rest sta bine cu nr si viteza...
eu oricum am cumparat di Rom branca ursului solutie hidroalcoolica , si desi se stramba o serveste in fiecare dimineata + vit E.
Deoarece eu fac stimulare am considerat sa nu iau si branca ursului ca sa nu explodez ..de folicul
mai vedem si luna asta si daca e de nu...mergem si noi la urolog.
Ce este curios e ca doc de aici nu a fost impresionat de spermog lui in mod negativ.
el zice ca e ok si ca nu trebuie nici un tratament...doar eu
va doresc o seara placuta si vise cu ochisori...

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

MONA- Credeam ca doar eu trec prin asemenea frustari. Am impresia ca e o intelegere tacita a barbatilor de a se proteja unul pe altul, desi vorbim de relatia pacienti- doctori urologi, ginecologi.
Nici in cazul nostru, doctorii nu au avut nicio reactie vizazvi de spermograma sotului. Desi, din rezultatele obtinute pe parcursul unei perioade de 2 ani (a suferit si o operatie de extirpare varicocel), am descoperit ca, de fapt, cauza pt care nu pot ramane insarcinata normal este calitatea slaba a spermei sotului meu.
Toate analizele mele au iesit fffff bune, am trecut inclusiv prin experienta neplacuta a unei histeroslpingografii.
Referitor la morfologie, aceasta se refera la forma si marimea spermatozoizilor. In Romania, spre ex, un rezultat bun ar trebui sa fie 50% sau mai mult cu morfologie normala.In Turcia, normalul incepe de la 35%.
In cazul vostru, banuiesc ca doctorul a luat in considerare si celelalte valori care contribuie la calitatea spermei, respectiv mobilitatea si viteza. Adica, sunt putinei cu morfologie normala, dar vioi in miscarile de inaintare
In aceasta perioada eu fac stimulare ovariana pt FIV2.
Sotului mei i-au fost prescrise vitamina E si zinc.
In paralel,in fiecare dimineata, pe stomacul gol, il servesc cu 2 oua crude de prepelita amestecate bine cu cateva picaturi de lamaie si miere. Pentru a preveni greata, ii pregatesc alaturi si un pahar de suc portocale.Sunt o sotie buna si grijulie

Succes mult tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

MONA- Credeam ca doar eu trec prin asemenea frustari. Am impresia ca e o intelegere tacita a barbatilor de a se proteja unul pe altul, desi vorbim de relatia pacienti- doctori urologi, ginecologi.
Nici in cazul nostru, doctorii nu au avut nicio reactie vizazvi de spermograma sotului. Desi, din rezultatele obtinute pe parcursul unei perioade de 2 ani (a suferit si o operatie de extirpare varicocel), am descoperit ca, de fapt, cauza pt care nu pot ramane insarcinata normal este calitatea slaba a spermei sotului meu.
Toate analizele mele au iesit fffff bune, am trecut inclusiv prin experienta neplacuta a unei histeroslpingografii.
Referitor la morfologie, aceasta se refera la forma si marimea spermatozoizilor. In Romania, spre ex, un rezultat bun ar trebui sa fie 50% sau mai mult cu morfologie normala.In Turcia, normalul incepe de la 35%.
In cazul vostru, banuiesc ca doctorul a luat in considerare si celelalte valori care contribuie la calitatea spermei, respectiv mobilitatea si viteza. Adica, sunt putinei cu morfologie normala, dar vioi in miscarile de inaintare
In aceasta perioada eu fac stimulare ovariana pt FIV2.
Sotului mei i-au fost prescrise vitamina E si zinc.
In paralel,in fiecare dimineata, pe stomacul gol, il servesc cu 2 oua crude de prepelita amestecate bine cu cateva picaturi de lamaie si miere. Pentru a preveni greata, ii pregatesc alaturi si un pahar de suc portocale.Sunt o sotie buna si grijulie

Succes mult tuturor!

Draga Guzelnico,
Cred ca ai dreptate..e un complot planetar masculin....mmmmmmmm
Mai avam de lupta si in acest domeniu...
Dar ce sa-i facem, pana la urma noi trebuie sa-i nastem pe copilasi asa ca ..."pe noi cade magareatza"
In orice caz cu toatele speram ca probabilistic ...sa fie cu ochisori...
Succes la Fiv si va pup pe toate

Mona

Mergi la inceput