* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)
Raspunsuri - Pagina 21
guzelnico spune:
Mona,iti multumesc pt sustinere. Chiar ma intristasem putin dupa mesajul lui Deevei, in conditiile in care sunt in ziua 4 dupa embrio transfer. Adica deja se contureaza niste vieti minuscule, de 9 zile ... pe care tot DD le-a facut posibile.
Incepusem sa-mi fac mustrari de constiinta.
Dupa primul esec, m-am gandit si la aspectul ca FIV-ul este putin o joaca de-a DD.
Mi-a trebuit mult curaj sa reincep procedura pentru al doilea. Celalalt FIV l-am facut in iulie anul trecut.
Am trecut prin momente foarte grele si eu, si sotul meu. Parea ca totul e pierdut pt noi, sperasem sa ni se implineasca visul de a avea un copil si totul s-a spulberat dupa 3 saptamani.
Si noi ne rugam la DD si noi credem ca doar prin vointa Lui vom avea copii.
Dar asta inseamna ca trebuie sa asteptam doar sa ne pice minunea, fara sa depunem niciun efort?
Mona, dincolo de acest aspect, ma bucur mult pt tine. Te admir foarte mult. Esti foarte hotarata. Nu renunti usor la visul tau desi mai ai o minune de fetita de care iti doresc sa te bucuri toata viata.
Intrebare: Din moment ce ai inceput stimularea, oare nu ar trebui ca dr sa te monitorizeze mai des pana la momentul ovulatiei?
Din ce povestiti voi, cele cu stimulare pt IA, tratamentul e sensibil la fel cu cel pt FIV. Monitorizarile (analize de sange pt estradiol si ecografii) lasa de dorit
! Desi acestea stabilesc dozajul medicamentelor/ injectiilor si momentul exact cand primim injectia Ovitrelle pt spargerea foliculilor.

galliciana spune:
buna, fetelor!!!

am vb cu doctorul, maine merg la el, intre 9-12. L-am sunat, bineinteles, el nu isi aduce aminte de toate pacientele, dar, macvar spune haideti sa vad despre ce e vb.Deci, MAINE, la doctor. uffff.
Da, desi este luni, nu am facut apr nimic, ma apuc imediat, am zacut precum o plosnita.am bagat cateva rufe la spalat, dar, sincer, ma cam satur de situatia asta.....deh....
deeva, Domnul, le ordoneaza cum vrea el, nu de alta!!!..
fug la treaba, ca deh, ne vedem mai tz!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Nico,
Merci pentru gindurile bune.
Eu personal nu vad nici o problema in Procedura FIv in fatza Lui DD.
Cred ca este o cucerire stiintifica precum, implantul de ficat sau inima sau , implant de maduva....datatoare de viata.
Dar eu nu sunt un exemplu. Poate gresesc.
Daca va trebui voi face FiV si cred ca bucuria de a face puzzle cu copilasul tau e mai mare dacat orice pe lume....Merita orice efort.
In ce priveste monitorizarile mele, cred ca faptul ca ma monit in Z11 este ok.
Daca totul e bine , in aceeasi seara fac Ovitrellul si a doua zi+ a treia zi ( Z12 + Z13 ) pot face procedura de IA.![]()
Slava domnului ca nu pica iar in weekend.
Oricum, noi o sa prestam toata sapt asta si cealalta 

Vorbesc si eu...
Maine mergem la inmormantare . A murit bunica lui sotzu...
Asta este viatza...
Eu am facut conexia ca poate o viatza se duce, si una vine....
Cine stie...cum s-a chinuit ea sa moara asa ne chinuim si noi sa aducem pe lume un sufletzel nou.

Galliciana, Pe unde umbli? Bortzoaso ![]()
Pupic la fetici
Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Deeva, sunt sigura ca esti bine intentionata in sfaturile tale dar cateodata am impresia ca postezi raspunsuri pe forum fara sa fi citit mesajele noastre anterioare. Arunci cate ceva, fara sa gandesti, si apoi incerci sa dregi busuiocu'.
Sfat: In partea de jos a casutei in care scrii mesajele se afla un buton "Vizualizeaza".Poate n-ar fi rau sa-l folosesti inainte de a apasa "Trimite un raspuns".![]()
Reciteste, te rog, cu mai multa atentie, mesajele mele din 13.03.
Interpretezi totul subiectiv desi aici, pe acest forum trebuie sa ne dovedim altruismul.
Acest forum nu este pt a ne etala cati bani am avut, pt cate FIV-uri etc. Doar pt ca tu nu esti de acord cu progresul stiintific, nu-ti da dreptul sa ma judeci pe mine pt "actiunile" (a se citi EFORTURILE) mele pt a avea copilul foarte mult dorit.
Nu crezi ca-l vei mania pe DD, judecandu-ma in necunostinta de cauza?
Crede-ma, pt FIV este nevoie de foarte multa vointa, rabdare, perseverenta, stapanire de sine, incredere, mult curaj, sprijin (si as putea continua, dar se sperie fetele care se pregatesc sa incerce FIV). Toate aceste calitati iti sunt insuflate doar de credinta, fara increderea ca DD te va ajuta nu poti trece prin intreaga procedura.
Banii sunt un detaliu nesemnificativ (dar nu de neglijat, desigur).Si tot cu ajutorul lui DD ii faci sau nu si pe ei, pe bani. EL iti creaza oportunitati, EL iti da putere de munca si inteligenta in gestionarea corecta a afacerilor.
Trebuie sa-ti spun ca, aici, la clinica din Istanbul, dr care mi-a efectuat primul ET a spus rugaciuni pe tot parcursul interventiei. La al doilea ET, dr a inceput si a sfarsit interventia cu rugaciune. Chiar si mie mi-a spus ca nu tb sa ma gandesc la ce se intampla ci doar sa ma rog la DD sa reusim. Vrei sa-ti spun ca am simtit prezenta divina in sala de operatie? 
Eu, personal, consider ca adevarata credinta nu tb etalata, ci traita, de fiecare in parte, asa cum simte de cuviinta.
Daca iti doresti cu adevarat, sa-ti ajute DD sa devii mama!
galliciana spune:
Auzi, fetita???? Mami mona, cred ca iti trebuie ochelari, banuiesc ca nu ai.....
nu vazusi ca scrisei, mai sus de tine,fata buna??
fetita,draga, nu sunt, nu te agita!!! e duphastonul de vina....mentionez, ca, in continuare, nu mai am nici un simptom,col uscat, si gata! colul era uscat si pana acum, sa stiti!
ovarele mele dorm, nu de alta.....
Esti optimista, si asta e bine, ma bucura!
Condoleante pt bunica!
Sa stii ca ai dreptate!!si eu cred la fel, date fiind cele traite si vazute, nu de alta....
fetelor pe unde sunteti???
nico, iti doresc sa ajungi ziua finala, cu bbicii in burtica!
oare cate zile sunt?? stai ca ma apuc la socoteala....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Galliciana, asa te vreau, draga noastra, revista presei!
Deocamdata, tu esti sursa noastra de vesti bune.
Dr nu-si aminteste azi de tine, dar de maine in 9 luni tot o sa te vada si-o sa te tina minte. Dar asta depinde si de tine. Bombardeaza-l cu intrebari. Cere-i permisiunea de a-l suna pe mobil daca ai neclaritat sau daca simti ceva ciudat...
Vaaai, ce pisaloaga sunt
!
Hai, sa vii maine ca din
si daca te intalnesti cu Doamne- Doamne, spune-i si de noi!
aurel_cris spune:
Avem capitol nou aici
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu