* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

ce sa spun , sunt o tipa ce m-am casatorit tarziu ( deocamdata civil in 2007) , nunta o sa o avem anul acesta si imi doresc tare mult in ziua cununiei religioase sa fiu insarcinata

sunt o fosta bona ,acum o luna am terminat cu ultimul copil de 2 ani , iar acum sper sa vina al meu bebe cat mai repejor

eu si sotul ne dorim tare mult o fata

daca vreti sa ma mai intrebati va raspund cu drag , din pacate am o bunica in grija are 88 ani.. apuc sa intru pe forum mai mult seara si cam rar

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Cinezee, bine ai venit printre noi! Impartaseste-ne povestea ta.
Calde imbratisari tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaghi spune:

Draga mea aurel_cris, bubu al meu este Andrei Ioan si este toata viata mea desi acum trece prin faza de superrasfatat. Inchipuie-ti ca nimeni nu mai credea ca o sa am un bibic si au stat cu inima stransa mai ales ca au stiut ca se poate sa dau coltul ori eu ori Andi ori amandoi pana in ultimul moment. Acum este cea mai dulce minune si in fiecare seara ii multumesc lui DD pentru el.
Va pup pe toate si va tin pumnii stransi, stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Nu pot pentru ca sa zic ca ma bucur de companie la acest subiect , insa faptul ca s-a animat atmosfera este coooolll
Bun venit noilor aspirante si dupa cum se ureaza pe forumul asta, sedere scurta la "Aspirante ... " si revedere la "Mamici de ..." .
E, ce ziceti, o punem de o cafeluta peste cateva luni la "Mamici de ..." ?
Io am marele merit ca toata lumea (feminina !) ramane gravida pe langa mine, asa ca ...stati p-aci, ca sigur la anu' sunteti cu baby

Deeva, draga mea, recunosc criza si disperarea prin care am trecut si eu pe la varsta ta, o depresie in care m-am zbatut cativa ani, chiar.
In liceu aveam un prof de mate, care cand ne vedea tampe la tabla in fata unei probleme, ne spunea "ei, lasa, ca e greu pana ajungi la fund, ca dup-aia o iei pe jos !" si surprinzator, asa e . Cand ajungi atat de jos ca nu mai ai unde ajunge, totul devine mai plat si mai suportabil.
Toate avem aceleasi temeri, ne zbatem ca niste nebune sa avem copil si poate vom avea un copil cu probleme, sau vom face cancer si copilul va ramane fara mama, sau ... nenumarate alte scenarii negativiste. Da, se poate.
Nu are rost sa te zbati, unor oameni le e dat sa obtina usor totul, altora nu, iar altii niciodata nu vor vedea limanul. Suntem insa datori sa incercam totul pentru a ne indeplini visele.
Dictonul meu preferat este "Dumnezeu ii iubeste pe cei curajosi" si incerc asta in fiecare zi a vietii mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Goldi, nici nu stii cat ma bucur sa-ti citesc mesajul. Eu acum m-am impacat cu destinu. Faca Dumnezeo ce-o vrea cu mine.
Am si eu un dicton preferat: Dumnezeu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui. Exista o intreaga teorie si multe minti luminate au consumat tone de cerneala pe tema asta. Gandul bun atrage fapta buna, faptele alcatuiesc detinul si destinul iti marcheaza viata... ceva de genul asta nu mai stiu exact vorbele.
Si daca avem putin discernamant ne luam si noi dupa vorbele unor oameni destepti care au scris aceste lucruri fiindca le-au trait.

Dragele mele capul sus si cu burtile inainte!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

deeva ca mare dreptate ai ....la cat mai repede cu voi la sectiunea burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fetelor?

Ce e linistea asta? Ati somat ieri sau ati sarit parleazul deja pe forumul ?

Galliciana, cum te mai simti?
Mona, ai fost la dr? Ce vesti ai?

Vestile mele: mi-au tranferat 2 blastocisti (fara anestezie, a durat vreo 15 min maxim), mi-au prescris Coraspirin, Clexone- injectii (continui si cu Progesteron, bineinteles, 2 fiole dim, 2 fiole seara)
Trei zile lenevesc, intinsa sau in sezut, cu exceptia momentelor cand tb sa merg la toaleta/ bucatarie/ spital pt injectii.

Mergi la inceput

Scuze pt mesajul anterior,dar se pare ca site-ul mi-a jucat feste, nu vizualizam decat pana la pag 16.

De fapt, voi ati muncit, nu gluma!

Bun venit, Deeva73! Fruntea sus, nu e timpul pierdut! Sunt sigura ca DD ne-a pregatit fiecareia dintre noi cate un bb, fie el pe cale naturala, cu ajutorul stiintei sau, de ce nu, un sufletel ce asteapta sa fie infiat. Recunosc, mi-a trecut prin minte si acest aspect... Dar dupa ce incerc tot ce poate depinde de mine.

Chiar s-a animat forumul nostru. La cat optimism debordam, e musai sa vina bebelusii, rand pe rand, pentru toate!

Galliciana, nu am absolut niciun motiv de suparare pe tine/ voi. Si apoi, glumele nu pot decat sa ne mai ridice moralul. Nu mi s-a parut ce vreuna dintre fete este f sobra/ suparacioasa.Tu cum te simti, viitoare mamica? Esi cuminte sau tb sa vin sa te leg de pat?!

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Am simtit si ieri prezenta voastra. Aveam o stare atat de buna, incat am refuzat acupunctura impotriva stresului.
Eram atat de optimista, ca incepusem sa le incurajez pe cele prezente la ET, de parca eu nu eram in aceeasi situatie. Am vb cu dr in tot timpul transferului. A fost o veselie...

Mona, m-a intristat vestea ta dar te admir f mult pentru starea de spirit. Esti super !
Sfatul meu in continuare: SCHIMBA DR!!!!Cum adica ti-a dat injectia de rupere a foliculilor tarziu, doar pt ca era weekend?!In perioada stimularii, nu ti-a monitorizat dezvoltarea foliculilor prin ecografie si rezultatul estradiolului (analiza sange)??? Nu am retinut cu ce ai facut stimulare, dar dozarea se face in fc de acele rezultate.

Goldi, ce mai faci? Multumesc pentru sustinere. Cand se apropie pregatirea pt FIV, daca ai nevoie de ceva info/ medicamente/ injectii, sa ma anunti.

Simonia, draga noastra, capul sus. Ce-i tristetea asta? Sa te sfatuiesc si pe tine sa-ti schimbi dr?

Cinezee, fii optimista! Daca ai atata bunatate sa ai grija de copiii altora/persoanele in varsta (fie ele si din familie), sigur DD ti-a pregatit si tie macar un bb sa-ti lumineze viata.

E momentul sa ma intind putin, dragele mele.

Mergi la inceput

Deeva73, interesant topicul Rugaciune ortodoxa pentru dobandire de prunci.

Este adevarat ce se spune acolo, nu pun niumic la indoiala.
Atunci cand insa astepti un copil ani de zile cu eforturi fizice si financiare extraordinare,avand posibiliatea sa-l cresti f bine si sa-l educi f frumos, nu ti se pare putin nedrept ca minunea intarzie sa apara sau,mai trist, atunci cand incepe sa se contureze, se ridica la Domnul!?
In schimb, altii se inmultesc "fara numar",copiii lor mor de foame, in frig si mizerie

Cine poate sa-mi explice aceasta nedreptate a vietii?

Cand primul nostru FIV s-a soldat cu esec, si eu si sotul meu ne intaream unul pe celalalt spunandu-ne ca exista, in lumea asta, un copilas menit noua, care ne asteapta sa-l infiem. Plangeam amandoi si ne intrebam de ce DD nu ne poate ajuta sa avem propriul nostru ingeras, din propria noastra samanta. Oare e gresit sa-ti doresti un copil al tau? Nu asta e menirea fiecarei femei?

Scuza-ma, nu mai pot continua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Guzelnico, vrei sa incepi week-end-ul ciufulita ?! Ia vezi, nu stresa bb-ii cu prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Goldi, esti o dulce!

Mergi la inceput