* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)
Raspunsuri - Pagina 15
Mona40 spune:
Nico, Promit si jur credinta..nu mai fac nici un efort..
Doamne ajuta....
Stai ca am vazut ca nu am voie sa conduc...atunci cum ajung la serviciu??? mai bine conduc decat sa ajung cu autobuzul, ca am mult de mers pe jos de la statie la serv...
Promit ca am sa conduc "incet"
![]()
Galicia, nu inteleg, a iesit testul negativ?
doar ai vazut ca nu e musai sa iasa pozitiv in primele zile..
La cate Z iti venea de obicei CM? Inteleg ca esti in Z32 ?
Cand mergi la analiza la doc?
Sa ne auzim cu ochisoriiii
Mona
:)
http://tt.lilypie.com/q23op2.png
galliciana spune:
da, am facut inca un test ce se numeste asa! scuze, pt exprimare.
ziua 33. cm de 27. trebuia sa merg in ziua 13 la monitorizare, dupa closti....................pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Mai, viitoare mamici (Mona, Galliciana), decat sa va bateti capul cu diversele teste, mergeti la analiza Bhcg. Desigur, cand va indica dr. In mod normal, aceasta analiza de sange se repeta la diverse intervale, pentru a urmari evolutia sarcinii (nu-mi amintesc acum intervalele, dar voi cauta).
ET- Embrio Transfer

galliciana spune:
ET- Embrio Transfer
uite,mai, cum se mai desteapta omul, ca deh, daca nu stie.......
nico, nu are sens, asta e, mai urmeaza o luna de incercari.....
pupici la gagici!!!

Mona40 spune:
Galicia,
Nu intzeleg de ce crezi ca totul e pierdut luna asta?
Ce ti s-a mai inamplat si alta data sa ai intarziere?
ai facut stimulare?
Nu ma innebuni...daca tu cuno sapt de intarziere esti pesimista....apoi noi celelalte, cu azi -maine , azi-maine...ce sa zicem..
pup
Mona
galliciana spune:
mona, in prima luna de stimulare-ianuarie,a venit cm la 27 zile.acum,in febr. uite surpriza........
asta e.......
Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana mona, in prima luna de stimulare-ianuarie,a venit cm la 27 zile.acum,in febr. uite surpriza........ asta e....... astept inca o minune in viata mea!!! |
Gali, La mine, aveam CM la 28-29 de zile in mod natural dar dupa prima stimulare din ian mi-a venit la 31 de zile doamne ajuta...ar inca din ziua 30 am avut scurgeri...
acum ziua 30 seara si nu am nimic pe slip...
Doamne ajuta....
Nici nu stiu...daca este un chist, tot intarzie ciclul?...fac si eu scenarii...
pup
Mona
galliciana spune:
buna dimineata!!!
duphastonul mie mi-a mai facut surprize, acum vreo 2 ani, dar atunci il luam in alte zile.
In prima luna de stimulare mi*a venit mai rpd cu 2 zile,
nu mai stiu ce sa mai spun......
pupici la gagici!!!

goldi spune:
Stiti ce e comic ?
Acum cativa ani, faceam enspe mii de teste de sarcina incepand din ziua 10 de la ovulatie,ma studiam, ma masuram ... acum - si ma recunosc in voi
- laaas sa treaca timpul, nu fac teste, nu ma gandesc la nimic desi inima imi e cat un purice ... si iaaar vine ziua 1 
Fetelor, cele care sunteti in asteptari : luati-va temperatura vaginala dimineata, pana sa va ridicati din pat (sau cu un mic drum la baie) si daca e peste 37C inseamna ca CM e departe, indiferent ce ar insemna asta .
Sfant e totusi bhcg. In cateva ore stiti cum sta treaba .
galliciana spune:
hello, goldi!!!!
mai,nu e chiar comic, dar, ma rog!!......
si eu am ingrosat randurile celor cu teste nenumarate, mai ales ca unde am fost eu, au ffffffffffffff scumpe.... deh...... nici eu nu faceam, daca nu era prostia asta de intarziere, dar, se pare ca stiu cauza!!
pe cand FIV, goldi?? ce noutati mai ai???
fug la bucatarie!
pupici la gagici!!!