* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)
Raspunsuri - Pagina 12
galliciana spune:
nico, suntem acolo!!!!!!!!!!!!!!
iti suflam in ceafa, simti???????????
offfffffffff...........
eu sunt debusolata, nu stiu de ce....
am motivele mele, nu de alta..........
Mona, in iasi sta tatal meu, hahaha!!!
mona, las-o usor de tot, rau de tot cu efortul,
mai ales saptamanile de dupa ovulatie, te rog!!!!
nico, acum te tinem de mana, si 
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana nico, suntem acolo!!!!!!!!!!!!!! iti suflam in ceafa, simti??????????? ![]() offfffffffff........... eu sunt debusolata, nu stiu de ce.... Mona, in iasi sta tatal meu, hahaha!!! ![]() mona, las-o usor de tot, rau de tot cu efortul, mai ales saptamanile de dupa ovulatie, te rog!!!! nico, acum te tinem de mana, si ![]() pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Gallicia Draga, eu sunt acum paste mari si ta
Cum te simti tu?
Eu sunt f oscilanta..de la agonie la extaz..
Diferenta fata de luna trecuta , este ca nu am asa tensiune in sanim ci doar "ii simt greoi".de burta, ce sa zic..ori mi-e foame , ori vine CM ori...nu stiu ce sa zic...
Eu oricum nici macar nu mi-am cumparat test...ca sa nu ma stresez degeaba...doar daca nu vine dupa 31-32 de zile, voi incepe sa sper...
Dar dupa toate boroboatele care le-am facut luna asta...cred ca am sa primesc pedeapsa...
Inca un gand bun ptr Guzelnico...
pupici
http://tt.lilypie.com/dUOkp2.png
Mona
:)
galliciana spune:

Mona, mai mult agonie, decat extaz............. deh.........
asta e........Nico, ce faci, cum te simti???
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
Fetelor, dragutelor, va multumesc din suflet pt participare
. Am simtit energia transmisa de voi si mi-am infrant emotiile.
Mi-a fost cam rau dupa punctie, in sensul ca mi-a scazut putin tensiunea si am
mult din cauza anesteziei.
Dar acum sunt bine, sunt odihnita dupa un somn bun si lung ![]()
Rezultate pana acum: 16 ovule extrase si material suficient de la sotul meu (desi aici conteaza calitatea
, nu cantitatea)
Mi-au prescris Monodoks,Prednol si cel mai neplacut, Progesteron- 60 injectii. Inainte de a pleca din clinica, mi-au administrat 2 injectii Decapeptyl- pt refacerea mai rapida dupa punctie, dupa cum am inteles.
Nu vreau sa va plictisesc
cu tratamentul meu. Detaliile acestea sunt pentru cazul in care, vreodata, aveti avea nevoie de medicamente/ injectii de negasit in Romania. Socrii mei sunt farmacisti si au relatii la depozitele farmaceutice din Istanbul.
Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc:
LA MULTI ANI, FEMEI FRUMOASE, BLANDE, CALDE, PRIETENOASE !

galliciana spune:
LA MULTI ANI, dragele mele, sa avem parte cat mai rpd, de ceea ce ne dorim!!!!!Sa aveti o zi frumoasa, asa cum v-o doriti!!!

Nico, draga noastra, ma bucur ca ne-ai simtit acolo, si acum esti mai bine, iti vei reveni rpd, esti o luptatoare, ca noi toate!!!
pupici la gagici!!!!

o zi frumoasa, plina de iubire, multumiri, si dorinte cat mai multe, care sa fie apoi realizate!!!

Mona40 spune:
La multi ani Minunatelor!
Sa va dea DD copilasii mult doriti , si multa sanatate sa va bucurati de ei.
Nico, tinem pumnii in continuare.
Multa odihna , te rog...vezi ce m-ai certat fetele pe forum pentru nesabuinta mea.![]()
Eu ce sa zic..z28 de la ciclu ( de 28 sau de 30 zile...ca nu mai stiu...) si Z 14 de la IUI.
Nici semne ca da dar nici semne ca nu.
mai astept vreo 2-3 zile si apoi ma agit pt test...

la tote fetele
Mona
Cinezee spune:
Acum la putin timp dupa ce m-am inregistrat in comunitata voastra am descoperit acest subiect , va salut pe toate pe aceasta cale
Cum eu anul asta fac 38 , simt ca ma incadrez si eu in acest subiect, prin dorinta la care aspir si eu anul acesta, sa devin o viitoare graviduta
Am vazut ca Aurel_cris tine o lista cu viitoarele aspirante , te rog sa ma adaugi si pe mine in acea lista 
Numele meu este Mihaela si sper din iunie sau iulie 2009 sa pot ramane insarcinata
Sper sa pot fi si destul de activa si sa pot tine pasul cu voi 
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa!!!

de 9 martie!!!
ce faceti fetelor, cum sunteti??
bun venit cinezee, sa ni se implineasca dorinta cat mai repede!!!
o zi buna!!! pupici la gagici!!!

Mona40 spune:
Cinezee, Bine ai venit in randul nostru, si sper ca iti vei indeplini visul de a fi mamica....
Ai venit printre noi intr-o luna splendida, in care natura se intoarce la viata si totul se reinnoieste...
O sa fie cu noroc.![]()
Eu in Z29 de CM si Z15 dela IUI.
Inca nu-mi cumpar test...plec de la premiza ca daca e sa fie...o sa fie.Oricum, ieri am avut program la sala si am tras chiulul. Am venit acasa si m-am bagat in pat. Apoi barbatelul a venit cu cadouri si ciocolata si floricele...A fost nice...
De simptome , ce sa zic? Nimic...nu ma doare in mod special, nici chiar tensiune in sani ca luna precedenta nu am...
Doamne ajuta..
Fetelor, va tin pumnii la toate...si asteptam miscari de trupe de la aspirantute la gravidoaseeee![]()
Mona
Mona40 spune:
Fete, cu parere de rau va anunt ca am vazut primele picaturi maronii pe slip ![]()
![]()
Sta este....
O luam de la capat...
Mona