* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

fetelor, stiti cumva ce ar insemna expresia de folicul aplatizat??? sa o interpretez ca atare?? ms

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Mona40, imediat sa incetezi sa te mai duci la sala! Nici la serviciu nu ar trebui sa te duci! Nu poti sa-ti iei concediu? Nu mai conduce masina!Stai linistita, eventual in pat, pana se confirma sarcina sau pana iti spune dr ca ai voie sa faci efort!
Sunt lucruri pe care eu le-am facut si le consider cauze pentru esecul meu. Ai grija de tine, te rog!

Guzelnico, to vorbesti serios?
Sa nu exageram...nici sa conduc masina...?
eu am intrebat doc si a zis ca daca nu ridic haltere...pot sa continui activ sportiva ....
inteleg ingrijorarea ta...dar totusi graviditatea nu e o boala...deci macar in prima perioada nu ar trebui sa te afecteza in stilul de viata...
daca e sa ne gandim mai bine...daca sarcina cade dupa un efort precum condusul de masina inseamna ca oricum nu va fi viabila...
inteleg ca nu tre' sa exageram ca nu mai avem 20 ani dar nu cred ca e indicat sa opresti miscarea...
si da ai dreptate...poate nu la sala , dar mersul in aer liber nu cred ca e nociv...
oricum, merci de sfat...am sa o las mai moale....
Iti doresc un martisor frumos Sambata...sa dea DD sa fie cu ochisori...si sa stai linistita sa nu mergi la sala ca nebuna de mine...ai auzit...?

Galliciana, Goldi Si Simona, va pupic si bafta...

Si acum...ora de melancolie...
E vineri dimineata si...e zi libera..
stiti voi aici e liber vineri si sambata...Shabatul....
E soare si sunt aproape 24 de grade ...
Am marea la vreo 10 Km si poate dam o fuga astazi...sa o vedem...
Casa mea e ca la nebuni...dar nu-mi pasa...n-am chef de nimic...
O sa petrecem mai mult pe afara si ...n-am sa vad dezordinea
Altfel, ma dor putziiinnn sanii si am o senzatie metalica in esofag.....
Dar am si o scurgere albicioasa pe slip...
Fetelor...am luat chiloti negri aseara si fara protejslip ca sa vad mucoasa.... v-am zis ca sunt hormonoasa la creer...
Ma duc sa-mi beau cafeau cu barbatelul...ca s-a sculat//
Va urez un weekend placut si baftos.
Cu drag si dor de tara
Mona

http://tt.lilypie.com/dUOkp2.png
Mona
:)

Mergi la inceput

Fetelor,
Nu o sa credeti dar nu pot aplica poze fiindca sunt "in porioada de probe" si tre' sa mai astept vreo luna si sa mai scriu mesaje....

Deci va rog frumos ..sa-mi ascultati vorbele...sa ma pun bine cu site-ul.....
hai noroc....
Mona

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Galiciana, nu stiu ce e folicul aplatizat, nu am mai auzit pana acum dar cred ca e un folicul care s-a transformat in chist.
Mona ce as vrea sa stau si eu la soare, eu sunt ca soparlele, nu suport frigul. Despre efort, nu e bine sa faci efort mai ales at cand tb sa se implanteze embrionul in uter pt ca, contractiile uterine impiedica asta. Mai tb sa stii ca nu ai voie sa mananci alimente care dau contractii uterine : ardei iute, piper, patrunjel ...

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 5 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaa!!!!
in avanpremiera la 8 martie!!!.......
Mona!!!! perioada de probe????
sorry, dar, recunosc!!!!
miki, cam ma gandeam si eu pe aproape,
sper sa nu am parte de ....chisturi,
avut-am destule.....
logic, am inteles, dar, ma gandeam, ca,
poate stiti voi altceva.....
miros de week end, Mona, petrecere placuta la mare!!!!
du-te, nu ai ce pierde!!!! la noi e f urat, si plouaaaaa....
mi s-a dus un neon, minunat........
continui sa fiu barbat in casa....offff.....
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, dragelor!

Am emotii ingrozitoare. Imi tremura stomacul. Mi-am facut aseara Ovitrell si acum parca ma simt mai plina decat pe parcursul stimularii si simt ceva durere la ovare. Dar maine ma vor goli si stiu ca ma voi simti usoara si bine .

Mona, tocmai asta e, trebuie sa ne menajam la inceputul sarcinii pentru a putea zburda ulterior, pe parcursul ei.Nu exagera cu cafelutele (maxim 1 slaba/zi)Nu te supara pe mine ca sunt pisaloaga.
Noi ne dorim un bb de 4 ani. Am suferit (si inca sufar)dupa primul FIV nereusit . Mi-am propus acum, la al doilea FIV, sa ma menajez la maxim (chiar sa stau la pat daca tb). Nu ma voi plictisi, va am pe voi, fete dragute si calde, care stiti sa rezonati atat la bucurii, cat si la necazuri. Si desigur, sunt inconjurata si aici, in Turcia, si in Romania de minunata mea familie.

Simonia, Goldi, Galliciana, tot inainte, fiti optimiste si nu-i protejati pe sotii vostrii! Puneti-i la treaba: analize, investigatii, operatii daca e nevoie, si munca-munca-munca ! (nu cred ca se plange vreun barbat de procesul tehnologic necesar pt bb )

Miki-miki, petitia am semnat-o cu ceva timp in urma.Astazi ma voi concentra asupra blogului.Din cate am inteles tb sa-mi creez cont nou pt asta.
Spune-ne si povestea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Guzelnico acum in runda 2 votezi cu ac cont, nu tb sa faci altul. Pt sotul/ rudele tale tb alte conturi care se fac pt alte adrese de mail.
Am o prietena de ap 40ani care a facut inseminare de 2 ori anul trecut. Prima data s-a dus la servici , o durea burtica semn ca se intampa ceva pe acolo dar nu a fost sa fie, BHCG f mic. La a 2-a IA a stat cuminte acasa in pat din a 4 zi de la IA si s-a prins. Pana in sapt a 6-a de sarcina a durut-o spatele apoi nu a mai avut nimic.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 5 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Mona, eu zic stai mai "cumintica".Eu am facut o Ia inainte de carciun si cum sa stai in pat? ca trebuia sa fac curatenie ca de,doar venea Craciunul!Asa ca, am mai ridicat una, alta ( nu f grele)dar,dr mi-a spus, dupa ce am avut avortul spontan(in noaptea de Revelion) ca trebuia sa stau cuminte,fara niciun stres( atat pshic,cat si fizic).
Asa ca,stai locului o perioada............
Bafta!

Mergi la inceput

nico,nico, gogogo!!!!!!!
uite ce te asteapta

asteptam cheful de dupa, te rog!!!!

neata, fetelor, va doresc o zi cat mai frumoasa!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

'Neata printeselor.
Guzelnico chiar acum sunt cu gandul la tine.
Cre ca acum se intampla minunea.Iti tinem pumnii stransi.
Bine inteles te rog sa stai linistita dupa....
Sa-ti dea DD cel mai "obraznic" si cel mai dulce bebe din lume.

Da fetelor, m-ati convins...am sa ma potolesc....daca e cu CM pe 10 martie
Nu stiam ca patrunjelul e contactor...adica nici in ciorbe?
Hai ca piperat nu am mancat never...
Cu cafeluta, nu beau mai mult de 1 pe zi.
Si intrebate de baraj....ce facem cu sexul in perioada de dupa IUI.
Eu drept sa va spun, am instaurat abstinenta de dupa...ca sa nu deranjeze...(bine ca m-am zbantuit la sala )
Nico, inca odata tinem pumnii.
pupici

Mona

Mergi la inceput