* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)
Raspunsuri - Pagina 10
simonia spune:
am fost ieri la eco z.10 si am plecat foarte incantata
, aveam foliculi pe ambele ovare de 13 si 14mm. pe drum m-am dezumflat, pentru ca, comparand cu eco de luna trecuta erau si atunci tot doi foliculi, se pastreaza proportia, sunt putin mai mari.
acum sunt tare derutata, daca sunt alti foliculi( atunci au crestere buna ) sau cei de luna trecuta care au mai crescut un pic.
luna trecuta nu am mai facut eco dupa ziua 14 pentru ca erau prea mici.
asa ca acum 'ard" sa stiu.
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia am fost ieri la eco z.10 si am plecat foarte incantata , aveam foliculi pe ambele ovare de 13 si 14mm. pe drum m-am dezumflat, pentru ca, comparand cu eco de luna trecuta erau si atunci tot doi foliculi, se pastreaza proportia, sunt putin mai mari. acum sunt tare derutata, daca sunt alti foliculi( atunci au crestere buna ) sau cei de luna trecuta care au mai crescut un pic. luna trecuta nu am mai facut eco dupa ziua 14 pentru ca erau prea mici. asa ca acum 'ard" sa stiu. ![]() |
Simonia,foliculii cresc cam 1-2 mm/zi,asa ca pot sa mai creasca pana la ovulatie(acum depinde de ziua cand ovulezi tu).
Bafta!
miki-miki spune:
Mona esti haioasa rau. Sa-ti traiasca printesa si in curand sa-i daruiesti un fratior sau fratioara. Ca sa o votezi pe Biencutza tb sa te loghezi inainte.
Simonia ai facut stimulare luna aceasta?
Pt fetele care intrebau de un tratam pt soti , e buna Multi Maca de la FLP 3/zi, PRO6 tot de la FLP 2/zi, napraznic 6/zi dc sunt gigei cu f anormale si imobili, omega 3 de la Dopell Hertz 3/zi, vitamina C 1 gr/zi si acid folic 1mg/zi. Succes!
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
galliciana spune:
hihihi, bine v-am gasit!!!!! Mona, multumesc de primire!!!
Sa iti traiasca fetita, si sa ii faci un fratior cat mai rpd!
Sincer, eu as lasa-o mai usor cu sala, mai ales la varsta asta, caci suntem mai sensibile, la asta ma refer....
Mai, ce sa spun, ne luptam de apr 2 ani, si nu stiu ce va fi....
am facut stimulare ovariana din ianuarie, si acum, ziua 28, astept
va pupic pe toate, semnat si eu petitia!!!
pupici la gagici!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Mona40, imediat sa incetezi sa te mai duci la sala! Nici la serviciu nu ar trebui sa te duci! Nu poti sa-ti iei concediu? Nu mai conduce masina!Stai linistita, eventual in pat, pana se confirma sarcina sau pana iti spune dr ca ai voie sa faci efort!
Sunt lucruri pe care eu le-am facut si le consider cauze pentru esecul meu. Ai grija de tine, te rog!
Simonia, si eu cred ca marimea foliculilor ar trebui sa te bucure. Sigur sunt unii noi, pe cei de luna trecuta i-ai eliminat la CM. Banuiesc ca esti monitorizata de dr si ca acesta iti dozeaza injectiile de stimulare ovariana in functie de nivelul estradiolului si marimea foliculilor pe care ii vede la ecografie.
Eu am intrat deja in linie dreapta, azi am fost la ultima monitorizare: dr m-a anuntat ca sunt gata pt. punctia foliculara.
Mi-a sistat Puregon-ul pt stimulare, doar azi ma mai injectez cu Orgalutran pt elasticizarea ovarelor si la ora 22.30 imi administrez 2 injectii Ovitrelle pt. ruperea foliculilor.
SAMBATA este o zi mare, la ora 8.30 trebuie sa ne prezentam la clinica pentru recoltarea ovocitelor si proba de sperma. Sper sa se intalneasca si sa se placa cati mai multi si cat mai bine 
!
Va imbratisez pe toate!
galliciana spune:
ei, super, guzelnico, iti tinem pumnii!!!!!!!
sa se intalneasca cat mai multi, sa vezi ce hora iese!!!!
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
Galliciana, multumesc pt. incurajare si bine ai venit in randurile noastre!
Tu faci stimulare pt IA sau FIV? Oricum, orice ar fi, mult succes!
pt toate fetele!
goldi spune:
Intalniri fructuoase intre oo si
, facem galerie de pe margini sa fie coup de foudre !!
Mona, draga noastra, ce-ti veni cu efortul fizic ? Stai cumintica si asteapta marea intalnire cu bb (desi eu o astept de vreo 5 ani si intre timp m-am facut cat malu'! )
Io mai tratez una, mai fac o analiza la alta, de... ca fetele inainte de inhibare, ca sa-mi umplu timpul si sa-mi golesc buzunarele inainte de gongul de inceput ![]()
Desi sunt cam desumflata pentru ca s-ar parea ca aman o luna, ca nu stiu de unde mi-a iesit ureaplasma, desi ma analizasem inainte si de bazdaganiile astea si-mi iesisera negative.
Poate in loc de FIV imi iau barbatul cu paru' 

galliciana spune:
multumesc,nico!
ovulatia mea era aiurea, si atunci am servit closty, ca deh.....reactionez la medicament, e ok, dar, sa vedem ce se va intampla in continuare.dupa paste, voi sti exact.
goldi, si eu m-am facut la fel, si mi-e o ciuda.....
pupici la gagici!!!

simonia spune:
am avut dreptate. am fost acum la alt dr. pentru ecografie. foliculii sunt aceeasi. nu cresc, sunt de luna trecuta. din pacate.
multumesc pentru incurajare, trebuie sa iau masuri si mai drastice!