Articol pe prima pagina la DC

Articol pe prima pagina la DC | Autor: Letitia1

Link direct la acest mesaj

Am citit articolul de pe prima pagina, cel despre mamele fumatoare si fertilitatea copiilor si am gasit urmatoarea fraza:

Valorile DHH la acesti barbati erau aproximativ la jumatate din valorile corespunzatoare, determinate la barbatii care nu au fumat in timpul sarcinii.

Acest articol a fost aprobat de colegiul medicilor DC.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ale caror mame nu au fumat.. cred

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Am citit articolul de pe prima pagina, cel despre mamele fumatoare si fertilitatea copiilor si am gasit urmatoarea fraza:

Valorile DHH la acesti barbati erau aproximativ la jumatate din valorile corespunzatoare, determinate la barbatii care nu au fumat in timpul sarcinii.

yo zic ca in ziua de azi, orice e posibil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

o fi vorba despre transexualul care "a nascut"

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Numai ca transexualul era defapt tot femeie, asa ca drept sa spun nu stiu despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da este o formulare ambigua preluata din studiul respectiv. Se refera la barbatii ai caror mame au fumat, respectiv la barbatii ai caror mame nu au fumat. Nu cred ca este cineva care sa nu inteleaga sensul real al exprimarii ceea ce nu inseamna ca in conformitate cu logica limbii romane nu ar exista o deficienta de formulare. Hai sa nu fim chiar atat de scrupulosi si sa extragem informatia reala din context. Pe de alta parte nu vad care ar fi legatura cu sectunea lectii know how sport etc etc. deci... subiect inchis.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput