Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla,Ramonaiani,Philip...multumesc mult!!

Eu ceai de menta nu am baut,de fapt nu am baut nici un fel de ceai!!Ne-a prescris medicul de familie,SUERORAL(nu stiu daca este si in Ro)si contine:clorura de sodiu,clorura de potasiu si glucosa,asta pt rehidratare(asa cum a zis Philip)!!Carla ..ai dreptate cu sarea in ceai,pt ca este usor sarat lichidul asta!!Eu am dormit pana acum...m-am mai linistit putin,doar ca mai am crampe usoare!!

Laurraa..tot medicul mi-a dat si o foaie cu dieta recomandata si scrie asa:
-orez
-supa de morcovi
-piure de cartofi si morcovi
-supa de peste
-iaurt natural
-peste slab fiert sau fript
-paine prajita
-masline..

Si apoi ce a mai zis si Carla de covrigei,dar cum aici nu exista..nu apar pe lista!!Sa ne spui cum mai esti!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

18+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

maria, ramona,carla, philip multumesc de sfaturi.

Intr-adevar m-a mai lasat cu smecta, ceai de menta, orez fiert si banane.

O sa incerc mai acusi sa si pap ceva ca astazi nu am putut decat o ciorbita de pui si piept de pui pe la 11.

Acum sunt la capitolul de tocat burta pt ciorbita de burta de maine si acusi maioneza pt salata.

18 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Laurraa si Maria Bunica, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta acuma, cand revelionul se apropie.
Ca si regim, e indicat orezul fiert fara sare, pentru ca sarea irita stomacul, morcov fiert, paine prajita, ceai de menta, branzica de vaci proaspata (din aceea dulce), banane, mar fiert/copt.
Cam asta ar fi tot ce se poate manca pana se mai regleaza stomacul.

Va pup si va doresc sa va faceti bine!

18+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Laura, ma bucur ca esti putin mai bine, dar abia ti-ai revenit si te apuci de treaba? Hmmm, deleaga si tu responsabilitatile!

Maria, sarurile acelea de rehidratare sunt bune, daca ai, poti lua linistita. Uite ca de morcov fiert uitasem cu desavarsire, desi ma feresc sa-i dau mult Sabinei ca sa nu o constipe.
Eu sunt bine, multumesc de intrebare, incomparabil fata de cum am fost. Sunt doar foarte obosita, am un copil atomic si trebuie sa umblu continuu dupa el, escaladeaza mobilele si am grija sa nu se raneasca, plus ca noaptea trebuie sa stau pana la 12-1 dupa ea ca nu doarme decat daca suge. In rest am dureri de cap, greturi moderate, dar sunt bine.

Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Laurraa....ma bucur ca esti mai bine!!Ai grija ce mananci sa nu o iei de la capat!!

Strunfita....multumesc pt sfaturi si pt urare!!

Carla..e mai greu ca o ai si pe Saby....dar sunt sigura ca esti pe deplin fericita!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Carla..e mai greu ca o ai si pe Saby....dar sunt sigura ca esti pe deplin fericita!!

Foooooarte adevarat! Cateodata mi-e asa ciuda pe mine ca nu ma simt bine si nu-i pot da mereu toata atentia, am avut momente in care mi-am dorit sa stea un bunic/bunica macar 1-2 ore cu ea, ca sa pot sa am o pauza. Sunt norocoasa ca ma ajuta mult sotul, dar cand sta el cu Saby eu trebuie sa fac treburile casei si invers.

Daaaar... sunt fericita

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Carla, multumesc.Tu inca mai ai laptic pt Saby? Caci cumatra mea e insarcinata in 8 saptamani si are fetita de 9 luni - finuta mea - si i-a zis dr sa o intarce ca oricum o sa scada lactatia dar ea nu vrea.

Felicitari pt "mama eroina"

strunfita , multumesc

18 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

SAL FETELOR,MA BUCUR K A-TI petrecut cu bine CRACIUNUL.am observat k aunt noi ALBINUTZE printre noi..cu aceasta ocazie le urez BUN VENIT,SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI BEBELUSHI SANATOSI

ELY22SAPT-MARINA-DENISE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

INSANATOSIRE GRABNICA TUTUROR celor care au pbl de sanatate sau mici deranjuriimi pare rau pt voi sincer,nu spun k stiu cum este pt k multumesc lui d-zeu m.a ferit pana in prezentin schimb am pbl opuse alor voastredin pacate,fiecare are cate ceva.Am observat k sunt multi virusi prin aer care mai decare mai periculosiasa cum spuneam sunt imuna desi in jurul meu toti sunt bolnaviori.VA DORESC SA TRECETI CU BINE PESTE TOATE CELE RELE sa aveti UN AN NOU FERICITPLIN DE BUCURII SI REALIZARI ATAT PE PLAN PROFESIONAL CAT SI FAMILIALBEBELUSHI SANATOSI SI MULTA PACE IN SUFLET

ELY22SAPT...MARINA-DENISE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Foooooarte adevarat! Cateodata mi-e asa ciuda pe mine ca nu ma simt bine si nu-i pot da mereu toata atentia, am avut momente in care mi-am dorit sa stea un bunic/bunica macar 1-2 ore cu ea, ca sa pot sa am o pauza. Sunt norocoasa ca ma ajuta mult sotul, dar cand sta el cu Saby eu trebuie sa fac treburile casei si invers.

Daaaar... sunt fericita

Saby la laptop

Te cred si te inteleg perfect,chiar daca eu nu am experimentat senzatia,ca nu am alt bebe!!De ex cand vine nepotelul la noi,sau mergem noi la el,e tot dupa mine,si poate am momente cand nu ma simt bine,dar cand il aud ca ma striga sau ma solicita la joaca.....uit de toate!!Mai nou,ma imita,eu ii mai zic"manca-l-ar tusica pe el de baiat mare"si daca vede ca nu i-am zis dupa o perioada,se uita asa zambaret la mine si smecheros..si zice el"macal-ar cusica pe el de baiat male"...si m-am topit toata!!!

18+

Mergi la inceput