Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Fetelor pe voi va doare spatele?
Eu am cateva zile de cand ma innebuneste durerea asta.Pot fi contractii? Va rog spuneti-mi cum stati cu durerile de spate.Daca sunt sau nu

19 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

dana strunfita
uite stau in pat de atunci. Mi-e si frica sa ies din casa. Mi-e frica si sa merg la baie. Totusi, Doamne ajuta, nu simt nimic ud jos... Mi-e frica si sa-mi suflu nasul, poate e si de la asta, ca ma incordez prea des....

Eu nici nu-l simt pe bebe deloc. Si sunt convinsa ca e din cauza colacelului de sunculita pe care il avem in dotare. Asa am inteles, ca daca sunt mai "pufoasa" o sa-l simt mai tarziu.

Offf, asa ma simt de trista.

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Alinutza, sa ai nasul infundat e normal in sarcina.Eu de la 14 saptamani ma trezesc cu el asa in fiecare dim si isi revine pe parcursul zilei.

www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El

Mergi la inceput

laurraa asa am citit si eu ca ar fi normal. Numai ca de vreo 2 zile ma chinui cu nasul toata ziua, inclusiv azi-noapte, cand nu am putut dormi, pt. ca deja ma ustura mucoasa. Ma gandeam ca nu e bine pt. ca stranut si imi suflu nasul des si prin asta imi incordez abdomenul.

Ce mai, toate bubele rele...... Sunt distrusa.

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Fetelor pe voi va doare spatele?
Eu am cateva zile de cand ma innebuneste durerea asta.Pot fi contractii? Va rog spuneti-mi cum stati cu durerile de spate.Daca sunt sau nu

Buna Laura,

Durerile de spate sunt normale in sarcina si pot avea mai multe cauze.

Si eu am niste dureri nu foarte puternice insa de ajuns de tari sa ma trezeasca dimineata

Am gasit cateva sfaturi pe niste site-uri care pot ajuta in cazul acestor dureri. Apar aici si cateva cauze.

Cauze:
relaxarea ligamentelor spatelui, intinderea musculaturii abdominale, modificarea posturii si a curburii coloanei vertebrale, contractii uterine, centrul de greutate care se deplaseaza in fata, pozitia incorecta a corpului, Kilogramele in plus impreuna cu uterul si fatul care sunt intr-o continua crestere, infectia urinara, etc

Remedii:
Indoiti genunchii in loc sa va aplecati de spate cand vreti sa ridicati ceva de jos; cereti ajutorul cand aveti ceva greu de transportat; incercati sa nu stati jos sau in picioare in pozitie fixa pentru timp indelungat. La fiecare jumatate de ora incercati sa faceti un pic de miscare; dormiti pe o saltea tare; aplica local caldura; preferati scaune si canapele cu perne tari, in care sa nu va afundati, si cu suport pentru spate si maini. Tineti picioarele usor ridicate si nu le incrucisati cand stati jos; Maseaza-ti spatele si fa exercitii;
Dormi pe partea stanga si foloseste o perna pentru sustinere; purtati incaltaminte comoda.

Trebuie sa vb si cu doctorul tau daca durerile sunt prea puternice.

Deea, 22+ cu bebel mic Darian Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

laurraa asa am citit si eu ca ar fi normal. Numai ca de vreo 2 zile ma chinui cu nasul toata ziua, inclusiv azi-noapte, cand nu am putut dormi, pt. ca deja ma ustura mucoasa. Ma gandeam ca nu e bine pt. ca stranut si imi suflu nasul des si prin asta imi incordez abdomenul.

Ce mai, toate bubele rele...... Sunt distrusa.

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Alinutza, sa nu fie vreo raceala. Am citit ca in sarcina se prescriu picaturi de nas cu apa de mare pentru nasul infundat, insa eu nu as lua nimic fara acordul medicului meu. Eu am fost racita si tuseam foarte rau (tusa seaca) si aveam si nasul infundat si tot ce am primit a fost vitamina c si un sirop de tuse pe baza de plante.

Si eu am nasul infundat (din cauza polipilor il aveam asa si inainte de sarcina) dar ziua pot respira pe nas, doar noaptea e mai nasol.

Eu iti propun sa vorbesti cu medicul tau despre toate simptomele care te deranjeaza. Cu siguranta te va indruma.

Deea, 22+ cu bebel mic Darian Rafael

Mergi la inceput

Deea, in primul rand bine ai venit si sarcina usoara.

Multumesc de explicatii, abia miercuri ajung la dr si o sa vedem ce se intampla.Asa ma gandeam si eu; chiar am sa fac miscare mai multa si nu am sa mai stau atat intr-un loc.

Mergi la inceput

saru'mana mult.
Mie mi-e cam rusine sa-l sun.
Cred ca am sa mai stau cumintica cateva ore, sa vad ce se mai intampla.
Eu simt ca o sa fie bine, asa trebuie sa fie. Acum m-am mai linistit putin, asa ca mai astept. Sper sa fie doar o alarma falsa si sa nu trebuiasca sa-l deranjez pe d-nul doctor.

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Buna burtici.
Oana_du, vreau si eu pe listuta!! Am mai dat datele de 2 ori pana acum dar din pacate erau date in cele 10 mesaje si apareau tarziu. Asa ca datele mele sunt:DN:28.11.1982, UM:20.09.2008, DPN:27.06.2009.
Am uitat sa va spun ca pe data de 1 eram in pat si stateam linistita si l-am simtit si eu pe bebe, dar foarte incet.Stiu sigur ca era el pentru ca era diferit de orice. Sunt asa fericita.

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

saru'mana mult.
Mie mi-e cam rusine sa-l sun.
Cred ca am sa mai stau cumintica cateva ore, sa vad ce se mai intampla.
Eu simt ca o sa fie bine, asa trebuie sa fie. Acum m-am mai linistit putin, asa ca mai astept. Sper sa fie doar o alarma falsa si sa nu trebuiasca sa-l deranjez pe d-nul doctor.

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Vreau sa te "cert" putin.Cum adica sa nu-l DERANJEZI? Ba din contra.Suna-l si la 5 dimineata daca ai vreo problema.Pe al meu l-am sunat pe 30 ca ma stricasem la burta si nu a parut deranjat deloc.Sa nu te eschivezi in a-l suna, te rog.Suna-l si intreaba-l.Asta e meseria lui.Daca vezi ca e ignorant, schimba-l.

pupici

Mergi la inceput