Redoutistele fidele La Redoute France (157)
Raspunsuri - Pagina 5

danita spune:
LA MULTI ANI , redoutistelor !! vreau si eu reducerriiiii !!!
astept un site sigur :) pana atunci va pup
D
www.safecart.ro/sfaturi-39-1-date-La Redoute.html" target="_blank">ia bagati un ochi aici

aurelia_s spune:
Am intrat si eu sa va urez un An nou fericit si....... cu multe multe colete de la lr.fr.

Lilly79 spune:
danadc eu i-am cumparat fetitei o bluzita care-mi place mult. M-am uitat si la pantalonasi si mi-a placut materialul, dar nu am cumparat. Cand ma voi mai duce la mall, o sa-i mai cumpar de la t-a-o.
Concluzia: au hainute dragute .
Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilly79 danadc eu i-am cumparat fetitei o bluzita care-mi place mult. M-am uitat si la pantalonasi si mi-a placut materialul, dar nu am cumparat. Cand ma voi mai duce la mall, o sa-i mai cumpar de la t-a-o. Concluzia: au hainute dragute ![]() Poze Lilly, mami de ![]() |
Lily, multumesc de raspuns.
Comparativ cu cele de pe LR cum sunt hainutzele tao? Din poze si din descriere nu-mi dau seama de grosime...De ex. eu am impresia ca toate hainutzele lor (bluze si pantaloni) sunt pt aproape orice anotimp, in sensul ca se adreseaza temperaturilor moderate...
Eu cred ca voi baga la ei o comanda, fiindca trebuie sa cumpar pt 4 bebei...si cum cu .fr pauza....
Va tin la curent.

claujro spune:
Maine incep soldurile si subiectul a murit de tot
Am facut azi refuz la plata la boohoo. Aveti mare grija daca va tenteaza sa comandati la ei.

anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Maine incep soldurile si subiectul a murit de tot ![]() |
Buna, fetelor

Incep maine soldurile, dar din pacate nu am gasit variante pentru o adresa in Franta

Asa ca nu pot profita

Fetelor, care v-ati "mutat" in Franta si faceti comenzi: poate puneti voi linkuri cu ce ati comandat, sa ne mai "clatim si noi ochii"

alinam spune:
Normal ca a murit subiectul , nici eu nu am nici o posibilitate sa comand asa ca
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

ChrisDun spune:
Dap, incep soldurile... am intrat si eu pe forumtek si vad ca fetele alea sunt debusolate ca n-au link la produsele soldate ... si am mai vazut pagini intregi cu "merci"-uri pentru nu-stiu-ce coduri.
In fine, nu stiu daca o sa ma arunc maine sa comand, cu siguranta nu de dimineata, ca n-am mutat banii pe card... in schimb am fost la Z si am gasit ceva lucrusoare la pret acceptabil (redus 50% fata de pretul afisat). Macar stiu ca hainele de la Z sunt de calitate.
In rest, anne, si mie mi s-ar parea o idee buna sa se posteze link-uri la produse pe LR... poate chiar un soi de wish-list... pentru ca fetele care inca navigheaza pe LR sa isi clateasca ochii... e doar o sugestie sa continuam cu link-urile...
O seara buna !

miky81 spune:
La multi ani, tuturor! Fetelor, daca maine incep reducerile, recomanda-ti-mi si mie cateva site-uri de cumparaturi ca trebuie sa achizitionez hainute pentru 2 bebei: unul de 3 ani iar celalalt de 10 luni. Va multumesc!