Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
yashy spune:
Felicitari Cristi!! Bun venit pe lume flacaului!! Refacere usoara!!!
Adina & Luka& bobita din burtica33+
obraznicatura lu' mami
yashy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee CRISTI A NASCUT! AM SCRIS MAI SUS UN MESAJ!!!!!!! BRAVO FETELE! BRAVO BEBEI DULCI! Bee35+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Multumim mult pt vesti!! Eu scriu mai greu... se lupta baietii pe burta mea... care primeste mai tare suturi din burtica!
O zi frumoasa tuturor!!!
Adina & Luka& bobita din burtica33+
obraznicatura lu' mami
DarkBendis spune:
FELICITARI CRISTI! SA-TI CREASCA MARE-MARE FLACAUL SI SA AVETI MULTE MULTE BUCURII IMPREUNA
Recuperare usoara, laptic mult si multa sanatate si fericire intregii familii
BB
Dark Bendis
39+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 6 ZILE!!!!!
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Felicitari!!! Cristi, refacere rapida si multttt laptic,
Bine ai venit Stefan Carol sa cresti mare, sanatos si faraaa colici.
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 5 SAPTAMANI
BB e pe drum
Leditia spune:
wow,felicitari Naty,sa-ti traiasca minunea,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.Refacere usoara iti doresc si numai bine.
Alina,chiar ma asteptam sa citesc cum ca ai nascut...Felicitari mamico,multa sanatate printesei si refacere usoara iti doresc.
Miere,nu stiu cum arata incalzitorul de servetele,de fapt acum aud prima data ca exista asa ceva.Ma gandeam ca se usuca lotiunea aia de pe ele.
Chiar o sa dau o cautare pe google sa vad si eu cum arata si cat costa.
Porumbita,ai dreptate,inafara ca nu mai vrea san deloc,dar deloc si eu il tot chinui,el se zbate de mi se rupe sufletul..am si sfarcurile plate.Deci combinatia "perfecta",lapte ff putin,sfarcuri plate si bb care nu vrea sa suga.
David oricum papa la o masa 80-100ml de lapte,eu daca scot 10ml maxim la muls e bine,dar nici atat nu cred ca sunt.In fine,asta este..
Roxana este bine,am vorbit cu ea sambata si sunt bine,doar ca este ocupata si nu are timp sa intre pt forum.I-am zis de Andreea si s-a bucurat ca totul a fost bine,evident, felicita mamica.
Billy ma bucur ca voi ati iesit afara...ati scos puiutza in carut sau port-bb?
Noi ii facem baita cam la 2 zile,eu voiam sa-i fac in fiecare seara,dar cum lui nu-i place sa stea dezbracat,ii facem la 2 zile.Cum ziceam,unul il tine,altul il spala.
Aa,mamicile de baietei,cand schimbati bebelushii,musai sa aveti langa voi un scutec,un prosopel ceva.Noi am avut ceva accidente,cand il schimbam pe David.Adik taman atunci,cat sa desfac pampersu nou(deci intr-o fractiune de secunda) facea pisu si "fantana arteziana" uda ce gasea in cale...cu tot cu aleza.Asa ca au fost momente cand in loc de un pampers la o schimbare foloseam 2,ca ala de voiam sa-l pun il aruncam repede pe "fantana arteziana"..sau daca am un scutec de fanet il pun repede pe ala.Pe tati l-a ratat la milimetrii,ca tocmai il schimba si alinta si era cu capul deasupra lui..dar l-a ratat,iar mami se chinuia sa nu rada.(nu pot tusi,stranuta si nici sa rad ca ma doare operatia)
Ma duc sa fac papa la pitic,ca doarme ca valiza in gara si mi-e ca se trezeste din clipa in clipa si urla ca-i este foame.
Edit,ca am citit ca a nascut si Cristi.Felicitari mami,sa-ti traiasca puiul,sa fie sanatos,iar tie refacere usoara iti doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
bebelusi spune:
Felicitari Alina!
felicitari Naty!
Felicitari Cristi!
RECUPERARE RAPIDA VA DORESC.
Am vorbit cu Alina la telefon putin. A zis ca la 11 sa dus la spital si ca a avut ceva probleme cu epidurala ca nu si-a facut efectul dar a avut noroc ca a avut travaliu scurt de doar 2 ore. Era asa de fericita, prichinduta era langa ea in salon si ii dadea sa pape.
Eu nu o sa mai scriu pana deseara ca sun la Stefanelu dadaca. Fetelor sa tot ai copil ca Stefan. M-am dus la el la ora 9 cand s-a trezit. De atunci pana pe la 11 a papat singur din castronel cu lingurita si se uita la TV pe minimax. Mai tarziu s-a dus in camera lui si s-a jucat cu masinutele timp in care eu i-am facut o ciorbita. Mai tarziu putin a papat dupa care s-a uitat la calculator la "Fata babei si fata mosului." Si acum a facut caca in olita, imaginati-va cum aratam eu cu olita in mana plina cu caca ca nu stiam ce sa ii fac. E prima oara cand sunt nevoita sa il sterg de caca si sa spal olita......complicata procedura dar intr-un final am reusit.
Va las acum ca tre sa ma duc sa culc copilul.
Va pup.
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
FELICITARI ALINA! FELICITARI NATY! FELICITARI CRISTI! SA VA TRAIASCA MARI BB-II SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI, SI VOI TOATE SA VA BUCURATI DE EI!
Pentru voi:
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
micola spune:
[size=2]Felicitari Alina!
felicitari Naty!
Felicitari Cristi! [/size=2]
Sa va traisca bebicii si sa se faca mari si sanatosi!!!!!!!!!
Fetelor eu am 2 intrebari:
1. ce acte imi trebuie pentru prenatal? si unde se duc actele astea?
Desi cred ca va fi direct postnatal, ca am DNP-ul pe 23.01.2008 si concediul de odihna il termin pe 20.01.2008....
si
2. o intrebare mai stupida, dar, fiind la prima sarcina... pentru iesirea din spital, pt mine, imi iau haine "normale"? sa-mi iau blugii de dinainte de sarcina? adik altele decat cele de gravida cu care ma duc acolo? o sa fac cezariana...si ma interesa cat de repede scap de burtica..ma scuzati de stupizenia intrebarii, dar chair nu stiu cum se fac lucrurile astea..
36 + cu !
AMR 4 saptamani...!!!
DarkBendis spune:
Micola, si eu sunt la prima sarcina dar am pus si eu aceeasi intrebare moasei cu care am facut cursurile ante-natale si raspunsul a fost sa pregatesc cam ce purtam in saptamana 20 de sarcina (nu e neaparat sa fie haine de graviduta, important e sa fie lejere). De burtica nu vei scapa imediat, ceva tot va ramane, deci nu vei incapea in hainele "de dinainte", daca e vorba de haine mulate/skinny jeans etc. Cum nasti prin cezariana, gandeste-te unde va fi taietura... deci blugi cu talie joasa parca nu s-ar potrivi . Eu mi-am pus in valiza de "mers acasa" niste pantaloni negri obisnuiti, cu talie mai inalta ... nu or fi ei cei mai eleganti dar de la salon pana la masina...merg ei. Alta varianta ar fi opereche de pantaloni de "trening".
Dark Bendis
39+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 6 ZILE!!!!!
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"