***Bazar pentru GABRIEL ***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Nu am mai dat de un car de ani pe aici,dar am avut pb cu sara si intre timp am aflat ca sunt iarasi burtica .Am sa ma uit prin bazar poate mai gasesc ceva care sa ne placa,si cu mare drag vom licita.
Zilele astea mi-am amintit ca mai am de primit 2 bluzite de la addninel,castigate inca de cand bazarul era pt soniuca.I-am trimis atunci PM,a zis ca se uita sa vada de care e vb si de atunci pauza.Stie careva ceva de ea?Am mai avut si in vara produse de la ea si le-am primit,acum cre ca o fi uitat si ea.

A,am si eu pt bazar o cremuta Penaten(de care a castigat si ancadragoman)dar e inceputa,si-a bagat Alex labutele si a rupt putin sigiliul,dar nu am folosit-o ca mai am jumate din cea pe care o folosesc acum.daca o vrea cineva,pretul de bazar e de 15 ron,mai tarziu incerc sa bag si poza (sper sa mai am datele contului )

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Kid - nu mai licitez pt margelute ... si daca tot imi trimiti jucariile ai putea sa-mi pui si urmatoarele doua(cred ca tricoul e tot la tine).
663 - 8 ron
51 - 3 ron
Astept raspuns si daca totul e ok merg sa pun banii luni.
Alex@Sara - felicitari ... sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Dianarus, am primit adidasii, sunt ff frumosi! Multumesc fetita mea incearca de juma de ora sa se incalte cu ei, si s-a pus si pe plans ca nu-i intra ( ca ii sunt mici, ca i-am luat pt bb2 )

Mami de fetita si de baietel 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Kid, te rog mult, cand poti, sa preiei bazarul pentru Soniuta, sau cum a zis Oana ca ar vrea. Gabriel nu mai sufera incepand de azi-dimineata.

Multumesc frumos!

Tuturor fetelor care au sustinut aici incercarea de a il salva pe Gabriel, aveti toata recunostinta si mii de multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Of... Imi pare tare rau!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

nu se poate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

kid, cum stai cu preluarea? As vrea sa rog inchiderea subiectului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

fetelor imi spune-ti si mie ce e cu Gabriel?va vad suparate dar eu il vazusem ieri la televizor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

nu o felicitam pe dianapt castigarea licitatiei?si pe kid.daca e trimiteti-mi pm cu adresele si o sa le pun luni la posta.

Mergi la inceput

Diana, Gabriel nu mai e, s-a dus la ingerasi.

Mergi la inceput