***Bazar pentru GABRIEL ***
Raspunsuri - Pagina 14
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Si noi dorim produsul 701 marsupiul de la dianarus ofer 40 ron Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu'Bodo Varsta lui BB2-80% EDY Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
adjudecat! am inteles de la doina ca licitatia o castiga cine ofera primul. achiti maine in contul lui gabriel!
dar daca imi trimiti asta seara adresa pe pm maine dimineata il si pun la posta, pt ca merg oricum pt essea.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
doina_cel spune:
Da, am primit! Multumesc si scuze ca nu am reusit sa raspund mai devreme. Abia acum am culcat piticul...
mariutza_mea spune:
pentru ca avem multe hainute de 0-3luni care nu ii mai vin fetitei mele(deja), si le-am oferit dar pana acum nu am gasit doritori, am hotarat sa selectez cateva pe care sa le donam pt bazar. cu cine iau legatura sa postez pozicile? multumesc
lizzy spune:
am trimis astazi 3 colete prin posta, fara ramburs, transportul l-am achitat eu, a fost f putin! :
essea - pantofii sport
carminabulina - jucaria muzicala cu proiector
dodo-pui - marsupiu
rog confirmare pe pm sau public atunci cand le receptionati, sa fiu linistita ca au ajuns ok. merci
rog achitati (daca nu ati facut-o deja) in contul lui gabriel.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariutza_mea pentru ca avem multe hainute de 0-3luni care nu ii mai vin fetitei mele(deja), si le-am oferit dar pana acum nu am gasit doritori, am hotarat sa selectez cateva pe care sa le donam pt bazar. cu cine iau legatura sa postez pozicile? multumesc |
imi poti da mie pe mail si le pun eu.scarlat_anca@yahoo.com
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ionik spune:
fetelor,eu am licitat/castigat o pereche de papuci ladybirdin vremea in care bazarul era pt andrei,acuma eu am fost plecata o vreme si nu am apucat sa pun banii,deci acum vine intrebarea,in care cont pun banii,al lui andrei sau in al lui gabriel?
ancadragoman spune:
in contul lu' Gabriel ca este urgenta.multumim
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
diana2242 spune:
Buna,scuze pt pauza asa de mare dar am fost internata in spital nimic grav dar........... vreau sa va zic ca tot nu am primit aviz pt coletul de la Olim azi ma duc la posta sa fac cercetari si intr-e timp cred ca au intrat si banii de la ultima mea licitatie si o sa astept si celalalt coletel,de la cele de la Arcadia si restul care nu le-am primit mi-am luat adio.pupici pt toti piticeii