***Bazar pentru GABRIEL ***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

deci am de luat asa :

kid - 77, 293, 655, 678, 681, 688, 690,691,692, 693, 666, 694

dianarus - 698

arcadia- 531

sper ca e ok numaratoarea mea, imi iese la calcul ca tb sa depun 74 RON.

Mami de fetita si de baietel 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

am fost am platit tot,am primit si costumasul de la Kokiy si multumim acum maine ar trebui sa soseasca cel de la olim sa vedem daca nu luni ma duc sa il caut eu.multumim si va tinem la curent cu stirile.pupici tuturor piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Am mai adaugat si eu doua produse in (de fapt pot fi considerate trei) sectiunea de produse pentru adulti, donate de Mariana (mery_annam) . Nu le-am pus si preturi, pentru ca efectiv nu am stiut cat, poate ma ajutati voi cu o sugestie. Sunt produse "facute in casa" si din cauza aceasta e mai greu de estimat.

Este vorba despre

77. Totosei de casa tricotati - mery_annam
Mie personal mi se par super draguti, am tot cautat la un moment dat asa ceva si nu am reusit sa gasesc, si imi amintesc ca atunci m-am gandit cu nostalgie ca deja nu mai stie nimeni sa tricoteze totosei cu drag asa cum o faceau bunicile noastre... Uite ca totusi "stiinta" nu s-a pierdut Sunt doua perechi, cei mov cu alb se potrivesc celor ce poarta 38 iar cei verzi, cu alb si rosu inchis se potrivesc celor ce poarta cam 40. Cred ca pot fi licitate si separat.

78. Fata de masa crosetata - mery_annam

Sper ca nu am stricat ceva pe acolo, vreo numerotare... Daca da, ma scuzati si va rog mult sa ma ajutati sa repar.

Mergi la inceput

Incepand de astazi predau bazarul in beneficiul lui Gabriel. Trebuie sa facem ceva repede, sa reusim sa se stranga mai multi banuti urgent. Situatia lui este din ce in ce mai grava.

Voi actualiza acum si prima pagina. Va rog mult sa virati banutii in conturile pentru Gabriel.

Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Licitez:
36- 10 ron o bucata (spray racoritor pentru picioare Avon)
606- 8 ron( cd cu povesti)
607- 8 ron( cd cu povesti)

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Doina, daca tot e nevoie urgenta de bani nu e mai bine sa nu se mai astepte cele 3 zile pentru licitatie? Adica cine liciteaza primul, si castiga si poate vira banii. Ca ar merge mai repede asa.
Si felicitari pentru sufletul mare si pentru implicare

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Doina, deci pun banii pt licitatiile castigate de mine deja la Gabriel??

Mergi la inceput

puisorul, foarte buna ideea ta! Momentan propun ca bazarul sa se tranforme in... magazin o perioada. Bineinteles, ca si pana acum, sumele minime propuse pot fi depasite, dupa cat considera fiecare ca are posibilitatea. Sunteti de acord?

Eseea, chiar daca si pentru Andrei inca mai sunt necesari multi bani, momentan Gabriel e in stare critica si deci este o urgenta. Asa ca, da, banii ii poti depune in conturile lui. Sper ca va veti mai putea gandi si la Andrei mai tarziu, insa haideti acum sa incercam sa ii salvam viata lui Gabriel!

Eu am trimis si urmatorul mesaj catre prieteni, poate puteti face la fel:
"Dragi prieteni,

Un copilas de 3 luni are nevoie urgenta de ajutor, asa ca imi permit sa fac un apel personal catre voi.

Gabriel s-a nascut cu atrezie de esofag, avand ca malformatie asociata atrezia de duoden. Este spitalizat tot in Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti. A fost operat de 2 ori dupa nastere in incercarea de a ii repara atrezia de esofag si atrezia duodenala. In cele din urma, nereusind repararea atreziei de esofag (unirea capetelor acestuia), in cadrul unei a treia operatii, i-a fost facuta o esofagostomie cervicala si gastrostomie.

Dupa o vreme, a putut fi transferat in sectia de Pediatrie a aceluiasi spital, unde a stat aproximativ o luna cu mamica. Nu a putut fi externat deoarece starea lui nu era foarte buna si s-a preferat pastrarea lui acolo pentru urmarire. Dupa aceasta luna mai fericita, Gabriel a facut stenoza duodenala (locul operatiei de unire a duodenului s-a strans) si a trebuit reoperat, in data de 14 Noiembrie. Dupa aceasta operatie, Gabriel nu a reusit sa isi mai revina. A facut septicemie iar starea lui s-a deteriorat din ce in ce mai mult. A avut un stop cardio-respirator, necesitand reanimare, a facut convulsii, este ventilat artificial si nu poate fi stabilizat. Incepand de ieri, Gabriel primeste si stimulente cardiace, deoarece a inceput sa ii cedeze inima.

Starea lui Gabriel este acum critica, el necesita un transfer in strainatate in regim de urgenta. Acest transfer se poate realiza cu avion medical dedicat. In Germania este asteptat in Clinica din Karlsruhe, unde tratamentul sau a fost estimat la aproximativ 20.000 EUR. La acesti bani se adauga si costul transportului medical, in valoare de 14.000 EUR. Compania de transport medical, German Air Rescue, cunoaste cazul si poate face oricand transferul. Dar conditia lor este ca banii sa fie virati in cont inainte de realizarea acestuia.

Gabriel inca mai poate fi salvat. Dar are nevoie de bani, de care parintii lui nu dispun. Cu cat se asteapta mai mult realizarea acestui transfer, cu atat consecintele pot fi mai grave.

Poze si raportul medical il puteti gasi pe site-ul lui, http://gabriel.seek-on.com . Tot acolo gasiti si emisiunile difuzate despre Gabriel de Kanal D si Acasa TV.

Conturile deschise pentru a-l ajuta pe Gabriel sa stranga banii necesari plecarii sunt:

Pentru RON: RO23BRDE410SV01032404100
BANCA BRD SUCURSALA ACADEMIE BUCURESTI

Pentru EUR: RO37BRDE441SV36355474410
BANCA BRD SUCURSALA GRANITUL BUCURESTI
ADRESA: SOS PANTELIMON NR 359BL B2 PARTER SECTOR 2 BUCURESTI
COD SWIFT: RDEROBU

Titular NITU ANISOARA

Teledon
Numere de telefon apelabile doar din reteaua Romtelecom
0900900203 pentru a dona 3 euro
0900900205 pentru a dona 5 euro

Mama lui Gabriel poate fi contactata la telefon (0766) 109629.

Pana acum s-au strans abia 4.000 EUR din cei 34.000 EUR necesari. Mai e mult si nu se stie cat va mai rezista Gabriel. Daca doriti, puteti trimite acest mesaj mai departe, scopul este sa afle cat mai multa lume in timp cat mai scurt. Aceasta este o situatie cu adevarat urgenta si putem incerca sa salvam o viata.

Va multumesc mult, in numele parintilor lui Gabriel!"

Mergi la inceput

ok, doina, trimit la Gabriel acum, am inteles...offf..multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

micaalsa, dianarus78, ancadragoman, puisorul, nona_denis, carminabulina Felicitari pentru produsele castigate! Va rog sa luati legatura cu persoanele care au oferit produsele sa stabiliti cum intrati in posesia lor.

nona_denis Produsele pe care le-ai castigat de la ariel_7000 sunt la arcadia.

Anca Te rog sa-mi spui cand poti sa ne vedem sa iti dau produsele castigate.

Doina Ramane asa cum ati stabilit. Cine liciteaza un produs, il castiga pe loc si depune banii in contul lui Gabriel. Multa sanatate!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput