muzica rock si copiii

muzica rock si copiii | Autor: iulia_b

Link direct la acest mesaj

Ma intrebam daca rockul mai dur, gen Metallica are influenta negativa asupra copiilor. Noi obisnuim sa ascultam acest gen de muzica, mai ales sotul meu e pasionat, nu la volum tare - in surdina mai mult. Ma gandesc ca suna mai pesimist, stiu si eu, sa nu fie copiii mei generatia emo de maine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu nu cred ca-s periculoase daca inteleg ca nu ii instiga la satanism, la ritualuri voodoo si mai stiu eu la ce . Nu vb de Metallica, ei n-au treaba cu asa ceva, ci la alte formatii mai ... hardcore. Daca-i place sa asculte, sa asculte, nu vad care-i problema

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Io pe la 20 de ani ascultam Sepultura si Kreator si's mai vie ca oricind si nici n'am de gind sa-mi schimb starea solida in care ma aflu (cam prea solida )

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e f proasta pt ei pt ca e monotona si repetitiva, nu are structura complexa, ci reia aceleasi p[atterns, e calea cea mai sigura spre idiotizare
(ma refer la copii pana la 10 ani)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Am citit mai demult undeva ca e bine sa le pui copiilor muzica de Mozart sau Vivaldi, dar nu de Wagner, pt ca le afecteaza "mood"-ul intr-un sens negativ, ii face mai iritabili, mai agitati. Era vorba in articol, din cate imi amintesc, doar despre muzica clasica, dar concluziile banuiesc ca se aplica la orice fel de muzica, adica si la rock: daca e prea zbuciumata poate influenta in mod negativ starea de spirit a copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

e f proasta pt ei pt ca e monotona si repetitiva, nu are structura complexa, ci reia aceleasi p[atterns, e calea cea mai sigura spre idiotizare
(ma refer la copii pana la 10 ani)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Ioi! Ai putea sa ne dai ceva idei in legatura cu ce-i ok pentru copii? Miruna tocmai iese dintr-o faza Pink Floyd si se indreapta spre... tocarea nervilor nostri! Cere mereu muzica, nimic nu-i place, eu parca nici nu mai stiu ce sa-i propun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Noi plecam la gradi pe 'Highway to hell" (ACDC) si ne intoarcem pe "Beautiful people" (Marlin Manson). Ei ne cer, pt ca le place ritmul.
In rest, ascultam 'Cutiutele muzicale'

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Noi plecam la gradi pe 'Highway to hell" (ACDC) si ne intoarcem pe "Beautiful people" (Marlin Manson).

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput